Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15989
View
149
Reply

Terasa Dengan Rakyat Malaysia, Yuna Unfollow Instagram Tokti?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2019 12:53 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan penyanyi Yunalis Binti Mat Zara'ai atau lebih dikenali sebagai Yuna unfollow Instagram penyanyi No.1 Malaysia, Dato Sri Siti Nurhaliza (Tokti) menimbulkan tanda tanya dan bualan di media sosial.Ianya dikatakan berpunca daripada komen negatif rakyat Malaysia yang cuba membandingkan Yuna dan Tokti.





Menerusi akaun salah seorang tweetfamous yang dikenali sebagai Alan Al Padat, Yuna dikatakan 'marah' sehingga tidak lagi mengikuti perkembangan Tokti di Instagram padahal ibu kepada Aafiyah itu langsung tidak mengeluarkan kenyataan berhubung isu tersebut.


"Marah sampai unfollow Tokti," tulis tweetfamous tersebut beberapa jam yang lalu.





Tweet tersebut mendapat perhatian ramai yang tertanya-tanya punca penyanyi yang menempa nama di persada antarabangsa itu 'unfollow' Tokti


Tak tau punca..



Kredit foto : Twitter




Yuna sentap dengan rakyat Malaysia..



Kredit foto : Twitter




Tokti tak ambil kisah pun..



Kredit foto : Twitter




Apapun tidak dapat dipastikan samada Yuna benar-benar tersentap ataupun berkemungkinan besar akaun Instagram miliknya telah digodam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab. Tidak mustahil kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:04 PM | Show all posts
ctcaras tu  SAMPAH !
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen puaka hati busuk sibuk compare bagai.. yuna lain genre tok ti lain. Semua nak banding ngan tok ti

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:22 PM | Show all posts
astaga follow n unfollow pun issue besar..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:24 PM | Show all posts
gujiwa replied at 23-5-2019 01:22 PM
astaga follow n unfollow pun issue besar..

besar sgt sis boleh meruntuhkan ekonomi negra
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Katanya interasional ujung2 minda masih gua musang..lagu baru pon tidak sedap hawa telinga..siti tinggalkan yunnam berkilo2 bab kualiti lagu, suara,populariti, kecangikan, keimanan dan kekayaan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xda bahan gosip lain ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:44 PM | Show all posts
dulung mungkin dia follow sebab music kot


sekarang dah tak nak tengok unfollow jelar

alan tu memang semua benda nak sentap
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:51 PM | Show all posts
takder keje netizen sampai tengok siapa follow siapa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:55 PM | Show all posts
ishh.. apsal nak kena justify pulak bila someone unfollows someone else? kepochi sungguh. kat social media je  kott bukannya sama dgn real life relationship pun. org bkn tahu pun in real life sebenarnya saling berhubungan and baik2 saje.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Koser la warganet ni..
Tapi lepas bekas kawan aku kerja dengan siti, terus aku menyampah dengan siti. Betapa bencinya aku dengan pondan tu sampai ct pun aku benci
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:30 PM | Show all posts
netizen ni mmg check eh tetiap kali sapa unfolo sapa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:45 PM | Show all posts
siti mengkaya diri di malaysia.. yuna mendunia.. ok la tue.. win win..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:46 PM | Show all posts
gigih la nak cek retis tu folo ke unfolo sesama dorang...xde keje sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Follow dan unfollow pon boleh tau ke? Iolls noob tak tau sangat
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Macamana boleh tau orang unfollow orang?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
skrg ni yg start membawang dan jadi batu api si alan ponen ni...mungkin keduanya x ada apa2 pun...karat yg meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:05 PM | Show all posts
putehkundor replied at 23-5-2019 03:01 PM
skrg ni yg start membawang dan jadi batu api si alan ponen ni...mungkin keduanya x ada apa2 pun...ka ...

alan memang kepala tahik.

tapi yuna pi unfollow is... childish?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun unfollow je kawan and colleague yang aku xnak tgk. I choose what i want to see and read gitu. Dah kalau doplohpat jam merempan and selfie xke meluat (in my case)
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:15 PM | Show all posts
Kurex replied at 23-5-2019 02:27 PM
Koser la warganet ni..
Tapi lepas bekas kawan aku kerja dengan siti, terus aku menyampah dengan sit ...

kenapa dgn ex kawan ko tu? dia menyombong dgn kau ke bila dh keje dgn siti

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109631s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list