Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5414
View
46
Reply

Ayda Jebat bocor rahsia suami, dedah Nabil masih simpan cincin tunang bekas kekasih

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2021 06:17 AM | Show all posts |Read mode





Sekejapnya masa berlalu, pejam celik sudah hampir 6 bulan pelakon dan pengacara terkenal, Ayda Jebat dan Nabil Mahir telah mendirikan rumah tangga dan kini pula Ayda sudah berbadan dua.


Pasangan merpati dua sejoli ini kerap menjadi bualan netizen dek kerana "kegilaan" mereka dan sentiasa "happy go lucky".


Memetik portal Hotfm, baru-baru ini Ayda Jebat telah membuka ruangan ask me a question kepada pengikut di laman Instagram miliknya untuk bertanyakan apa sahaja soalan mengenai suaminya. Hmmm lain macam ni!



Antara soalan yang diterima adalah adakah Nabil seorang yang kuat cemburu? Ini jawapan Ayda.







Haaa nampaknya Nabil lebih kepada manja daripada cemburu ya!


Bukan itu sahaja, ada juga soalan berkaitan bekas kekasih Nabil, tetapi tidak pasti "bekas kekasih" yang mana satu, adakah kekasih lama yang juga seorang pelakon, iaitu Sarah Hildebrand?


Lihat jawapan "slumber" Ayda :

"Nabil pernah putus tunang kan sebelum ni" ?? netizen







Tampil menjawab ringkas, Ayda memberitahu bahawa suaminya itu tidak pernah putus tunang kerana tidak ada jodoh bersama pelakon berkenaan.


Namun apa yang mengejutkan, Ayda meminta Nabil untuk menyimpan cincin tunang bersama bekas kekasihnya itu sebagai tanda kenangan!


Malah, penyanyi yang popular dengan lagu Parah ini mendedahkan kepada umum bahawa Nabil tidak pernah putus tunang tetapi pernah putus cinta beberapa kali, namun tidak lagi selepas berkahwin dengannya.






Sporting juga ya Ayda dalam bercakap mengenai "kisah lama" suaminya itu!


Apa-pun, mungkin itulah salah satu kelebihan yang ada pada Ayda yang membuatkan Nabil sayang dan jatuh cinta pada isterinya itu. Semoga pasangan ini terus kekal bahagia hingga ke Jannah. - CARI










Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ceh cincin nak bagi ex gf, ingatkan simpan cincin ex gf bagi dia.. Btw baru tau nabil dulu couple dengan sarah hildebrand
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:49 AM | Show all posts
Eh, x sape kisah lah.
Bersungguh korang wartawan cari bukak thread pasangan tersangkak ni kenapa.
Walaupun nama ko xde cari macam Lilrose jgk.
Pasni bukak lg, cite masak makan sarapan ape pulak ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ya tuhan. sehari sampai 2 benang. dr sumber yg sama Ask me. cerita pun benda yg sama. wartawan cari sangkak ni dh tkde modal ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
selalunya orang pregnant mengidam makanan.. sheols ni mengidam attention eh? segala benda nak citer kat netizen
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
jiwarasa replied at 10-6-2021 06:48 AM
Ceh cincin nak bagi ex gf, ingatkan simpan cincin ex gf bagi dia.. Btw baru tau nabil dulu couple de ...

Ye ke??? Nabil ni hensem he in person.. tgk kt ig tak berkenan hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Menang tanpa bertanding konon..sape je yg heran dgn laki ko tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya nye si Jebat ni.
Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding nak dpt laki kau yg mcm budak terencat akal tu? Rupa below par, perangai mcm otak tak betul. Kalau kau bertanding pun, kau akan menang jugak. Sbb kau bertanding dgn diri kau je. Laki kau tu, dia offer wang pampasan pun, takde sapa hingin.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kira perempuan berkahwen itu semua berlawan sesama sendiri berebut jantan, yg andartu kira kalah tanpa bertanding terutama perempuan gemuk berkerak ka, sebegitu lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa: Bodohnya nye si Jebat ni.Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding nak dpt laki kau yg mcm budak terencat akal tu? Rupa ...


Exactly, dia ni typical "pick-me girl", rasa hebat sangat la dapat laki nan hado tu. Asal berlaki la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 10-6-2021 07:47 AM
Bodohnya nye si Jebat ni.
Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding  ...

Hahahaha.pedasnya nyahhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:56 AM | Show all posts
sumpah belagak nek mat aris ni.. jilake.. nyah jgn nk sembang kencang sgt...

tggu je la nnti..

menang tanpa bertanding tahi awok!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:05 AM | Show all posts
paling bahagianyaaaaa lahhhh diaaa tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:18 AM | Show all posts
Lol setakat wuvv ko tu ambik jelah, takde sape hingin nak bertanding
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:21 AM | Show all posts
banyak plak cite korang ni. sapu minyak la, cincin tunang la. tak semua benda perlu share la. semak pulak aku si ayda ni .
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Keluar la sehari 4 5 benang pon psl Ayda jebat. Aku blh je hadap.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:13 AM | Show all posts
apa menda la perasan menang bagai pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 10-6-2021 09:13 AM
Exactly, dia ni typical "pick-me girl", rasa hebat sangat la dapat laki nan hado tu. Asal berlak ...

Berangan pun iya. Mcm dpt kawin dgn Bill Gates lah, berangan dia. Kaya sgt ke si budak mentally challenged tu? Choi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:28 PM | Show all posts
Carcosa replied at 10-6-2021 07:47 AM
Bodohnya nye si Jebat ni.
Menang tanpa bertanding, memanglah bodoh. Sapa je yg sudi nak bertanding  ...


jebat tu apak dia..jangan lah libatkan apak dia lak sis..sabar2

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:33 PM | Show all posts
motif menang tanpa bertanding?? nak tuju kat siapa sebenarnya ke nak bagitahu apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list