JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11677
View
174
Reply

Tahniah! Elfira Loy Sah Hamil Anak Pertama

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-4-2019 11:24 AM | Show all posts |Read mode
Setelah puas berspekulasi, akhirnya, Elfira Loy mengumumkan beliau kini sah hamil anak pertama. Tahniah!

Elfira yang ditemui di majlis pelancaran koleksi raya beliau 'ELFIRA X McVOGUE' di Flora Terrace memberitahu bahawa dia dan suami berasa gembira dan bersyukur dengan rezeki yang tidak diduga ini.





  



Elfira yang telah bernikah dengan pasangannya, Muhammad Faris Khairol Anuar pada Januari lalu meluahkan rasa terkejut kerana tidak menyangka rezeki beliau akan mempunyai cahaya mata sendiri tiba awal walaupun baru 4 bulan berumah tangga.


  



Katanya kepada Gempak, beliau tidak mengalami sebarang alahan kerana tidak mengetahui dirinya telah hamil. Namun setelah tidak datang bulan dalam tempoh yang lama, beliau cuba melakukan ujian kehamilan sendiri namun tidak percaya. Akhirnya, Elfira dan suami mendapatkan pengesahan di klinik dan doktor mengesah beliau hamil.


"engumuman hari ini dilakukan dengan keizinan suami, Alhamdullilah, jika orang tanya memang saya akan jawab sejujurnya," ujar beliau.


Ramai pasangan artis akan dapat baby tahun ini! Meriah betul. Tahniah kami ucapkan kepada Elfira dan pasangan. Jaga baby baik baik ya! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:41 AM | Show all posts
Tahniah yang pasti kalau Tak baby boy mesti baby girl ..takkan baby pian kot

- komen seseorang di fb
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, congrats for both of them
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 03:41 AM
Tahniah yang pasti kalau Tak baby boy mesti baby girl ..takkan baby pian kot

- komen seseorang di ...

Tersedak baca..bernas sgt komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Haruslah bila sudah berkahwin akan terjadinya mengandung, lagi2 bila dua2 rela dan terima Lainlah kalau merancang, haruslah tidak diduga
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Bunting pelamin la kan. Dh lepas trimester pertama. Kawen baru 4 bulan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lerr El. Semoga dipermudah semua. Btw, Anzel preggy baby boy
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:22 PM | Show all posts

Alhamdulillah, congrats for both of them
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:25 PM | Show all posts
tahniah...btw, tahun ni memang tahun El & babypiakkk eh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:45 PM | Show all posts
Elfira Loy hamil anak pertama
Gempak |  Diterbitkan pada April 25, 2019 18:00 +08

Elfira Loy hamil anak pertama

PELAKON Elfira Loy mengumumkan dia sedang hamil anak pertama.

Menurut Elfira, dia dan suami, Muhammad Faris Khairol Anuar berasa gembira dan bersyukur dengan rezeki yang telah diberikan.

"Alhamdulillah. Memang kalau orang tanya dengan saya memang saya akan jawab.

"Pengumuman saya pada hari ini dengan keizinan daripada suami.

"Kandungan saya masih baru lagi. Saya baru menjalani pemeriksaan dan bayi dalam kandungan pun sihat.

"Saya sangat gembira kerana sekarang ini banyak kes wanita yang sukar untuk mendapatkan cahaya mata.

"Saya tidak menyangka rezeki saya datang awal walaupun baru empat bulan berkahwin," katanya kepada Gempak.

-----------------------

Macam tak best pulak buat ayat gitu elpira neh

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 12:45 PM
Elfira Loy hamil anak pertama
Gempak |  Diterbitkan pada April 25, 2019 18:00 +08


motif plak komen camtu...xperlu kut da bunyik riak je
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:48 PM | Show all posts
alhamdullillah rezeki lagi
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 12:45 PM
Elfira Loy hamil anak pertama
Gempak |  Diterbitkan pada April 25, 2019 18:00 +08


Bebudak uolls.. Gitulah kalo bercakap
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
stupid giler komen dia..once kanak2 ribena always kanak2 ribena
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pregnt bpe bulan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 12:45 PM
Elfira Loy hamil anak pertama
Gempak |  Diterbitkan pada April 25, 2019 18:00 +08


Kelakar lah dia ni.. tak perlu rasanya nk cakap macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 11:41 AM
Tahniah yang pasti kalau Tak baby boy mesti baby girl ..takkan baby pian kot

- komen seseorang di ...

Ahhhahahahh. Sengettt.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn sibuk duk q&a kt ig mcm cilalat sudah la elpirah.., duk rumah jaga mesin atm ko tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko nk komen psl kandungan ko , ko komen jelah
Dah kenapa nk sentuh psal wanita yg sukar mendapat anak

Puiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list