Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
29763
View
285
Reply

"Dapat Ke Ubati Hati Terluka Dengan RM200k?-Zulin Aziz Perli Siti Nordiana?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-8-2021 04:33 PM | Show all posts |Read mode
Zulin Aziz teruk dikecam netizen selepas mempersoalkan nilai saman yang dikemukakan Siti Nordana terhadap lima individu baru-baru ini.


"Hmmm, nak buat apa RM200,000 tu. Dapat ke ubati hati yang terluka," tulis Zulin.






Tindakan pelakon tersebut yang menulis komen di IG Nana telah menimbulkan kemarahan netizen yang mendakwa Zulin cemburu.




Foto: IG






Antara komen:


"Dengki ke tu? Nak kak Nana saman awak juga ke?"


"engajaran untuk mereka ini. Dah berusia kan semua, tak kan nak jadi mak cik pak cik bawang mengata kawan sendiri."


"Berjuta saman pun tetap tidak dapat ubat hati, tapi bagi pengajaran itu pasti."




  



Sebelum ini Nana didakwa menjadi penyebab karier Syura dan Lan Solo terjejas.


Perkara itu didedahkan oleh isteri Lan Solo iaitu Sheila.


Sheila juga memberitahu Nana mendakwa Lan mahu menumpang glamour dantak pernah membayar duit makanan semasa keluar bersama.




  





Syura pula mendakwa ada produksi yang mahu menawarkan job kepadanya kerana mulut jahat Nana.


Susulan itu Nana ingin menyaman mereka selepas tiada permohinan maaf sepeti yang dituntut.


Zulin pun nak tumpang glamour juga ke dalam kemelut ni? Tanya je. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
200k tu pengajaran kat geng 5 tu. 200k tu xmmpu pon nk selamatkan air muke nana tu. Maruah org jgn buat main
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
memang xdapat ubat hati yg luka ye cik zulin sengal. tpi 200k tu boleh beli mcm2. boleh dpt keta cash (keta biasa2 la), hp baru, baju baru, hbag baru, mcm2 la. tu kira ubat hati la juga
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau dh kenapa minah kemaruk nak limelight jugak kah?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak used to be gemuk ni. Diam je la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:48 PM | Show all posts
pompuan hat ni.. payah laaaa.
biar la Nana nak saman patploh jota pon. x yah nak rengsa sgt ko tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit ati tak dapat duit dgn sakit ati tp dapat duit ada beza ya
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeee motip kau downgrade diri ala2 sharnazz babi main perli2 tiba2 sistah? No wonderlah akak tak pernah impressed pun dengan video ala2 kau cakap bollywood tu sistah spesis bangkai rupanya sistah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah. Dia pun nak jugek menempel
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols plg menyampah kalo org yg xde mngene nak masuk cmpur ni.. len la kalo die kwn2 dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa gemuk bz masak2 makan2.
Dah kurus mulut jahat banyak pulak masa sebok hal orang. Elok engko gemuk balik la Zulin
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi tercabar kawn2 ngumpat tk mai mintak mahap
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat rm200k seorang fuhh 5 orang sejuta weii. Kau kenal Zulin. Hilang kawan yang 5 tu takpelah. Janji sejuta dalam tangan dah happy boleh beli macam,invest dan makan tak habis kalau kena gaya. kalau sendu pon takda hal.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ot jap.. xde org bukak thread ke pasal bekas penyampai radio dgn skandal nye tu ? Ad vid tgh amek brg tp da didelete huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau dia tuntut juta2 pastu mahkamah allow, nangesss sape yg kena bayar
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
c zulin ni saje nak mminta jugak kan, nanti dr rm1juta terus jd rm1.2juta saman
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tu je la tahap rata2 artis malaysia...nk buat camna kan.. Jarang2 je yg dapar dijadikan ikon untuk masyarakat.. byk yang tau nk tumpang glamer.. tumpang kontroversi..ramai yg syok sdri.. perasan glamer.. tp hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah yg ko nak sibuk apehal?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:25 PM | Show all posts
bak kata abang joker dah arwah, "its not about the money, its about sending a message".
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang patut pon nana saman...terus terang live 5 ekor tu mengaibkan sangat.
tp tu la kes saman menyaman ni kalau pihak yg lg satu kalah kena bayar saman tp depa tetap taknak bayar saman, mahkamah tak boleh buat apa..bukan kes jenayah pon..ini apa yg kwn iol seorang loyer bgtau la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list