CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1797|Reply: 13

Warganet Gempar, Kembar Aishwarya Rai Ditemukan

  [Copy link]
Post time 19-8-2021 09:49 AM | Show all posts |Read mode
Tular di dunia maya apabila warganet menemui seorang wanita yang dikatakan memiliki rupa paras saling tak tumpah seperti aktres terkenal Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan.


Wanita dengan nama Aashita Rathore itu ditemui warganet menerusi platform Instagram dan dikatakan menggalas kerjaya sebagai seorang pempengaruh media sosial.


Aashita juga dikatakan gemar meniru aksi dan gerak bibir lip-sync lagu runut bunyi filem-filem popular Bollywood selain meniru dialog filem.




Foto: IG




Malah, selepas kewujudannya dikesan ramai, jumlah pengikutnya dalam Instagram juga semakin hari semakin bertambah dan setakat artikel ini dikeluarkan, pengikutnya kini mencecah angka 35,400.


Mencipta populariti dalam tempoh yang singkat, Aashita juga menjadi pilihan ramai media di India untuk menjadi penghias muka hadapan majalah dan akhbar terkemuka dengan antaranya India Times dan Indian Express.


Bagaimanapun, ini bukan kali pertama Aishwarya dikatakan memiliki kembar atau wanita yang mirip dengan wajahnya.


Sebelum ini, aktres Tellywood, bintang drama bersiri Bahu Begum, Samiksha Jaiswal juga pernah terpalit dengan isu yang sama gara-gara memiliki mata yang bulat dan besar seperti pelakon tersebut. -CARI


Sumber: Utusan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
dah gentanyangan jap kat ig sheol
kuat filter betul minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak tul gempa warganet..kembar jahlop,kembar ss,kembar iswara aeroback...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh Aishwarya Rai tu lebih lawalah,sbb countur muka dia lebih seimbang,yg klon tu nmpk mcm runcing sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 11:18 AM | Show all posts
tang mana samanya?? kuat main filter minah ni..kohkohkoh!
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
35k je?? Brader yg miming kat trafik light tu pn 300k follower..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:11 PM | Show all posts
hmmm....hanya sama kaum ja kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah.. iras2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada la sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama pun... tipu dosa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
X sama pon...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama pon...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ciktiekus replied at 19-8-2021 11:23 AM
35k je?? Brader yg miming kat trafik light tu pn 300k follower..

Itulah. 35k followers compared population India, Kira sikit sgtla followers dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg sama sneha ullal yg tue seriously sama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:38 AM GMT+8 , Processed in 0.101669 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list