Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3033
View
20
Reply

"Mohon Maaf Andai Pernah Lukakan Hati Sesiapa,"- Ernie Zakri Tunaikan Umrah, Comel Sangat Berkhimar

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-12-2019 05:33 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi dan juga guru vokal, Ernie Zakri atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri berangkat ke tanah suci Mekah pada hari ini bagi menunaikan ibadah umrah.






Menerusi posting di akaun Instagram miliknya beberapa jam yang lalu, penyanyi yang popular dengan lagu Ku Bersuara itu mengambil kesempatan untuk memohon maaf kepada semua yang mengenali dirinya atas kesilapannya samada sengaja mahupun tidak disengajakan.


"Assalamualaikum. Ernie sekeluarga akan berangkat ke Mekah hari ini. Erni ingin memohon maaf seandainya pernah melukakan hati sesiapa secara sengaja atau tidak sengaja."


Dia juga sempat mendoakan agar mereka yang belum berkesempatan untuk menunaikan ibadah itu juga akan dijemput ke tanah suci suatu hari nanti.


"Doa Ernie agar anda semua dapat dijemput ke sana satu hari nanti. InshaAllah. Sayang semua."


  



Seperti biasa, rata-rata mendoakan agar ibadah Ernie dan keluarganya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan perjalanan mereka.


Kredit foto : Ig Ernie Zakri




Dalam pada itu ada juga yang memuji kemanisan dan kecomelan penyanyi berusia 27 tahun ini apabila bertudung.


Kredit foto : Ig Ernie Zakri




Memang comel sangat Ernie bila pakai tudung kan. Nampak macam awal 20-an pun ada. Semoga dipermudahkan segala urusan mereka di tanah suci. Selamat pergi dan kembali, Ernie! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
muka erni{:give bila pakai tudung macam arwah nenek dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm bdk sekolah menengah
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga istiqomah bertudung lps blk nti..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 06:41 PM | Show all posts
selamat menunaikan umrah. cantik kaler liptik tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 07:08 PM | Show all posts
Menerusi posting di akaun Instagram miliknya beberapa jam yang lalu, penyanyi yang popular dengan lagu Ku Bersuara itu mengambil kesempatan untuk memohon maaf kepada semua yang mengenali dirinya atas kesilapannya samada sengaja mahupun tidak disengajakan.


Really?
Oh, x tau lak artis ade IG kannnnnnnnnnnnn...
BTW husnuzon je la yang Amiey ni share nk suh doakan Ernie.
Mmg semua wartawan cari ni koje hari2 bukak IG, tgk status ape yang leh buat thread kot.
X yah ade gosip pun xpe.
Thread tgh basuh pinggan pun bleh
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang paling iols xfaham dlm suri katriana sinopsisnya kata si suri ni pompuan paling cantik dlm kpg jadi rebutan para jejaka.... Kalah hakak nadnisa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel , nampak macam remaja di alam school !
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga dpt menunaikan ibadah umrah dgn sempurna.comel ernie
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga selamat pergi dn selamat balik
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakyung doakan ernie selamat pergi dan balik dan mendapat umrah yang mabrur.. Harap balik dr umrah jangan seksi2 eh.. Kakyung ade soft spot dengan dak ernie ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg gambar freehair tu muke Ziana Zain sngt
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 09:21 AM | Show all posts
ernie ni muka dia baby face . bila tak mekap mmg cute gile
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 09:29 AM | Show all posts
tetiba muka dia pakai khimar tu macam melly goeslow
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 09:56 AM | Show all posts
selamat menunaikan umrah ernie
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm budak darjah satu masuk sekolah agama petang gantung botol air kat leher {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 12:24 PM | Show all posts
belilies replied at 17-12-2019 07:33 PM
Yang paling iols xfaham dlm suri katriana sinopsisnya kata si suri ni pompuan paling cantik dlm kpg  ...

hahaha...ko nak ckp derang salah amik pelokon ke...? or derang salah tulis sinopsis...
hahhaa....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 18-12-2019 12:24 PM
hahaha...ko nak ckp derang salah amik pelokon ke...? or derang salah tulis sinopsis...
hahhaa.... ...

Sbb EZ ni kategori comel, tu yg confuse.... Sinopsis tu mmg kata gadis tercantik di kpg.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat pergi dan balik dari umrah..actually aku salute ez berlakon suri,tak kayu.masuk katriana jadi meleweh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
violetungu replied at 18-12-2019 01:57 PM
Selamat pergi dan balik dari umrah..actually aku salute ez berlakon suri,tak kayu.masuk katriana jad ...

Sebb yg berlakon jdi Katriana da org lain..meols pon SUKE tgok ernie jadi suri. Sngt natural berlakon..muke Pon comel je..bile suri da tuka jadi kat meols rindu suri yg comel
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list