Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3261
View
30
Reply

Hafiz Hamidun Dah Jumpa Pengganti, Janda Dari Indonesia Katanya...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-7-2019 04:57 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya ada perkembangan baharu dari Hafiz Hamidun.


Dah lama bercerai dengan Joy Revfa, sekarang khabarnya tengah hangat bercinta dengan seorang usahawan wanita dari Indonesia.


Katanya mula rapat sejak berkenalan di sebuah majlis rakan.


Foto: IG


"Dalam proses perkenalan memandangkan kami jarak jauh. Jadi tiada kesempatan untuk bertemu selalu," jawapnya kepada Media Hiburan.




  



Hafiz kata perkenalannya dengan wanita yang berstatus janda dan mempunyai ramai pengikut di Instagram itu berlaku secara tak langsung.


  



"Dia seorang usahawan dan sejujurnya saya banyak juga berkerjasama dengan penggiat seni Indonesia dan kami kenal antara kenalanlah."


Di Insta Story pun Hafiz pernah memuat naik status, "Kangen ama aku ya?" Amboi sweet.




Bagaimanapun identiti instafamous itu tak pula didedahkan. Ada yang boleh teka siapa tak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:10 PM | Show all posts

perawan atau janda

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:11 PM | Show all posts
cek betul-betul kali ni status janda tu.. kasi confirm betul-betul dah cerai n ada sijil semua pak hafiz
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ke ex die dlu ye.yg sebelum joy tu org indon kan tp xjd kawen sbb family perempuan tu dh ade pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga bertemu jodoh la ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pon gila glamour nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
piz suka cari yg berpengalaman
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:45 PM | Show all posts
bagus lah berkenan kat janda

awak pun duda berhias
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:49 PM | Show all posts
MissCarcosa9753 replied at 19-7-2019 05:45 PM
bagus lah berkenan kat janda

awak pun duda berhias

sekufu kekdahnyee
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenalah cari hartawan utk kelangsungn hidup.. Kan apis? Dinding keting takpe, asalkan berduit.. Kan pis? Semoga apis midon bisikkan zikir dekat telinga i sebelum tido setiap malam
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ker hari tuh dia kabo ke janda dia tuh, kalau dah betol jadi, barulah warkan..kang takut xjadi, malu jer nanti..

Tapi dia buat boleh pulak ek..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam deja vu aja
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste mcm bekas janda dia,joy pon usahawan, janda, famous.yang skrg pon sama. Tak serik ke piz midon oi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoii dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin setakat utk coverina ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Janda tu patut check dlu pismidon ni...lurus ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:14 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-7-2019 09:54 PM
Kahwin setakat utk coverina ke?

precisely...cover ...cover jugak, kl ini jangan lupa celup taw
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-7-2019 09:54 PM
Kahwin setakat utk coverina ke?

Tau takpe..udoh2 ler piz midon..ksian cikki yang ko ajak kawen sbab nak batang ko tapi ni madah sijil cerai takde la watsover la..mana ade kucing taknak makan ikan depan kucing tu melainkan kucing tu gay..mohon hadam
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana karat dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lerr
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103658s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list