CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 71399|Reply: 2015

Gegar Vaganza 8 Rumah V (Setiap Ahad 9 Malam), Sa.Ya terkeluar sudah. Suki No. 1 minggu ni walaupun kena hantar ain dan di sabotaj oleh Kajeng Gusti Keroncong Nyi Roro Kidul

   Close [Copy link]
Post time 3-1-2022 12:01 AM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 9-1-2022 11:32 PM

Rumah I
https://b.cari.com.my/forum.php? ... ght=gegar%2Bvaganza

Rumah II
https://b.cari.com.my/forum.php? ... ght=gegar%2Bvaganza

Rumah III
https://b.cari.com.my/forum.php? ... 0012&extra=page%3D1

Rumah IV
https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5011841&extra=&page=1

Multiple Polls: ( Max 7 choices ), Total 127 Users voted
20.20% (82)
13.05% (53)
7.64% (31)
9.11% (37)
10.10% (41)
1.72% (7)
0.00% (0)
17.98% (73)
11.08% (45)
5.17% (21)
3.94% (16)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2022 12:19 AM | Show all posts
nah tengok la sendiri nilaikan sebelum video kena delete...
nak beliak2 hantar ain berjemaah pun boleh tapi hati2 sebab kak deebah beliak balik nanti

beliakkan sheols lagi power yach...



Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sumber sumber yg 50/50 boleh dipercayai ada beritahu aku minggu ini ada kemungkinan MICHAEL ANG bakal dijemput sebagai juri jemputan....antara sebabnya adalah nikki dapat lagu chinchong chow chin chow....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu 9 (Separuh Akhir) - Tema: Lagu Untukmu (medley lagu slow & rancak pilihan juri)
1. Suki Low - Khayalan (Black Dog Bone) & Tanpa Kekasihku (Agnes Monica)
2. Aliff Aziz - Lay Me Down (Sam Smith) & Sesuatu Janji (Taufik Batisah)
3. Aweera - Kerja Gila (Amy) & Fantasia Bulan Madu (Search)
4. Nikki - Puncak Kasih (Ziana Zain) & Ikut Rentakku (Jaclyn Victor)
5. Adibah Noor - Night Fever (Bee Gees) & Sumpah (Naim Daniel)
6. Azan Scan - Permaidani (Aris) & Enigma (Wings)
7. Ani Maiyuni - Let's Get Loud (Jennifer Lopez) & Sumpah (Aina Abdul)
8. Shidee - Sedetik Lebih (Anuar Zain) & Kerna Dia (Yasin)

Terkeluar: Sa.Ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 11:36 PM | Show all posts
Markah Minggu 8

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pantas kakdud bukak rumah baru
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow laju....check in
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Check innn jugak mahligai baru kakdude
Walau hati tengah merempan
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Wuwwww lagu2 nxt week mcm lanciou
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
NAK TANYA NI GEGAR VAGANZA ATAU KELAS MUSIC, CONCERT SHOW NEK HETTY KOES ENDANG?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Td gi jln kat yt sbb nk dgr lagu nastia tu mcm mana.. nmpk alip penah cover lagu ni 4thn lepas. Kalau mggu depan nyanyi hauk sila tarik diri k
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2022 12:09 AM | Show all posts
takde sape nak komen ke lagu kak dibah yang telah di rosakkan style arrange sskjp tu?
iols mimpi ngeri sampai ke sekarang

tido nanti mesti nampak puteri2 yang tepi pantai ulik mayang tu datang... tapi yang ni versi gemuk.. lagi bertambah ngeri...

kalau 7 puteri tu takpe lagi sebab vogue2 dan kurus siap pakai haute couture...

ni puteri masjid india yang pakai crown sewa kedai pelamin dengan baju RTW butik dalam tesco lotus tu...

teruk betul deorang buat dekat kak dibah minggu ni... macam saja nak pedajal andartu kucing tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pilihan #1 tu TT, kat phone nampak sampai perkataan "...jadi.."  je
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Plain-tif at 3-1-2022 12:14 AM
dudaberhias replied at 3-1-2022 12:09 AM
takde sape nak komen ke lagu kak dibah yang telah di rosakkan style arrange sskjp tu?
iols mimpi nge ...


Kahkahkahkah lawak la hahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2022 12:13 AM | Show all posts
che-cikL replied at 3-1-2022 12:12 AM
Apa pilihan #1 tu TT, kat phone nampak sampai perkataan "...jadi.."  je

jangan bagi arrangement jadi hauk...

kebetulan yang kak dibah minggu ni paling hauk sehauknyaa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-1-2022 12:09 AM
takde sape nak komen ke lagu kak dibah yang telah di rosakkan style arrange sskjp tu?
iols mimpi nge ...

Iols tertggu2 bila leman band nk masuk ni. Sampai kesudah tkde
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:13 AM | Show all posts
Minggu 7

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dib...lagu tu dah jadi mcm makan anggur cicah kari ikan... Eeiiiii pui. Tak selera dgr. Patutnya diba out tadi...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-1-2022 12:13 AM
jangan bagi arrangement jadi hauk...

kebetulan yang kak dibah minggu ni paling hauk sehauknyaa ...

A'ah, mmg hauk pun, hauk haus sangat.

Berani dia buat lagu Bunda depan2 muka kawan tu sendiri. Iols pun frust.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-1-2022 12:09 AM
takde sape nak komen ke lagu kak dibah yang telah di rosakkan style arrange sskjp tu?
iols mimpi nge ...

hahaha baju kak deebah mlm ni dah mcm dari kedai hari-hari
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu² setiap minggu siapa yg pilih?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Bunda makin lama makin overree
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 3-1-2022 12:14 AM
A'ah, mmg hauk pun, hauk haus sangat.

Berani dia buat lagu Bunda depan2 muka kawan tu sendiri. Io ...

dah la lagu tu sblm ni viral kat tik tok kan.. versi konsert bunda dgn ctpooh.. berani kak diba durhaka and ubah arrangement sampai hilang originality lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-1-2022 12:13 AM
jangan bagi arrangement jadi hauk...

kebetulan yang kak dibah minggu ni paling hauk sehauknyaa ...

Ok, dah ngevote dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 09:47 PM GMT+8 , Processed in 1.257913 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list