JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10322
View
197
Reply

"Goreng Nugget Je Pun!"-Hairul Azreen Masak, Tapi Dikecam Menunjuk-Nunjuk

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2019 04:18 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG


Hairul Azreen ada kongsi video dia memasak di dapur.


Goreng nugget katanya, tapi main campak je sampai terpercik minyak.


Kapsyennya, "Ini sebab kenapa budak gym bila diet, makanan semua tak nak ada minyak, baru saya faham."


  



Di ruangan komen ramai pula yang terhibur dengan aksi Hairul yang terang-terang tak pandai masak!


Isterinya Hanis Zalikha ada komen:


Kredit foto: IG


Tak nak susahkan isteri ya. Alahai sweet ke tidak?


Di Twitter tak semua orang suka, ada yang menyampah dengan Hairul yang didakwa sengaja cari perhatian.





Buktinya, rekod video sendiri dan muat naik supaya orang boleh komen dia adalah seorang suami yang mithali. Menunjuk-nunjuklah kiranya.


  



Biarlah dia, kalau anda nak cuba pun boleh juga.


Nanti jangan kejut isteri, cuba masak sendiri macam Hairul Azreen okay? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:25 PM | Show all posts
iols yg marhaen kerja makan gaji pun masak nugget pakai airfryer. kowserrrr la
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SherryZass at 23-5-2019 04:27 PM

Lol. Keknis komen tu, hape kat rumah tak berkomunikasi ke? Nak jugak show off konon sweet. Habis sape yg record video tu  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by QIsmail at 23-5-2019 04:29 PM

Whut? Rumah org kaya takde airfryer?

Dduk serumah kan? Takleh ckp face-to-face? Personal WhatsApp?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian rempit low class tak kenal air fryer. Kau xyah pakai minyak pun siap blh masakkan utk anak bini kau lg.

I wonder hanis ni masak sendiri ke siang2 tengah sarat ni? Yela kalau tak viral haritu tengah2 malam pun si hairul kejut bini dia tgh sarat ni suruh masak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:41 PM | Show all posts
Aiyo berapa thread la utk laki bini attention seeker ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo xde bibik ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:53 PM | Show all posts
SherryZass replied at 23-5-2019 04:26 PM
Lol. Keknis komen tu, hape kat rumah tak berkomunikasi ke? Nak jugak show off konon sweet. Habis sap ...

bujibu yg rekod..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:53 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-5-2019 04:41 PM
Aiyo berapa thread la utk laki bini attention seeker ni?

mohon katup plis kaka..meluat lak meolls ngan pasangan HAuk n HaZabedah ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 23-5-2019 04:53 PM
mohon katup plis kaka..meluat lak meolls ngan pasangan HAuk n HaZabedah ni

Wartawan buka ,mana boleh katup
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:58 PM | Show all posts
katup please.... attention seeker detected.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh..bole plak laki bini berborak kat alam cyber..napa ayang tak kejut..macam dok jauh kat us nun padahal ada kat sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok nya nak berbalas reply kat dalam tu.... tak jumpa ker dalam satu rumah tu?!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hr tu aku try nugget jenama tesco sedap. Lagi sedap berbanding ayamas/ramli. Juicy gitu. Harga pun jimat.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:45 PM | Show all posts
dah netizen ngok pon terhibur katanya dgn keletah sweet laki bini al kepam pprt ni, tu yg tak abis2 seek attention
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 23-5-2019 04:53 PM
bujibu yg rekod..

Kalau dia buleh faham, musti dia pon malas nak layan tuan dia tu. Low class gittew
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok bila anak dia dah besar mesti macam mak apak dia. Attention seeker.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nono86 replied at 23-5-2019 05:28 PM
Hr tu aku try nugget jenama tesco sedap. Lagi sedap berbanding ayamas/ramli. Juicy gitu. Harga pun j ...

Try yg lotus tu. Lg sedap
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:05 PM | Show all posts
sakit otaaaak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:11 PM | Show all posts
bosannyaaaa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099876s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list