Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1573
View
26
Reply

"Ia Menyakitkan!" - Bekas Isteri Dapat Tahu Hubungan Baru Channing Tatum Melalui Internet

[Copy link]

Author: yanieray       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-10-2019 02:48 PM | Show all posts |Read mode
Aktres Jenna Dewan mendedahkan kepedihannya sewaktu berpisah dengan bekas suami, Channing Tatum, pada tahun lepas selepas berkahwin selama 9 tahun. Beliau juga meluahkan rasa duka apabila mendapat tahu tentang hubungan baru suaminya ketika itu melalui internet, di dalam buku autobiografinya; 'Gracefully You: Finding Beauty And Balance In The Everyday'.



Saat-saat bahagia Tatum dan Dewan. Kredit foto: US Magazine



Pelakon 'Step Up' itu menulis yang beliau langsung tak terfikir untuk bercerai dan perasaan sedih sewaktu menjawab soalan-soalan wartawan tentang Tatum selepas perpisahan mereka.


"Di awal perpisahan kami, saya merasakan seperti berada di dalam sebuah almari gelap, berusaha sedaya-upaya untuk mencari cahaya atau jalan keluar," katanya. "Saya berada dalam keadaan terkejut. Seminggu saya berkeadaan sangat bagus dan tiba-tiba diselubungi dengan emosi lain yang membunuh."


Sementara media berusaha untuk mendapatkan kisah demi kisah mereka, Dewan mendedahkan yang beliau akan menyorok di dalam selimut di katilnya.


"Keperitan itu menyakitkan saya seperti satu runtuhan. Saya diselubungi ketakutan dan kesedihan," tulisnya. "Saya mengambil masa yang lama untuk duduk berseorangan dalam kesedihan, untuk memaksa diri ini menyerah kepada situasi yang seperti roller coaster ini."


Mengetahui kecurangan pasangan melalui internet adakalanya menguji rasa percaya Dewan terhadap orang lain. Apatah lagi apabila mengetahui pasangannya itu kini mampu meneruskan kehidupan bersama orang lain.


"Saya dapat tahu tentang suami saya melalui cara yang orang lain tak lalui D melalui internet, sepanjang ia berlaku," tulis Dewan, merujuk tentang khabar angin yang Tatum ketika itu sedang bercinta dengan penyanyi, Jessie J. "Saya pada masa itu berada di atas kapal terbang, berseorangan, dapat tahu tentang hubungan barunya. Saya berasa terkejut. Memilih untuk mengekalkan kesopanan setelah mengetahui perkara ini bersama-sama orang ramai sememangnya sesuatu yang sangat sukar."


Channing Tatum kini bahagia bersama Jessie J. Kredit foto: People.com



Dalam pada mereka menuju ke arah perceraian, Dewan kini melangkah ke fasa kehidupan yang lebih bahagia apabila bakal menimang cahaya mata dengan teman lelaki barunya, Steve Kazee.





  





View this post on Instagram


  











  Speaking of peace....❤️
A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on Jun 5, 2019 at 10:16am PDT





Bersama Tatum, Dewan mempunyai seorang anak berusia 6 tahun, Everly. Bayi baru yang bakal ditimang merupakan anak pertama bagi Kazee. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan curang pun
Hubungan tu selepas bercerai
Cuma dia terasa sedih sebab masa tu dia masih single channing dah ada gf baru
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 05:15 PM | Show all posts
senang nya bertukar ganti. haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
La bukan curang ke, tajuk tu nak kontroversi je
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:14 PM | Show all posts
ehm...memasing da pasangan baru...lepas channing da bcinta ngan  jessie akhirnya dewan pun move on cari pasangan baru juga..tahniah da nak ada baby dewan n boyfriend steve..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu aku pelik.. Bukan dah bercerai baru si Tatum couple dgn Jessie J.. Tapi aku suka tgk Tatum dlm ckip Beautiful Trauma.. {:give
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Handsome lagi Steve Kazee dari Channing Tatum.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa dan hensem tp tetap x tahan marriage depa
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk tatum dlm white House down
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 05:18 AM | Show all posts
suka tengok tatum dlm G.I JOE
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Taste si channing mmg muka keras, dark hair gituh....tapi hakak suka movie dia ngan amanda seyfried tu....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat channing dlm magic mike.. Dear john.. {:love
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Laa napa cerai
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 21-10-2019 04:12 PM
Bukan curang pun
Hubungan tu selepas bercerai
Cuma dia terasa sedih sebab masa tu dia masih single ...

oooo.....propa ja acik dewan ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 02:43 PM | Show all posts
AKU BARU NAK MELAHAR JESSIE J SEBAB JOIN CLUB MENCARAS!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 24-10-2019 06:43 AM
AKU BARU NAK MELAHAR JESSIE J SEBAB JOIN CLUB MENCARAS!!!!

Lepas cerai kan deyols couple
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 02:54 PM | Show all posts
Sakit sebab ex laki dah ada gf baru sedangkan sheols masa tu masih belum move on.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 12:54 PM | Show all posts
Syg xbrthn lama marriage dia dgn CT sbb tgk dua2 xnmpk ad mslh...tp jodoh depa takat tu ja...marriage couple2 kt Hollywood ni brp krat ja yg brthn smpai skg
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nadie90 replied at 30-10-2019 12:54 PM
Syg xbrthn lama marriage dia dgn CT sbb tgk dua2 xnmpk ad mslh...tp jodoh depa takat tu ja...marriag ...

Iolls suka ryan Reynolds & blake lively... Justin Timberlake & wife... Siapa lagi??

Sorry ter OT
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg baru lg tasteeee
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109140s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list