CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1740|Reply: 11

Syahmi Sazli Risau Kelantan Kena Tempias Kalau Buat Video Tak Semenggah

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 11:10 PM | Show all posts |Read mode
Bintang YouTube Muhd Syahmi Sazli tidak setuju dengan trend segelintir YouTuber menayang kekayaan sebagai pengisian kandungan mereka.


Biarpun ia salah satu cara meraih jumlah tontonan, namun Syahmi, 26, menasihatkan agar kandungan seumpamanya dikurangkan bagi menjaga hati penonton yang tidak berkemampuan.




Kredit foto: IG Syahmi




“Benda tu memang kita tak boleh nafikan, kalau konten yang tunjuk kaya ke tunjuk apa saja akan mudah nak raih views raih likes,


“Tapi jarang-jarang bolehlah sekali dua ke... tapi kalau setiap konten tu memang wajib, wajib tunjuk kekayaan tu rasanya slow down la,”


“Sebab kita kena jaga hati yang tak mampu, followers-followers kita ni bukan semuanya yang mampu,” katanya kepada mstar.




Kredit foto: IG Syahmi




Pengarah Mael Totey The Movie ini turut berkongsi yang dia baru sahaja menandatangani kontrak untuk menjadi pengarah dan pelakon utama bagi sebuah produksi filem.









Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-10-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry yaa aq sampai sekarang xtau apa yang best nya diaa nie.. Aritu adalaa try tengok video2 diaa tapi xlehh go laaa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 09:26 AM | Show all posts
apesal warga kelantan sanjung beliau ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 10:37 AM | Show all posts
LostStar replied at 26-10-2021 09:26 AM
apesal warga kelantan sanjung beliau ni?

Dikk...meols duk kelate je.
Setahu meols takde sape pun peduli manusia ini selain dak2 bbnu kaki tgk youtube.
Takde sanjung2 nya. Kalau tnya orang2 dewasa takdenye nak kenal dia ni atau cerita dia.
Yang suka duk follow benda viral je kenal dia. Kalau ada yg kenal sekalipun takdenye nk sanjung2.
Dari circle meols lah. Circle orang lain tak pasti, circle peminat2 cerita leman kott minat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 12:55 PM | Show all posts
Meolls tak lalu tengok video yt dia mcm mempermainkan oku jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah tgk video2 ni..rasa mcm tak selera gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 02:09 PM | Show all posts
masa awal2 dia buat video tu mcm best. bila buat video duk promot produk terus jadi boring
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 04:38 PM | Show all posts
innocent_me replied at 26-10-2021 10:37 AM
Dikk...meols duk kelate je.
Setahu meols takde sape pun peduli manusia ini selain dak2 bbnu kaki tg ...

daku dok peratikan.. kalau buat live sesambil dia bjalan.. org yg nampak dia nak salam la.. nak amek gambor la.. pahtu masa filem mael totey tu kan.. meletop kan.. hbs semua kt komen ke twitter ke ig ke.. x blh cuit sket syahmi ni.. sah segerombolan akan backup.. tu daku kata dia bagai disanjung disana..

tp mungkinla hanya yg tertentu kan.. tapiiiii nampak dari live dia tu.. sah org akan pandang salam bagai.. buat daku pikir dia ni hebat d negeri sendiri..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2021 10:30 AM | Show all posts
CikYaYaYa replied at 26-10-2021 02:00 AM
Sorry yaa aq sampai sekarang xtau apa yang best nya diaa nie.. Aritu adalaa try tengok video2 diaa t ...

samaa wehh. aku ingat aku sorang
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
NFBZCantik replied at 28-10-2021 10:30 AM
samaa wehh. aku ingat aku sorang

Hahaah kan..? Citer Mail Totey dia tu pon tah papee tapii dia punya kutipan punyaa laa tinggi. Chuolss jangan sebut2 diaa nie nanti kena kecam dek peminat diaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntahlah.. Aku tak Minat dia ni..  Cerita dia aku tgk, pastu aku rasa menyesal byr astro first..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 09:02 AM | Show all posts
CikYaYaYa replied at 28-10-2021 06:12 PM
Hahaah kan..? Citer Mail Totey dia tu pon tah papee tapii dia punya kutipan punyaa laa tinggi. Chu ...

kan. sbb tu aku excited bila aku jumpa org yg sependapat dgn aku.

aku tengok spoiler pun tak menarik minat aku langsung. haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.082706 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list