CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2537|Reply: 6

Malaysia bersama rancangan2 realiti SAMPAH

   Close [Copy link]
Post time 21-12-2012 03:17 AM | Show all posts |Read mode

bayangkan malaysia yang cuma ada 28 juta penduduk, tapi rancangan realiti terlalu banyak kat dalam malaysia ni. ramai yg tak tahu dan tak faham, bila rancangan realiti terlalu banyak, artis2 malaysia akan kurang berkualiti dan daya saing terlalu tinggi. penerbit2 semua kena tahu yang kita cuma ada 28 juta penduduk dan negara kita adalah kecil, bukan macam negara lain yang mempunyai populasi penduduk sehinga ratusan juta!!

rancangan realiti yg terlampau banyak langsung tak beri sebarang kesan positif terhadap malaysia, malah cuma menjatuhkan artis2 lama yg berpengalaman diganti dengan artis baru yg takde kualiti.

bayangkan, kesan impak rancangan realiti terlalu banyak, aku akan selalu dengar yang sedara mara terdekat aku jugak adalah artis.  ini berpunca akibat penduduk malaysia terlalu banyak jadi artis sehinggakan sedara mara terdekat kita sendiri pun ada yang jadi artis.

akademi fantasia (9 musim), mentos ( 4 musim), gangstars, one in a billion (3 musim) , pilih kasih (4 musim), raja lawak ( 7 musim) dan macam2 lagi!!!

bayangkan penduduk malaysia yg sikit tapi terlalu ramai jadi artis, tiap2 musim ada 12 orang peserta. sekarang ni hampir keseluruhan artis2 dari rancangan realiti tersebut TENGGELAM!! menyusahkan artis2 lain untuk cari rezeki akibat terlalu ramai daya saing.

hentikanlah buat rancangan2 sampah ni semua. banyak lagi cara untuk cari rezeki selain dari buka rancangan2 sampah macam ni. akhirnya takde satu pun artis2 dari rancangan realiti tersebut yg kekal popular hingga sekarang....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-12-2012 03:30 AM | Show all posts
hentikanlah buat rancangan2 sampah ni semua. banyak lagi cara untuk cari rezeki selain dari buka rancangan2 sampah macam ni. akhirnya takde satu pun artis2 dari rancangan realiti tersebut yg kekal popular hingga sekarang....


ada jugak la yg keluar dr rancangan realiti popular sampai sekarang...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2012 03:43 AM | Show all posts
suspen je nak bukak thread newbie skrg ni...
aku ingatkan pondan sewel tu lagi yg bukak thread..
tgh mlm smlm penuh forum ni dgn gambo lucah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2012 03:44 AM | Show all posts
Gossip nyer ape?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2012 04:58 AM | Show all posts
kita tak boleh nak hentikan keuntungan
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2012 05:10 AM | Show all posts
melayu terlalu banyak entertainment
ini merisaukan!
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2012 06:29 AM | Show all posts
isu seperti ni dah pernah dibincangkan oleh gossiper kat sini ye... so malas nk cite banyak, thread TUTUP
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 07:59 AM GMT+8 , Processed in 0.204551 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list