CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 5991|Reply: 77

Azizah Calon Terbaik Bakal PM, Rakyat Dah Bosan Dengan Anwar

  [Copy link]
Post time 31-5-2020 07:32 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Sinar Harian




Jawatankuasa Pimpinan Nasional Amanah, Haris Alimudin menyifatkan agenda PKR bahawa hanya Datuk Seri Anwar Ibrahim layak diangkat sebagai bakal Perdana Menteri membosankan rakyat.


Katanya, PKR sebagai parti utama dalam Pakatan Harapan perlu lebih berani menampilkan ramai lagi tokoh lain yang berwibawa sebagai alternatif calon PM.




Kredit foto: IG DSAI



“Hakikat bahawa aura reformasi sudah memudar harus diterima. PKR mempunyai ramai tokoh yang telah berjaya dibina. Calon terbaik buat masa ini ialah Datuk Seri Wan Azizah sendiri.

“Seorang wanita dan tidak mempunyai beban politik yang berat,” katanya dalam artikel diterbitkan Gemilang Daily seperti dipetik Suara Merdeka. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah lerr..... Kak Jijah elok dok umah. Negara baru nak pulih dari perang.... Belum masa negara nak berekspiremen dgn PM bawak kipas lipat .
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi mai pi mai tang tu.. kahkahkah..
Baik la jawatankuasa cadangkan  salah sorang dari depa sbgai PM.  Baru jadi bahan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 07:56 PM | Show all posts
ok la tu jijah leh tlg gantung tanglung dkt skolah2
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia jadi TPM pun tiada aura..lupa ada TPM..klau aura dia mcm Rafidah Aziz mungkin berbeza..mungkinnn
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak jgn buat lawak..haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakatan dah Tak Ada harapan pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
rakyat bosan la dengan SEMUA politaik ni...lantak korang situ...bio semua pencen la.. ganti gen2 baru millennial {:run
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi habis semua ni, baru korang berpolitik.... Tak faham betul la aku
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:14 PM | Show all posts
glump replied at 31-5-2020 08:16 PM
Masa dia jadi TPM pun tiada aura..lupa ada TPM..klau aura dia mcm Rafidah Aziz mungkin berbeza..mung ...

Aku setuju. Kalau perempuan, Rafidah Aziz ada karisma boleh jadi PM pompuan. Anwar rehat2 lah.

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dl masa jd tpm pun mcm ada xde je
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg.. Pernah dgr dia berucap live.. No thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk cmne pun politik kat malaysia ni. Pemimpin harus lah seorang lelaki... Muhyidin pun ok.drp kite nak duduk bawah atuk biar lah bawah muhyidin.. Jadi ahli politik tak bole baik sgt nanti org pijak kepala dan juga tak boleh kejam sgt nanti rakyat tak suka. Muhyudin ada ciri2 baik tu dan kalau tak dengar voice rekod tu manakan kita semua tau dia juga seperti manusia biasa yg bila bkuasa mcm2 la propaganda tapi much better bawah tok yidin drp tok mahatir..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak bodo apakah ini?    haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini lucu.
Daripada Azizah,  baiklah Rosmah.
Buat PRK, pas dia menang, terus arak dia ke istana negara angkat sumpah PM.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Azizah jadi PM? Weh, buta ke apa diorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo? Mokcit jijah patung cendana?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg kat boboi atok trs la kan sonang.. Duk berebut2 Sgt.. Jawatan pm tu diwarisi agaknye.. Aku x blh lupa dia ckp corona isu kecik.. Apo mentang2 x kene ke family dia.. Kita ni dah ketakutan dia org boleh berebut jawatan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 31-5-2020 09:53 PM

PRU 15 pun belum dah mimpi nak lantek pm. korang ingat senang senang boleh main pass kerajaan mcm pass bola.
kalu pm hilang majoriti dewan pasti akan dibubarkan. mampu ke ph nak jaja lagi menifesto bulan bintang,  babi boleh terbang....melingkup ke bumi la ini kali.itu yg ph cuba nak elakkan pru.dah tau akan KO khennn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-3-2023 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.116772 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list