Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
2488
View
27
Reply

Aduh, Seram! Lelaki Ada Hobi 'Bungkus-bungkus' Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2021 06:58 PM | Show all posts |Read mode
Warga maya Indonesia digemparkan dengan penularan beberapa gambar wanita yang dibungkus dengan kain oleh suaminya sendiri.




Kredit foto: IG




Menurut TribunNews, ramai warganet yang terkejut dengan foto berkenaan memberi reaksi pelbagai terhadap hobi si suami membungkus sekujur tubuh isterinya.


Menerusi hantaran di laman sosial lelaki yang mengaku suami kepada wanita itu, dia mengakui memang dia yang membungkus isterinya.

"Yang dibungkus, isteri sendiri jadi tiada yang dirugikan," tulisnya.










Kredit foto: IG







Difahamkan, gambar itu sebenarnya hantaran lama yang dibuat pada November 2020 di Facebook. Namun, baru-baru ini gambar berkenaan ditularkan.


Seperti yang dikongsikan di Instagram @ @smart.gram, terdapat beberapa gambar menunjukkan wanita itu dalam keadaan berbungkus.







Kredit foto: IG




Tidak hanya itu, ada juga gambarnya menyarung pakaian di luar tubuhnya yang sudah berbungkus.


Bagaimanapun, kesemua gambar itu sudah dipadam dari akaun Facebook lelaki terbabit.


Mungkin lelaki itu mengalami gangguan mental parafilia iaitu ketagihan seksual terhadap sesuatu objek. Seram juga melihat gambar tu semua! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Fetish kau memang pelik bang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak seram pulak.. mesti laki dia suka rubbing rubbing tights. Well at least dia berhijab
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Uishhh pelik lain mcm dah ni..innalillah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini pun bodoh ikut sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 hal lah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bungkus bini dia pakai ape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 18-6-2021 07:49 PM
Bini pun bodoh ikut sekali.

Asal berlaki.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 18-6-2021 08:26 PM
Dia bungkus bini dia pakai ape tu?

i pun nak tau.. sarung apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gimp kink ke nyah? untunglaah bini sama2 kongsi minat
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
misc: Bini pun bodoh ikut sekali.


Buat bodoh-bodoh kot? Sebab nak rumahtangga bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sakit mental lah ni
boleh tahan jugak bini dia buncit
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Weird nyerr
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
seram giler kalau mlm2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 18-6-2021 10:17 PM
sakit mental lah ni
boleh tahan jugak bini dia buncit

Kalo body cun xpe gak nak berbungkus cm gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Covid-covid buat orang jadi lagi pelik ke erkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Fetish mannequin kut
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 12:08 AM | Show all posts

Yg pkai tlekung tu seram.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ready made ke kain tuh tok, ke jahit sendiri? Jahitan nampak kemas.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
xlemas plak si isteri tu kena bungkus dek suaminya....mengikut je ...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list