Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9065
View
121
Reply

Netizen Kesal Dato' AC Mizal Panggil Elly Mazlein 'Used Car' Di Abpbh 32

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-9-2019 09:58 AM | Show all posts |Read mode
Malam semalam telah berlangsung anugerah yang paling ditunggu-tunggu rakyat Malaysia iaitu Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke-32. Disiarkan secara langsung terus daripada Pusat Konvesyen Antarabangsa Putrajaya, memang meletup habis sampai trending di Twitter!


Ramai juga yang menonton acara ini kerana pengacaranya pada tahun ini menampilkan MC veteran iaitu Dato' AC Mizal dan Elly Mazlein. Dijamin tak kering gusi melihat telatah dan gelagat lucu mereka berdua.



Kredit foto: Blog



Walau bagaimanapun, yang tak seronoknya apabila netizen meluahkan rasa tidak selesa mereka kerana lawak Dato' AC terhadap Elly Mazlein dikatakan melampau dan tiada adab.





Kebanyakan netizen kesal kerana Dato' AC menyamakan status janda Elly Mazlein dengan 'used car' sebagai bahan jenaka.



Kredit foto: Twitter


Lawak kenalah berpada. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:04 AM | Show all posts
Pernah ker si gelang ni 'pandai' pun??
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:08 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-9-2019 10:12 AM

Tak pernah berkenan dgn si tauke gelang... inikan nak gelak. Next?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:08 AM | Show all posts
ac dgn elly x masuk la utk jd host
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:19 AM | Show all posts
dua-dua mmg tak layak jadi emcee.

si gelang dan downgrading jokes berpisah tiadaaa.... jaman dah berubah pakcik. jokes about gemok & janda dah wayyy outdated.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia kutuk org x pe
Bila org kutuk dia,melenting
Ntah pa per....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:21 AM | Show all posts
ada jugak dia buat jokes - xxs or xxl ker hapa
nmpk kak lina pompom yg as usual terover
was asking for it to be downgraded in public

smlm yg membingitkan
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen kesal AC dilantik sebagai pengacara ABPBH
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Langsong tak ciri ciri professionalism menguktuk menghina
Seolah olah jadi PENGACARA OR MC LESEN BESAR UTK
mengshaming org di public

KALAU PEREMPUAN DIGELAR JANDA DIGELAR USED CAR
AC MICAL ADALAH SEORANG DUDA SEBELUM BERKAHWIN LAGI
SO PATUT DI PANNGGIL .................

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:38 AM | Show all posts
.dia kata k lina used car..... dia tu kereta potong yg patut masuk kedai besi buruk .   tak faham kenapa la amik dia jadi pengacara.  dari nak tengok terus tak tengok langsung
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:48 AM | Show all posts
baik bagi shuk....koser aku tengok muka permukaan bulan ni bercakap, done body shaming.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:04 AM | Show all posts
budaya org malaysia
mengutuk kejadian org dan nasib seseorg
sbg bahan lawak atau bila x suka @ bergaduh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni namanya lawak bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:20 AM | Show all posts
trkejut jgk tgk Ac jd big hos smlm. klu gantikan dgn syuk pn takpe event some annoying but better than Ac yg suka buat lawak syok sdri n bajet kelakar sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon kaka faz buatt post karangan di ig pepanjangg psl ac mizal body shamming peminat BTS.. aku pasti dia mesti alert dgan benda2 ni..

Mana karatssss kaka faz, mohon buat keje anda sekarangggg!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
AC mmg bongok selamanya. Tu je la buat modal bg ank bini mkn. Yg si zizan tu siap hi five knp?? Diri sendiri pun x laku2 dr dulu mnjg kena reject jer . AC ni ibarat keta buruk yg x berguna dan ptt dilupuskan
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati on behalf kak Lina!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
AC ni somehow ada je lawak dia yg iols tergelak.. tp most of the time mmg annoying cara heols berlawak pon.. gandingan dgn kak lina pon serba x menjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:56 AM | Show all posts
OT jap..ac ni berkelahi dgn astro ke? nampak mcm kurang job dgn astro..kalau betul, bagus lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kosserlah muka ac manjang.. baik brhnti jer.. bknnya best pon heolss mengacara..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104478s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list