Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3886
View
30
Reply

'Sesi Suai Kenal Dengan Seks Oral', Sewa Bilik Percuma Jika Rela Tidur Dengan Tuan Rumah

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2019 01:02 PM | Show all posts |Read mode
Beberapa tuan rumah didapati menawarkan penginapan percuma jika penyewa sanggup melakukan hubungan seks dengan mereka.


Memetik Daily Mail (DM), perbuatan jijik mereka didedahkan wartawan yang melakukan penyamaran sebagai wanita yang terdesak untuk mendapatkan tempat untuk disewa.


Kegiatan itu terbongkar selepas sebuah badan kebajikan 'Shelter' mendedahkan hampir 250,000 wanita ditawarkan seks untuk bilik percuma sejak lima tahun lalu di mana kebanyakan daripada mangsa merupakan penuntut universiti yang hidup susah untuk menanggung pembiayaan pengajian.


Sekumpulan wartawan yang menyamar dalam lingkungan usia 20-an diminta melakukan hubungan intim dengan pemilik rumah termasuk seks oral dan seks tanpa perlindungan untuk mendapatkan tempat tinggal percuma.


Malah, salah seorang daripada mereka memberitahu wartawan bahawa dia tidak perlu membayar sewa sekiranya rela tidur dengan pemilik rumah tanpa perlindungan setiap hari.




Andrew Bird




Andrew Bird, 30, dari Rotherham, South Yorkshire didakwa memberitahu wartawan terbabit bahawa dia tidak keberatan dengan risiko kehamilan.

"Saya mahu melakukan seks pada bila-bila masa dan saya suka kalau kita melakukannya hingga awak hamil," katanya yang mendakwa memiliki masalah alahan terhadap kondom.




Tony Crossley




Manakala, juruelektrik dari Essex, Tony Crossley menawarkan sebuah bilik di dalam rumahnya di Rayleigh secara percuma jika penyewa mahu tidur dengannya.


Bapa kepada dua anak itu juga berhasrat mahu melakukan seks oral sebagai 'sesi perkenalan'.


Sementara itu, Colin Luck, 48, dari Gravesend, Kent menyifatkan dirinya seorang profesional dan menawarkan bilik percuma jika penyewa rela menjalinkan hubungan intim dengannya.


Luck mencadangkan mereka melakukan hubungan seks tantrik, iaitu melakukan hubungan intim dengan perlahan dan mencapai puncak syahwat berulang kali.




Colin Luck
Kredit foto: Daily Mail




Pada Januari lalu, Crown Prosecution Service (CPS) mengklasifikasikan perbuatan itu sebagai satu jenayah di bawah Akta Kesalahan Seksual 2003 dan boleh dipenjara hingga tujuh tahun, jika sabit kesalahan.


Namun, menurut laporan masih terdapat banyak tawaran 'bilik percuma' ditawarkan di Internet. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh mcm pernah bc spekuan ada org malaysia pun sanggup asalkn dpt bilik free di london
Malangnya tred dah hilang ditelan bumi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:05 PM | Show all posts
ingat di malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:10 PM | Show all posts
takde isu pong.
takde sape yang paksa ko menyewa tempat macam tu.
bayar jer la sewa macam orang lain.
tak payah tadah vagina pada landlord pong.

kalo tak mampu, cari jer tempat lain.
ramai jer student pompuan duduk dalam kereta or van.
realiti hidop zaman skang.
kat mana2 pong property pricing tak sepadan dgn income.

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:15 PM | Show all posts
CPS bukan firma guaman. ia adalah agensi pendakwaan awam (public prosecution agency)
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sudah lama pun .... di craiglist juga ada ....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:19 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 20-3-2019 01:45 PM
Eh mcm pernah bc spekuan ada org malaysia pun sanggup asalkn dpt bilik free di london
Malangnya  ...

eh.. itu bukan beliau ke bayar rumah pastu ajak orang duduk free?
ke tukar lepas ada masalah dengan lembaga?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:26 PM | Show all posts
Edited by brego at 20-3-2019 02:29 PM

boleh jer nak buat kat sini.
in fact aku rasa memang dah ada, cuma belum meluas jer.

sapa yang dok sorang kat kondo, pastu ada bilik lebih,
boleh la offer bilik free,
dengan syarat tenant sanggup ngesex seminggu sekali.
aku rasa ramai jer awek millenials yang apply nak dok free kat kondo.



Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
brego replied at 20-3-2019 02:26 PM
boleh jer nak buat kat sini.
in fact aku rasa memang dah ada, cuma belum meluas jer.


Opper bilik pree for sexual favour.

G village desa pandan.

Contact baghal.
*Jantan atau shemales need not apply.





Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la muka jantan2 tu hodoh sekor2. Sanggup korang dek. Bertabahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 03:57 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 20-3-2019 02:57 PM
Dah la muka jantan2 tu hodoh sekor2. Sanggup korang dek. Bertabahlah.

agaknya datang malam2..gelap tutup lampu..tak pun pakai topeng ultraman Taro
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:07 PM | Show all posts
ak dtg baca komen je
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:09 PM | Show all posts
bayaran tak semestinya guna wang kertas...sistem barter pun boleh...tuan rumah menawarkan bilik, pelanggan menawarkan faraj atau zakar...itu di panggil sistem barter..fair la tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:11 PM | Show all posts
semua tua2 je aku tengok landlord tu..euww..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 03:57 PM
agaknya datang malam2..gelap tutup lampu..tak pun pakai topeng ultraman Taro

Geli gila uols. Sehodoh2 aiol, aiol tak sanggup ngesek dengan jantan yang hodoh di mata aiol. Apa lagi setok2 muka pedo pervert euw euw seperti jantan2 kokesen dalam gambar2 di atas.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngesek paksa rela satu hal, kena rakam or amik gamba bogel ka naked ka satu hal, layan fetish gila landlord lagik satu hal (umum tahu, jantan hodoh biasanya psiko fetish seksual ntah hape2), pehtu if tak layan landlord, ada potensi kena blackmail guna koleksi gamba/bidyo naked satu hal, euw! Tak takut ka dek2 penyewa oi!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:28 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 20-3-2019 04:20 PM
Geli gila uols. Sehodoh2 aiol, aiol tak sanggup ngesek dengan jantan yang hodoh di mata aiol. Apa  ...

khuen,walau muka tutup..akal terbayang je..muka stok2 berminyak..iols ingat dulu penah interview pelac*r kat ChowKit, dia kata kalu kot* tu bole dikumpul..dah selori kot* dia penah rasa..paling dia geli..bila ada apek2 gemuk cam bab* mulut berminyak2 lepas makan bakkuteh..nak comolot dia..selalu nya dia minta extra..kalu nak comolot ..haishhh ngeri dengar
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 20-3-2019 04:28 PM
khuen,walau muka tutup..akal terbayang je..muka stok2 berminyak..iols ingat dulu penah interview p ...

Hoh em geeee if aiol kat tempat pelacur tu, mahu kemurungan okeh! Ingat sedap ke ngesek dengan jantan ko tak taste lansung pehtu kena purak2 turn on? Euw! Aiol pernah dok sebelah menyebelah (dalam flight) dengan jantan Cina kertu, BAU MACAM TAHI uols! Literally, bau TAHI NAJIS MANUSIA iya! Ai syak jantan tu dah la perokok tegar, pengotor tegar lagik kot. Kimk betol 2 jam kena tahan bau tahi! Dah la hodoh! If jenis gitu la gi melanggan pelacur, ai sangat bersimpati kat sesiapa yang servis beliau!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:46 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 20-3-2019 04:39 PM
Hoh em geeee if aiol kat tempat pelacur tu, mahu kemurungan okeh! Ingat sedap ke ngesek dengan jan ...

kann ramai je cainis bau cenggini..kat opis meols..80% dorang.... yg lepas lunch bau lemak2 hanyir..mengtekedarah Bab 1 laa tu..ada yg rambut bau kepam..tak mandi junub..tapi ada gak yg forever wangi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 04:47 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 20-3-2019 04:23 PM
Ngesek paksa rela satu hal, kena rakam or amik gamba bogel ka naked ka satu hal, layan fetish gila l ...

cikgu kalu dtg semenanjung jgn risau. i da reserved homestay percuma
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list