CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 42085|Reply: 711

Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H

  [Copy link]
Post time 31-7-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by adila39 at 31-7-2021 04:13 PM

Saya tolong bukakan..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-7-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Pikir duit sis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedang menikmati suasana pagi yg tenang..aku suka pagi2 lepas subuh kalau tak keje la..kalau keje lepas subub ke siapkan bekal anak gi keje..bekal aku sdri siapkan makan utk yg ada kt rumah. Kemas2 sidai baju. Kalau wiken..bole tenang2 jika tak pegi pasar..stok ada lagi. Sambung balik..tenang tenang suasana pagi sambil membayangkan berada ditepi tasik yang tenang menikmati keindahan alam..bunyi air yg memecah kesunyian..dalam pada itu aku ketawa sendiri melihat kelakuan si ungka semakin ghairah melompat kegirangan lalu terciduk jatuh dari dahan yg rapuh.

Juga risau memikirkan tempat keje baru yg menyesakkan..belom apa2 dh minta aku handle kt port sana. Masakla still got time izit??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah..berapa byk tenang aku taruk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Gulai kawah daging tetel..aku buat ratah je. Masak semalam pun tak habis. Berdesing rasa kepala..ini kolesterol nomot satu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Si singa putih aku tu dah lama tak basuh. Ada bkak yg jenis xpyh keluar..tembak je sambil kita layan music. Pstu keluar kjap dia vacum. Sop ok situ..tp kt taman sana. Malas nk keluar.

Ok tak mod sdri bkak tred sdri yg luah byk2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku fikir bilalah pandemik ni nak habis. Honestly dah letih rasa mengadap semua benda ni. Aku nak balik kampung, jumpa mak ayah. Kat sini aku sorang2 je. Bosannya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-7-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan2 aku taip ni, kat radio keluar pulak lagu shiw me the meaning of being lonely. Alahai
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengah rasa susah hati..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 01:37 PM | Show all posts
tgh pikir nak pakai baju apa gi vaksin selasa nnt. rasa mcm nak beli baju baru tapi dok fikir sempat ka sampai
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa lapar. Tunggu food delivery belum sampai.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Fikir bila nak habis PKP ni. Lama dah xbalik kg.. bau udara kg. Rindu mak dan ayah. Rindu perjalanan jauh balik kg. Rindu nak panjat pokok rambutan dan makan buah atas pokok. Rindu pantai.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemau je today sbb vaksin 2nd dose... layan forum je lah
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Gusar. Sempat habiskan keje ke? Sempat settlekan semua ke? Itu yg iols rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa guilty sbb nak baring je rasa tapi dah janji dgn anak nak buat her preschool activities. Hari weekdays sgt sibuk wfh... Sian anak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-7-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 31-7-2021 01:15 PM
Tengah rasa susah hati..

I doakan urusan u semua dipermudahkan dan dilorongkan jalan keluar yg menyesakkan hati u
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 31-7-2021 01:17 PM
Wah sedapnya @rospinki mai semangkok kat iols yg duduk srg ni

Duk kt mana? Ada lagi gulai kt dapo amikla sdri...haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Memikorkan betapa diriku stagnant dlm kerjaya. Kwn2 semua sambung belajar, aku je too comfortable hidup dlm comfort bubble. Lama2 kepala otak aku lembab jgk kalo mcmni. Lg 20 tahun nk kerija ni. Adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak fikir apa sangat.. Cuma.. Nak datingggg.. Done
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.100295 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list