JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1021
View
17
Reply

Dulu Kecoh Suami Menggatal, Kini Rumah Tangga Elvina Mohamad Dah Pulih

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 11:17 AM | Show all posts |Read mode
Dah dekat dua bulan juga selepas kecoh tentang krisis rumah tangga yang melanda Datin Elvina Mohamad dan suami.


Lega dengarnya bila aktres ini memberitahu yang kini segalanya sudah pulih.


  



  



Katanya dah tak nak panjang-panjang dan sudah pun memaafkan suaminya, Datuk Mohad Haniff Borhan.


Baca: "Girl, Dah Tak Ada Orang Bujang Sampai Kau Kacau Suami Aku?" -Elvina Mengamuk


Kemelut Rumah Tangga Berpanjangan, Elvina Mohamad Padam Gambar Kahwin Dan Suami


"Benda remeh sahaja. Dalam sesebuah hubungan pasti ada naik turunnya. Saya dan suami juga tidak terlepas dengan situasi itu namun kami sepakat untuk tidak memanjangkan kejadian itu.


"Semua orang melakukan kesalahan dan saya memilih untuk lupakan termasuk memaafkan suami dan pihak tersebut.


  



  



"Apa yang berlaku sebenarnya mempunyai hikmah dalam menguatkan lagi hubungan kami suami-isteri," jelasnya kepada mStar Online.


Tambahnya, mereka berdua sedar yang komunikasi adalah kunci utama kebahagiaan dan krisis tersebut akan dijadikan sebagai iktibar pada masa hadapan. -CARI




Foto: mStar Online

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Orkidgold at 11-2-2019 12:50 PM

Alhamdulillah..semoga berbahagia hingga ke Jannah...aamiin...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:00 PM | Show all posts
bagus la ... jgn meroyan lg lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:01 PM | Show all posts
laki dia bagi apa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:48 PM | Show all posts
Sesuai la, majlis akikah anak dah ala-ala bersanding kali kedua.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:52 PM | Show all posts
oklah...macam kena ready utk royanan round kedua je...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
oklah.. next...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:11 PM | Show all posts
ok. la ............. lain kali jgn cepat meroyan............
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:11 PM | Show all posts
aku tertanya laki dia pakai songkok ke tu? kot la sejenis songkok timur tengah ke.
sebab kalau songkok biasa, laki dia suka songkok yang lebih besar dari saiz kepala nampaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:14 PM | Show all posts
Alhamdulilah...moga bahagia hinga ke jannah ye...
pakat molek2 dehhh..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:34 PM | Show all posts
"komunikasi adalah kunci utama kebahagiaan" katanye.. btul tu. next time berkomunikasi la berdua, xyah duk kecoh2 kt IG klu gaduh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:41 PM | Show all posts
tak tau pulak dia bergaduh dengan laki.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Semoga terus bahagia. Datuk jgn buat hal lg. Isteri dah beri peluang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:27 PM | Show all posts
baru 24 keee...ingatkan dekat 30
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:27 PM | Show all posts
suka tgk dia ni berlakon. tapi sayang, mcm sendu di aidilfitri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:43 PM | Show all posts
kepam muka laki n anaknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:12 AM | Show all posts
baguslah..tapi still kena pantau gak laki ko tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:02 AM | Show all posts
"Benda remeh sahaja. Dalam sesebuah hubungan pasti ada naik turunnya. Saya dan suami juga tidak terlepas dengan situasi itu namun kami sepakat untuk tidak memanjangkan kejadian itu.


mmg iols hrp perkahwinan deols selamat tp kalau u ckp besar Benda Remeh Sahaja.... u jgn meletop ye kalau husband buat hal lg akan dtg. maklum la hal remeh je.

bg ak la isu lelaki gatal buat hal masa bini berpatang ni bukan isu remeh ye.. if u boleh anggap ini isu remeh, means akan dtg isu2 lain tu u boleh buat bodo je la. Sb laki curang pun isu remeh, so kalau setakat laki u mengurat perempuan lain depan mata u, u jgn melenting tau sb tu isu remeh je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061152s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list