CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 6959|Reply: 63

"Janna Nick Bercuti Di Luar Negara Dengan Boyfriend Tidur Bilik Asing-Asing Ke?"

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 10:40 AM | Show all posts |Read mode
Seronoknya tengok Janna Nick bercuti di luar negara bersama kekasihnya, Dini Schatzmann.


Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik gambar dan video percutiannya di beberapa lokasi menarik.


Foto: IG




Walaupun ramai yang teruja melihat kebahagiaan mereka berdua, ramai juga yang bertanyakan soalan sinis.




  



"Bilik asing-asing ke?"


"Tidur sekali ke pergi travel?"


"Bilik mesti lain-lain kan?"




  



  



  



Janna dilihat tidak memberikan sebarang respon namun ada satu akaun yang menggunakan nama @kissyanick memaklumkan yang Janna dan Dinni ke sana disertai dengan pasukan produksi yang lain.


Tak baik tau fitnah Janna bukan-bukan. Kesian Janna. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:00 AM | Show all posts
Dini ni kalau x sbb kontroversi dgn Nyawasis ni, aku x kenal pun die sape
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:02 AM | Show all posts
kenapa takde org kecam berlebihan eh kt dua ketul ni?
lepas tu selamba je show off lovey dovey kt ig mcm org dh kawin. still fans dan retis lain dk puji sweet la.
pelik aku. sbb kalau retis lain buat mcm ni mmg dh lama kena maki.
dua ketul ni mcm xde apa belaku.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:28 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 19-1-2022 11:02 AM
kenapa takde org kecam berlebihan eh kt dua ketul ni?
lepas tu selamba je show off lovey dovey kt ig ...

kena kutuk nanti mental terus weeeyyy...
depressed... hahahaha...

lagipun dia tak melayan komen2 yang kutuk dia tu....
dia tak respon juga...
kalau dia melenting ker.. sure hangat da....
sbb dia pun sejuk beku, lantak ko la...
hujung2 nanti dia declare da nikah...
hahahhhahahhahahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:33 AM | Show all posts
Halah. Over naw komen. Silap2 hat tukang komen sendri pn 2x5,ntah2 lg teruk kelaku in reality.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Busybody nya yg komen tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:58 AM | Show all posts
Alahai yg netizen punnn...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah..janji dia happy...kalau dia depress nanti lagi teruk kena tibai dgn achik forum.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:08 PM | Show all posts
slyfynx replied at 19-1-2022 11:00 AM
Dini ni kalau x sbb kontroversi dgn Nyawasis ni, aku x kenal pun die sape

nyawasis pun dah berantakan kan.. dah tak jadi nyawa lagi dah ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
husnuzon la kome...ni terapi skit dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa dh kawin. Sbb tu tak heran dgn cercaan.Info dr forumers jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelikla nape xnikoh2
Gaya dan duit macam orang nikoh dah
Sakannn
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:20 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 19-1-2022 12:10 PM
Depa dh kawin. Sbb tu tak heran dgn cercaan.Info dr forumers jgk.

bagusla kalau dah kawen kan...dapat hilangkan depression tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 19-1-2022 12:10 PM
Depa dh kawin. Sbb tu tak heran dgn cercaan.Info dr forumers jgk.

Lama dah org dok ckp dah nikah. Kenapa rahsia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:35 PM | Show all posts
siyes la dah kawen.nak link
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:38 PM | Show all posts
dh kawin konon..
dh setahun dh aku dgr gosip diorg dh kwin. kpop retis pn xde yg sembunyikan kawin smpai setahun. hahha LOL sgt. igt mekjena dgn dini tu retis level kpop/hollywood ke smpai kena kwin sorok sorok. tak logik gila.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:40 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 19-1-2022 12:24 PM
Lama dah org dok ckp dah nikah. Kenapa rahsia?

kan. setahun dh aku dgr gosip depa kawin. tp kena rahsia?
tak de alasan logik utk berahsia sedangkn dua dua bujang, dua dua retis sendu bkn level kpop/hollywood pn.
kamal dgn uqa kwin snyp2 pn lepas sbulan dh announce. tak logik lgsung gosip kwin sbb xde alasan kukuh knp perlu sorok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:40 PM | Show all posts
jimat skit sharing is caring...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:54 PM | Show all posts
husnujon jela acik2 porum sekelian depa ni da kawen. kalau belum berani betul upload peluk2 tertonggeng telingkup gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:07 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 19-1-2022 11:02 AM
kenapa takde org kecam berlebihan eh kt dua ketul ni?
lepas tu selamba je show off lovey dovey kt ig ...

sebab herlokk kot kaka... di malaysia ni kalau herlokk confirm di maafin gittewww
sooo tips untuk jadi retis di malaysia... rhoperr kena herlokkk... yang rhoper macam tapai basi tu di minta bersara siap2 atau tangkap jerung dan kahwin lepastu terjunamkan diri bawah jambatan pulau pinang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.111454 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list