Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
1291
View
50
Reply

Wanita akan sangat sensitif bila...

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-2-2018 03:48 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-HBZ at 7-2-2018 03:51 PM

9hqwORrMY4p6xzEstF6m.jpg

Berbeza dengan lelaki, kaum wanita lebih sensitif dan mudah merajuk. Walhal tentang perkara kecil pun boleh menyebabkan sesetangah wanita akan moody dan emo sepanjang hari.

Pada pandangan korang, apa punca paling utama yang boleh membuat wanita cepat sensitif?







Multiple Polls: ( Max 2 choices ) , Show Result after voted, Total 123 Users voted
 
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 04:16 PM | Show all posts
Tak boleh pilih semua ke ? sbb perempuan sensitif dalam semua situasi yg diberi.. hahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 04:28 PM | Show all posts
datang bulanpms

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Vote semua boleh ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Time lapar ngan mengantuk, jgnla nak cungkil2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semuaaa di atas tapi kena pilih 2 yg paling utama la plak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Before dtg bulan. Time PMS tu. Time datang bulan iolss leklek je. Dah la selalu lapar time tu. Rengsek je rasa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua yg kat atas

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bila suami kata kita isteri pemalas pun sensitif jugak sbb mana ada malas cuma tak rajen je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb lapar... Hahaha ai cpt lapar,bila lapar..Marah..Bila da dpt mknan, terus happy hahahahaha..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sebagai perempuan i pun tak tahu kenapa
nak perhatian dengan orang tersayang je..   dengan orang lain mane ade buat macam tu lantak kan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
yg psl merajuk dgn bf tu.. klu aku pegi lantak la.. xnk balas sudahh.. tp pesen aku ade lori ade bas

slalunye pms dgn time ngantok la.. klu lapor tu ok lg kot.. membezakan dgn pempuan pun tgk isu gakk.. kihkihkih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sblum dtg bulan...mmg sensitif sgt...dah dtg..ok ja.
Suami lmbat balik..hihi....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak perhatian.. Bukan nak manja sangat pon.. Be good listener to her

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sensitif2 pompuan pun ramai jugak yg hadap ngan perangai jantan yg berbagai ragam...heran khennn?jaga laki lg susah dr jaga bini.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Urm...kalau time pms pn ada gk,time supermoon pn ada gk,tp tgk mood,kdg2 sensitif y amat,kdg2 relax2 je..lau lapar,mmg xigt dh kt dia,fokus cri mkn dulu..kekeke~

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:41 PM | Show all posts
sah2  dtg bulan 🤣🤣🤣

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape i rasa pms ke tak mcm sama je.takde kelainan pon.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau bos perempuan pun sama dik.  kat group whatsapp akak masing2 dok bercerita pasal bos perempuan.  hanginnya mcm dia yg buat keje padahal masuk ofis tgh,  lepas tu org dah nak balik masa tu la sebuk nak meeting.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 08:30 AM | Show all posts
time lapar lagi teruk dari datang bulan. mmg boleh kena telan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua sekali..heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Semuanyaaa! Perempuan kan selalu betul.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 02:48 PM | Show all posts
aku pun tak tau la knp kalo dkt2 period tu asyik sedih je.
tgk acik jual kopok tepi jalan pun aku nangis.
dgr lagu slow skit nangis.
org salah cakap skit je pun, punnn aku nangis.
parok la cong codei betul lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
alaaa lelaki pun sama juga. kalau merajuk silent treatment berbulan2 kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
antidote replied at 9-2-2018 02:48 PM
aku pun tak tau la knp kalo dkt2 period tu asyik sedih je.
tgk acik jual kopok tepi jalan pun aku n ...

Hahaha dasat la ko ni. Aku pun ada rasa sedih gak bila time nak dekat period ni cuma kalau jadi camtu lebih suka aku dok terperap dalam bilik ja melayan perasaan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065201s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list