CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9297|Reply: 55

Amyra Rosli nafi bercinta dengan kerabat diraja

[Copy link]
Post time 4-11-2015 10:56 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon jelita Amyra Rosli yang sebelum ini pernah dikatakan bercinta dengan Amar Baharin menjelaska khabar angin yang mengatakan bahawa dia kini sedang menjalin cinta adalah tidak benar.

“Cakap saja dengan siapa? Sebab saya tidak dapat nak berikan penjelasan kerana tidak dapat bayangan lelaki itu. Macam mana saya nak jawab sedangkan saya bekerja tak berhenti. Jadi mana ada masa untuk bercinta”“Macam mana cerita ini boleh timbul keluar? Tidak ada langsung berkawan dengan mana-mana kerabat mahupun anak kerabat diraja. Saya tidak pernah berkawan, apatah lagi bercinta dengan mana-mana kerabat,” jelasnya kepada BH Online.


Selain itu, sebelum ini Amyra pernah memberikan kenyataan bahawa dia akan terus berkahwin dengan lelaki pilihan – itu pun jika sudah berjumpa yang berkenan di hati. Bagi yang ingin cuba memenangi hati Amyra, kini peluang anda masih terbuka. (rtky/s)

Sumber : rotikaya

Dia ni kan dengan amar? Obviously  


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-11-2015 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Amar ni fefiling sorang je kot.amyra ni bukan frust dek mamat jambu tu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Giliran ammar baharin pulak meroyan mcm izreen
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk dia brlakon...watak baik ok...chikki2 pon mnjadi...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 01:00 AM | Show all posts
Amyra ni cantik n berbakat gak...baik pilih yg terbaik...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada nampak dia datang dengan amar. Berdua. Tapi lepak beramai ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 01:07 AM | Show all posts
dia ni dulu mati2 aku ingatkan pompuan yg berlakon jdik bwg merah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
saladin780 replied at 5-11-2015 01:07 AM
dia ni dulu mati2 aku ingatkan pompuan yg berlakon jdik bwg merah tu..

Mmg ada iras nia ramadhani Si amyra ni kn.. ada mix apa2 ke dia ni? mmg cantik n berbakat..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-11-2015 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sukela amyra..dalam byk2 prlakon baru..die paling berbakat
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 07:16 AM | Show all posts
aku ske dia dgn amar...hrp2 jadi kawin
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Truly gojess...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 08:34 AM | Show all posts
pilih la yang terbaik... asal bukan caras hak orang smpai bercerai berai...
Tapi kalau VVVIP ni bahaya jugak.. takut habis madu sepah dibuang, makan hati je ko nnt.
Apepun, henti-hentikan laa berlakon sekali ngan Amar Baharin...
such a turn off kalau nak tngok ko berlakon tapi ade mamat set rambut tu.
kadang dh macam konsep buy 1 free 1 pulak.. ade ko, ade mamat tu.. muak dan semak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 08:40 AM | Show all posts
carilah yg dpt menyayangi seikhlas hati
dpt kerabat atau yg golongan VVVIP ni takut nnt hati dilukai
muda lg kot dia ni
sweet dan comel aje bila berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 08:47 AM | Show all posts
Muda lg nak ada komitmen lg pun tgh laku ni  
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk muka amyra rosli...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 08:51 AM | Show all posts
harap harap amyra ni tak ader lah kontroversi yang boleh menjatuhkan kerjaya dier
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-11-2015 08:51 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 4-11-2015 11:52 PM
Amar ni fefiling sorang je kot.amyra ni bukan frust dek mamat jambu tu ker?

kenapa dia yg frust.. bkn dia ke yg tinggal si dazrin tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 08:54 AM | Show all posts
gigi npk busuk esp bila menyeringai
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 08:56 AM | Show all posts
jgn la couple ngan amar.. x setuju sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 09:10 AM | Show all posts
amyra muda lg rasanya

hrpnya kejar kerjaya dlu, cari simpanan byk2 dlu

lps itu baru settle down
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.088102 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list