CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 36328|Reply: 408

Ramai Sakit Mata Tengok Busana Athisha Khan, Adik-beradik Fashionista Tak Tolong Pilih Ke?

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 08:49 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG/TikTok




Adik selebriti popular Neelofa iaitu Athisha Khan selamat melangsungkan perkahwinan dengan pilihannya hatinya, Wan Amirul Haiqal pada Sabtu lalu.




  



Ramai memuji Athisha kelihatan manis mengenakan persalinan gaun serba putih dalam majlis bertemakan suasana dalam taman itu. Namun, dalam pujian pasti terselit suara-suara sumbang.




  






Melihat ruangan komen pada video dimuat naik pengguna TikTok @farrafareez_, rata-rata warganet berpendapat gaun disarung pada tubuh Athisha itu tidak sesuai dengan acara.


Kelihatan kurang manis di bahagian dada kata mereka. Malah, ada yang berpendapat pemilihan busana kurang sesuai hingga membuat Athisha kelihatan lebih berisi.






Kredit foto: TikTok






Menurut Kosmo Online, graduan undang-undang dengan perniagaan dari University of Birmingham, United Kingdom itu menerima mas kahwin berjumlah RM1,000 daripada pihak lelaki.


Menurut anda, okey atau tidak gaun menampakkan sedikit belahan dada begitu untuk majlis akad nikah?


Bising-bising pun, Atisha dan keluarga kisah apa kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia ni cantik ke dari adik beradik yg lain. Tp mmg nampak mcm ' hakak kental' dlm gambar ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:55 AM | Show all posts
pakai songket kelantan kan dah lawoo
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:03 AM | Show all posts
tetek mcm makcik2 ereb
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dia yg pilih nak nampak gemuk, netizen nak salahkan fashion designer buat apa?

Eh retis ke budak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:20 AM | Show all posts
bukan pasal seksi ke hapa... tp nampak gemok... seyesly
ke dia mangsa fesyen
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
boleh je buat baju yang compliment her figure. Adele masa zaman dia lagi dari sekarang pun stunning je. Ni mesti kes designer kena turutkan permintaan si pengantin. My money, my way!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:24 AM | Show all posts
iols nampak bayangan kak mah je..
sexy tu biasa je.. tapi ntah la baju dia buat dia nampak chubby
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:27 AM | Show all posts
siapalah yang komen tu she kurus je ..... kurus? mata ko pakai kontek lens ke siz?tengok lengan atisha tu besar badan kucing aku kurus amende nyehhh. fahionista tu tak yah lah mintak pendapat dia. dia pun pakai baju power rangers warna pink dulu mana ada taste
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:27 AM | Show all posts
eemm segannya.... malu Ya amat. Semua mata tetamu akan terpandang akan buah-buahan & lurah dendam tu. Sure lelaki dlm dewan tu mebygkan yg bukan2. Fuhhh Malunya... Kalau aku tak tau nak sorok muka kat mana dah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 25-1-2022 09:05 AM
Dah dia yg pilih nak nampak gemuk, netizen nak salahkan fashion designer buat apa?

Eh retis ke bud ...

Username uols nama mcm mak sdara lopa yg noorintanz tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Time duduk cantik je. Rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak je dress yg supposed to flaunt her figure, but being the khans i dont think she'll listen to anyone if u know what i mean ehehe.. takpela dik, its your wedding day afterall if youre happy about it then so be it
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
piyuriz..xde nk ckp apa2 ke.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:36 AM | Show all posts
yum3 replied at 25-1-2022 09:27 AM
eemm segannya.... malu Ya amat. Semua mata tetamu akan terpandang akan buah-buahan & lurah dendam tu ...

tetamu derang semua urban
takde pak lebai kampung yg di jemput

anyway, fmly sskjp ni biasa pakai cekci

tgk gambar keluarga besar dernag paling atas tu....makcik tua bertudung pun tayang ketet selambak

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:42 AM | Show all posts
tak fhm jgk kenapa xde yg tegur psl baju si tisha ni. pdhl kakak nya 3-3 org berniqab, tiap minggu buat usrah panggil ustazah bg ceramah kt rumah, pak ustad piyu pn ada..tp tergamak biar adik seksi seksa tayang lurah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 25-1-2022 09:30 AM
Username uols nama mcm mak sdara lopa yg noorintanz tu

Sama macamana uols? Username dia apa, dia guna username tu kat medsos yg mana.
Iols tak follow dioarang semua ni, hanya baca dlm forum. Which is which, who is who pun tak berapa kenal.
Kalau takde caption pada gambar, langsung tak cam.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 25-1-2022 09:05 AM
Dah dia yg pilih nak nampak gemuk, netizen nak salahkan fashion designer buat apa?

Eh retis ke bud ...

I pon xfaham kenapa org slhkan designer? Kalau dah pengantin degil nk mcm tu nk buat mcm mana? Mgkin dia rasa dia nmpk kurus pakai ketat mcm tu. Mcm preggy pon ado sbb buncit
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
..maksu replied at 25-1-2022 09:27 AM
siapalah yang komen tu she kurus je ..... kurus? mata ko pakai kontek lens ke siz?tengok lengan atis ...

Yg komen dia kurus mgkin berat org yg komen tu 150kg
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:50 AM | Show all posts
Nmpk gemok..mcm org lepas bsalin bengkak susu
Rugi je ber designer mahal2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 03:58 PM GMT+8 , Processed in 4.688646 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list