JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2066
View
70
Reply

Mandikan Anjing Dalam Bilik Salin Lampin, Dah Tegur Tapi Buat Bodoh Je

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 04:24 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita yang berkunjung ke kawasan rehat dan rawat (R&R) terkejut apabila mendapati seorang wanita lain sedang memandikan seekor anak anjing di bilik salin lampin.


Video berdurasi 16 saat itu dimuat naik di laman sosial oleh wanita yang dikenali sebagai Farah Shafiza Che Amat, 29 itu dengan kapsyen,


"R&R Tapah.. Toilet wanita.. boleh nampak kat situ BILIK LAMPIN ‼️ bukan rakam saja.Dah tegur dah sound.Even cleaner tu pun dah halang dari awal. so stupid la."





mStar Online melaporkan, dia sudah menegur wanita berkenaan.


"Dah tegur beberapa kali tapi tak dipedulikan. Tak kisah haiwan apa sekali pun, tetapi setiap pengguna R&R perlu menghormati pengunjung lain dan menjaga kebersihan.


"Kalau betul terdesak nak mandikan atau haiwan kotor mahu pun membuang najis, boleh saja menggunakan air botol minuman di kawasan lebih sesuai sebagai alternatif.


Foto: mStar Online


Farah yang juga seorang ibu kepada dua anak berang dengan tindakan wanita tersebut memandangkan kedua-dua anaknya masih memakai lampin.


"Kanak-kanak kecil kulitnya sensitif, jadi mereka mudah terdedah kepada alahan dan jangkitan bakteria.


Proses menyamak, Foto: mStar Online


Susulan itu Farah telah membuat laporan kepada pusat khidmat pelanggan PLUS Malaysia Berhad.


Proses menyamak telah dijalankan pada bilik tukar lampin tersebut. -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:36 PM | Show all posts
sepet....wakaakakkakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakkakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:41 PM | Show all posts
bukan buat bodoh, tapi memang bodoh

bodoh cambabi

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:42 PM | Show all posts
malaysia bahalu maa..

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:44 PM | Show all posts
bodoh cam menteri

dah bodoh, beli sijil palsu ingat orang tak tahu dia bodoh tak masuk university

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:44 PM | Show all posts
spesis cibukit ni memang ada....stok2 perangai tahun babi, jenis meluru x kira tempat...
kalau drive jenis kluar simpang mcm tahun babi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:46 PM | Show all posts
vodo nk mmps

ke hanjeng dia pakai pampers

tongong
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Babinya perangai. Eh babi pun pandai tak mandi kat R&R. Kesedaran sivik mmg fail.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali tutup je lampu bilik air tu.. kan ada suis kat luar.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:57 PM | Show all posts
Dasar baka babi tonyok!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Selfish gilerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Cina dan kiasu berpisah tiada
Tahun babi aso ni pun bodoh mcm babi
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiasu maa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:12 PM | Show all posts
babi ni xpayah tegur
kurung je terus dalam bilik tu
bia mampos
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh ... degil plk tu bila ditegur.. kasi viral muka sepet ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni memang spesis anjing. ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:19 PM | Show all posts
tau laa thn ni thn babi tp jgnlah perangai cam babi jugak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tak de tindakan....

Bab* bab* ni bawak anjing, mandikn anjng, anjing kencing dlm supermarket, yg kena buat keja tok lebai & org surau....babi ni aman aman je.....

Cer kena kompaun rm5000 masa tu gal...mau menyalak mcm anjing.....

Harap nyonya cilaka tu kena rabbies......
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Babinya perangai. Aku memang takleh blah la dgn bangsa ni. Pernah sekali depan mata aku dia salin lampin anak dia yg penuh air kencing dlm restoren johnnny aeon cheras selatan. Meja aku selang 1 meja dari puak2 ni. Meja yg betul2 sebelah dia india . India ni dah sound tapi buat tak reti je. India tu bangun tukar meja lain. Aku masa tu nasib la dah abis makan. Budak2 pekerja tu pun dah tak terkata apa tegur tak jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 11-2-2019 04:44 PM
spesis cibukit ni memang ada....stok2 perangai tahun babi, jenis meluru x kira tempat...
kalau driv ...

Nape spesis lim guan eng ni tak mkn saman ek.. ditego play victim.. pi obersea pun sama.. org melayu pi sana ok jah tak petik buah sbb dilarang.. kaum tuu dia suruh anak dia petik.. sambil sorok sorok.. shame on you lge.. patut u ajar kaum u tuu dulu sblm nak ngutuk najib la rasuah laa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057687s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list