CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10422|Reply: 75

"Rasa Nak Betulkan,"-Ramai Geram Tengok Tudung Fathia Latiff Senget Benget

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 03:07 PM | Show all posts |Read mode
Lamanya tak nampak Fathia Latiff keluar dalam drama atau filem namun rindu peminat bakal terubat tak lama lagi.


Pelakon ini muncul dengan dilem terbaharunya, Gracias Barcelona bersama gandingannya, Kamal Adli.




Foto: IG




Fathia ada memuat naik sedutan filem berkenaan di Instagramnya.


Apa yang menjadi perhatian adalah keadaan tudungnya yang senget benget di dalam video tersebut.




  



Jengah di ruangan komen, ramai sungguh tak puas hati tengok tudung Fathia.


"Geram pulak nak betulkan tudung tu."


"Rasa macam nak tolong lipat elok-elok tudung tu."




  



  



Dalam masa yang sama ramai yang memuji Fathia semakin cantik.


"Eyy tudung senget pun lawa macam mana ni."




  



  



Apa pun semoga filem ini berjaya mengangkat kembali nama Fathia yang sebelum ini kelam dek kerana kontroversi. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:17 PM | Show all posts
makin lama muka dengan badan dah macam sebijik ex-bff-bff-ex-bff sheols si anju tu..... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 21-1-2022 03:17 PM
makin lama muka dengan badan dah macam sebijik ex-bff-bff-ex-bff sheols si anju tu..... hehehe

Sayang dia ni.. nangis aku kecantikan semulajadi dah hilang mcm hilangnya tasik cini dirogol di pemaju
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:50 PM | Show all posts
die ni sejenis caprice ke..amik gmbr mesti nak mendongak gitu..elok2 xleh ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:52 PM | Show all posts
Nape muke sheols nampak lain?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:01 PM | Show all posts
lolipopmanish replied at 21-1-2022 03:52 PM
Nape muke sheols nampak lain?

rasa mcm byk adjust brg sampai aneh2 muka dia


benang2
filler semua penah nampak dia pakai
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:03 PM | Show all posts
cikatilia replied at 21-1-2022 04:01 PM
rasa mcm byk adjust brg sampai aneh2 muka dia

Nampak sembab n lebih berusia
Dedulu cantik sangat sheol ni free hair..sayang nye g cucuk2

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:30 PM | Show all posts
nampk berusia makeup and style mendongak gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 21-1-2022 03:17 PM
makin lama muka dengan badan dah macam sebijik ex-bff-bff-ex-bff sheols si anju tu..... hehehe

Iol pun nak ckp mcmtu gaya pun dh mcm anjulie
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal gmbar pakai top merah tu laen bebenor muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah nmpak dia kat karnival usahawan sblm covid.. mula2 aku tak perasan itu dia sbb marhaen sgt bila tgk f2f tp mana pegi cantik dia masa musim ariana rose dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu patiah yg berlakon dlm nurkasih. Yg jd model iklan sunsilk sambil main bola tu.
Lain benar yg skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak cam hidung dia lain mata pun hari tue nampak kat ig dia naikkan eyebrows dgn filler kat mata dulu masa Ariana Rose seriously cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Terlampau banyak cucuk filler, botox. Jadi bila badan berisi terus nampak sembab... Tinggal nak jadi jimmy neutron je macam si Safiey Ilias
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecantikan ariana rose dah takda.. Dah cam acik2
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Fathiaaaaaaaa
what happened????
muka marhaen sungguh!
kenapa tak jagaaaa??!!!
bak sini laaa cantik koooo bagi kat akuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 05:39 PM | Show all posts
mulut hidung ada bikin ke mekya?
elok2 muka cantek semulajadi, pergi ubah dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:37 PM | Show all posts
lolipopmanish replied at 21-1-2022 03:52 PM
Nape muke sheols nampak lain?

faktor umur dan tak jaga kesihatan mental n fizikal


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:39 PM | Show all posts
mcm dah tak sesuai jadi heroin

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb tu dont do drugs...cautut batu mmg muka haggard....dh stop pun xleh patah balik dh...cucuk sane sini pun tetap xleh nk cantik balik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:24 AM GMT+8 , Processed in 0.088682 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list