CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 8716|Reply: 22

Aliff Aziz Mengamuk kat AF

   Close [Copy link]
Post time 10-10-2013 02:36 PM | Show all posts |Read mode


Dengarnye Aliff Aziz ngamuk kat AF 13. Sapa dengar citer atau tgk apa terjadi.

Meyh le kongsi ya.

Nak tengok ulangan ntah bila. hehe



kalau topic ni dah ada, boleh le close kan thread ye ;)


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-10-2013 02:49 PM | Show all posts
tak tahu citer leee..
pasal tak layan AF
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 02:54 PM | Show all posts
jangan kata AF, tgk promo AF pun aku nak muntah terus tukar channel.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 02:55 PM | Show all posts
drama ajer tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-10-2013 02:57 PM | Show all posts
sebab mak jenab tgk kat utube, ada promo af.
mana la tau uolss ada tertengok ke pehaii si alip ajis tu ngamuk. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 02:57 PM | Show all posts
xde astrok
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 02:58 PM | Show all posts
alip ajis marah si Suhada tu sbb ngorat adik dia kot..Suhada tu dah ada gf hot kat luar..tp gatal!!! benci akuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 02:59 PM | Show all posts
alaaaa...drama sungguh af tu...sebab da takde serinya...suram...orang da bosan...

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 10-10-2013 03:00 PM | Show all posts
suhada tu laki ke pompuan? bukan adik alip ajis pompuan ke?? kompius dah ni
maaf le iolss tak suka af ni. muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:00 PM | Show all posts
erkk...tred penah ade & dh kne solex pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:04 PM | Show all posts
suhada tu mamat dari sabahyg rambut gerbang tu kan?


tgk wa follow tak AF ni...

org jiwa muda kena layan AF tau..wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:04 PM | Show all posts
ala mainan astro jer.... aliff aziz dah clear cakap kat twitter dia .. dia just buat prank yg dirancang oleh astro la tu untu adik dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:07 PM | Show all posts
dah basi nih .. kasi merge jelah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:08 PM | Show all posts
can i say..berita basi? hew3
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:11 PM | Show all posts
itu semua poyooo

rasanya itu gimik AF je kotttt... tgok mula2 mmg mcm real..tp bila tgok balik, mcm lawak lah pulak. mgkin ni drama antara aliff aziz dgn astro, adik dia aisyah msti xtau.

cite nya, si aliff aziz mgamuk masuk tempat blajar diorg, marah kan suhada. sbb suhada bagi jam tangan (dr gf suhada tapi suhada bagi kat aisyah) kat aisyah.


Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:18 PM | Show all posts
propa murahan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-10-2013 03:19 PM | Show all posts
AF1 smpai AF10 (yeke 10..xigt) cume AF1 je akak x tgk..

bile pk2..akak da byk buang masa tgk AF..seb baek x undi..
xde faedah langsung...

so skrg XMO...XMO da layan AF..
byk lgi story mory yg menginsaf kan..dr layan AF nie..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:22 PM | Show all posts
yup..kategori cerita basi dah ni..plus drama propa x menjadi dr astro.. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 03:26 PM | Show all posts
hahahaa aku tgk promo dalam astro ria itu hari..... buat la drama apa pun ... AF tahun ni merupakan AF paling tak best.... promosi takder... cikgu2 pun nampak kureng dan yg paling penting pengacara dier tak syok mcm Tok Nil tue.... Zizan kureng bab mengacara nie

p/s- Af paling mengujakan AF2 dan AF3 jer......
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2013 08:27 PM | Show all posts
aliff aziz propa .
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 09:27 PM GMT+8 , Processed in 0.101909 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list