CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 3753|Reply: 70

"Ikan Bilis Kau Sorok Celah Pant*t Mak Kau Ke?" - Diva AA Maki KFC Lagi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 04:29 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Twitter




Pengacara sensasi Azwan Ali yang terkenal dengan kelancangannya menyuarakan rasa tidak puas hati berhubung banyak isu di laman sosial kali ini menghamburkan makian kepada sebuah restoran makanan segera.


Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi video dimuat naik di Twitter, dia memaki KFC kerana kesilapan pada menu Nasi Lemak dipesannya yang tidak dimasukkan ikan bilis.




Kredit foto: Kosmo



Kredit foto: Twitter




“Kau tengoklah drive-thru ya Nasi Lemak KFC sebab tak tahu nak makan apa dah. Tapi beli nasi lemak kau tengok apa yang ada. Ini of course nasi dia, tu sambal dia, telur, timun, kacang.


"Mana ikan bilisnya? Ikan bilis kau sorok celah pant*t mak kau ke?


“Bodohnya bangsatnya kau KFC! Caj aku mahal-mahal ikan bilis pun kau tak mampu nak bagi.


"Haritu aku maki hamun ayam kecik. Viral. Ni KFC nasi lemak l*bang pant*t mak engkau,” katanya yang dipetik Murai.







Sebelum ini kes ayam kecil, kali ini ikan bilis pula. Semoga Diva puas, hati tenang dah dapat maki hamun KFC. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni aku sokong
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:33 PM | Show all posts
Terima kasih Diva AA kerana ada tolong maki kan kfc wakil kami rakyat yang tak ada orang nak dengar luahan kami.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ckp elok2 takleh ke? buat aduan cara btul. kata bljr law
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:36 PM | Show all posts
dia lahir dlu kuar kt mane erk?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah try beli nasi lemak kfc sekali..balik rumah x dibagi sambalnya..so apa nk buat telan jer la
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 12-1-2022 04:34 PM
ckp elok2 takleh ke? buat aduan cara btul. kata bljr law

Cakap elok2 tak viral

Nasik lemak mcd kat Sabah pun takda bilis wpun bilis murah giler kat Sabah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 12-1-2022 04:42 PM
Cakap elok2 tak viral

Nasik lemak mcd kat Sabah pun takda bilis wpun bilis murah giler kat Sabah ...

rasa isu logistik mcm kes coleslow tu
nasi lemak tu bkn msk kat kfc tu die sub2.. mcm bubur mcd tu la
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib tak baik mmg barang tak cukup lagi2 beli drive thru nak check satu2 dah kena bagi laluan kereta belakang. Hash brown takda,
order burger ayam dapat daging, order burger with egg tapi telurnya takda. Selalu dah kena. Nak taknak, terpaksa telan. Takat mampu complain kat review branch fast food tu je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 12-1-2022 04:46 PM
rasa isu logistik mcm kes coleslow tu
nasi lemak tu bkn msk kat kfc tu die sub2.. mcm bubur mcd tu ...

Oh patutla

Tp mmg geram je mkn kfc takda coleslow
Hahhaa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 12-1-2022 04:47 PM
Nasib tak baik mmg barang tak cukup lagi2 beli drive thru nak check satu2 dah kena bagi laluan keret ...

Hr tu dpt milo ais tawar
Kebetulan esokknya dtg balik sbb laluan yg sama
Mintak.. dia bg milo baru..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 12-1-2022 04:54 PM
Hr tu dpt milo ais tawar
Kebetulan esokknya dtg balik sbb laluan yg sama
Mintak.. dia bg milo baru ...

Baik pula staff situ. Aku pikir 10 kali nak pi complain minta barang2 yg takda tu walau ada ambik gambar bukti. Entah dia nak percaya cakap aku ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 12-1-2022 04:52 PM
Oh patutla

Tp mmg geram je mkn kfc takda coleslow

kan.. coleslaw tu mesti ade haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:48 PM | Show all posts
mmg hangin kadang.. ptt dorg check la dulu kn.. then br bg customer.. jgn nk cpt jer..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin Tua Makin teruk bahasa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg nasik lmak kfc ni xde ikan bilis ke atau mmg staff lupa letak? Last time aku mkn mcm xde je ikan bilis

Apapun bgus gak dia ni maki, haritu pasal ayam kecik tu… klu x maki x viral lak eh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 12-1-2022 04:54 PM
Hr tu dpt milo ais tawar
Kebetulan esokknya dtg balik sbb laluan yg sama
Mintak.. dia bg milo baru ...

iye sma dpt milo tawar.tapi iols rela pusing masuk balik drive tru mintak tuka.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya nasi lemak kfc mmg tak de ikan bilis sebab kekonon sambal ikan bilis dah ada.  Iols kalau nak makan nasi lemak idok le beli dr kedai fast food rela lagi cari dlm fp atau mamak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kpd para pemilik & pekerja restoran, next time nmpk diba AA, treat him as if he is Abe gong. Kalo tak, abis korang di pohkeymak[em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:41 PM | Show all posts
mcm takdak bilis.. lauk dia ayam tu... bilis hancuq dalam sambal..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:26 PM GMT+8 , Processed in 4.831122 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list