Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6534
View
85
Reply

"Saya Malas Balas" - Manap Karaoke Dikritik, Mamat Khalid Enggan Isu Jadi Panjang

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-6-2020 10:31 AM | Show all posts |Read mode
"Saya malas nak balas. Kalau saya balas, ia akan berpanjangan."


Pengarah Mamat Khalid berkata demikian bagi mengulas beberapa kritikan berhubung filem terbaru arahannya.




Kredit foto: IG




Dalam perkongsian pengkritik filem di sebuah saluran YouTube, Manap Karaoke didakwanya filem sampah, tidak berkualiti dan antara filem paling teruk diarahkan Mamat Khalid.


Malah, karyanya turut dikatakan tidak lagi relevan dan berkualiti seperti filem terdahulu hingga dia disarankan mengundur diri sebagai pengarah.




  


"Bagaimanapun, saya bersyukur kerana ia dapat ditayangkan ketika PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dan PKPB (Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat) dilaksanakan," katanya kepada Harian Metro. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-6-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tayang kt astro ke..x pernah dengar pulak tajuk filem ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye... byr rm15... rugi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:02 AM | Show all posts

yer betul
rugi jer beli
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:02 AM | Show all posts
aku beli... huhuhu mmg xbest....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:08 AM | Show all posts
rasa dah basi... mungkin lelepas hantu kaklimah lawak2 gitu masih boleh masok..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada jugak org beli ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:20 AM | Show all posts
nyesal beli .. syif malam raya lg best
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah paham ngan filem dia
Enjoy lagi tgk kampung people
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:38 AM | Show all posts
Tajuk cerita macam menarik, rasanya filem ni dah lama kan shooting?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:41 AM | Show all posts
member aku pun cakap suku pertama je best so aku pun malas nak beli

tunggu je la tayang kat tb
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:48 AM | Show all posts
rasa yang paling lawak cerita Rock, Rock ooo
dengan Man Laksa....ulang2 kali tengok hihii
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 11:59 AM | Show all posts
antara karya Mamat Khalid yang best bagi aku..

1. Zombie Kg Pisang
2. Hantu kak Limah Balik Rumah
3. Hantu Kak Limah
4. Trilogi filem Rock except Rock Never Dai
5. Man Laksa
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk yg free 30 minit tu best je.. hujung2 x best ke.. aku suka je film drama mamat.. cam 17,16 puasa dll
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:04 PM | Show all posts
billionman78 replied at 3-6-2020 11:59 AM
antara karya Mamat Khalid yang best bagi aku..

1. Zombie Kg Pisang

hat ni sokong...

selalu aku mmg tunggu nak beli filem abg mamat kat astro first..

tapi filem rock never dai dgn manap ni x teringin langsung nak tgk..sorry abg mamat.

17 puasa pun aku gigih beli dulu...


Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:05 PM | Show all posts
yg latest kurang mantap
manap karaoke mula2 best pastu kelaut
rock yg baru tu pon x berjay abuat i tgk wp free
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:35 PM | Show all posts
kucingitam replied at 3-6-2020 12:04 PM
hat ni sokong...

selalu aku mmg tunggu nak beli filem abg mamat kat astro first..

paling best 16 puasa.

17 puasa dah agak kurang kick tapi still acceptable.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:42 PM | Show all posts
billionman78 replied at 3-6-2020 01:35 PM
paling best 16 puasa.

17 puasa dah agak kurang kick tapi still acceptable.

hahah...ye la jalan cerita sama je sbnrnya..




Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 01:46 PM | Show all posts
izamasha replied at 3-6-2020 11:20 AM
nyesal beli .. syif malam raya lg best

betul.. syif malam raya kelakau.. manaf ni adik aku cakap rugi beli
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 03:31 PM | Show all posts
bodoh btul citer manap ni.. rugi la byr...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list