CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 66743|Reply: 1991

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
Post time 22-11-2021 09:19 AM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 6-12-2021 12:03 AM

Aliff Aziz menang lagi No. 1 di minggu kedua chuolssss 2 minggu berturut2 tak sesia akak memberikan sokongan pakai bijik mata dan niat tau...

Di minta semua #TeamAliffAziz masuk check in yach... karpet merah di bentang untuk anda masuk siap escalator macam dekat airport...

Tak payah lah join fanclub peserta2 lain sebab propa sajorkkk nak tubuh group fans ujung2 admin dia dok berkempen suruh uolsss memborong kambing perap betimbun2 belakang rumah sampai dah takde ruang nak kambuih tu... buang duit jahhhh...

ok ni list markah minggu ke 2
1 - Aliff Aziz (Tertinggi 2 minggu berturut-turut)
2 - Adibah Noor
3 - Nikki
4 - Suki Low
5 - Upiak
6 - Saiful Apek & Yassin
7 - Aweera
8 - Shidee
9 - Bandi Amuk
10 - Azan Scan
11 - Ani Maiyuni
12 - Fazley Yaakob
13 - Nico
Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 129 Users voted
37.71% (66)
5.14% (9)
11.43% (20)
7.43% (13)
4.57% (8)
2.29% (4)
24.57% (43)
6.86% (12)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:17 AM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 22-11-2021 07:38 PM

nak sedia ayat pitenah kalau aliff aziz tak dapat jadi juara atau tak dapat top 3 di minggu akhir supaya senang iolsss nak lari nanti dalam kemaluan...

  • salahkan tok ram dan nek finaz yang dengki terhadap aliff aziz.
  • salahkan astro sebab tak bagi orang luar negara menang.
  • salahkan astro sebab sabotaj mic aliff aziz.
  • salahkan tok ram dan nek finaz sebab tak suka aliff aziz.
  • salahkan penaja sebab tak nak bagi dia menang.
  • salahkan ciknek sebab tak cukup besar.
  • salahkan @acikgomen sebab hantar sihir. yihhhh.
  • salahkan shuk dan cek non sebab wujud di bumi ni.
  • salahkan farm fresh sebab sabotaj aliff aziz dengan bagi minum susu basi.


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu 4
1. Nikki - Zombie (The Cranberries)
2. Aliff Aziz - Jika Kau Rasa Getarnya (Slam)
3. Adibah Noor - Jika (Melly Goeslow ft Ari Lasso)
4. Suki Low - Jampi (Hael Husaini)
5. Sa.Ya - Getaran Jiwa (Tan Sri P. Ramlee)
6. Aweera - Bila Cinta (GIO)
7. Upiak Isil - Cinta Sejati (Bunga Citra Lestari)
8. Bandi Amuk - Satu Kesan Abadi (Iklim)
9. Shidee - Hati Yang Terluka (Broery Marantika)
10. Ani Maiyuni - Lebih Indah (Dato Sri Siti Nurhaliza)
11. Azan Scan - Dir (Rahim Maarof)
12. Fazley - Mahligai Syahdu (Hattan)
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsert #Gegarvaganza minggu ke 3

Nikki  - 84.80%
Aliff Aziz - 83.90%
Adibah Noor - 81.30%
Suki Low - 78.60%
SaYa - 73.70%
Aweera - 71.50%
Upiak  - 61.30%
Bandi  - 60.10%
Shidee - 58.30%
Ani Maiyuni - 58.10%
Azan  - 54.80%
Fazley - 54.00%
Nico G - 50.10%
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:20 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:21 AM | Show all posts
  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:24 AM | Show all posts
yuhuuuu sape atas sekali tu...
yang last sekali tu ikutkan 0 tapi sebab buat muka kesian tokram dan juri2 lain bagi juga markah...


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:27 AM | Show all posts
dia mmg boleh nyanyi laaa..  cer dengar lagu  alif amarah cinta..  sedap suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols bkn team alip.. tp team kakadud.. aci?
Check in...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:32 AM | Show all posts
zehra2 replied at 22-11-2021 09:27 AM
dia mmg boleh nyanyi laaa..  cer dengar lagu  alif amarah cinta..  sedap suara dia

khenn sedapnyaaa... dahhh la herlokk plak tu...
ajommm masukkk thread ni team aliff aziz semua...

jangan join group2 fans yang entahhh betul ke tidak tu...
jap lagi tiba2 nama group bertukar jadi kucate pulak lepastu admin dok promot produk2 yang tak habis kambuihhh...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:33 AM | Show all posts
Freezfrozen replied at 22-11-2021 09:31 AM
Iols bkn team alip.. tp team kakadud.. aci?
Check in...

pun boleh... sep sep tom tom
*bentang karpet merah*
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Perenggan last tu tiru ayat acik nampakkkk
Malam ni acik nak start perasap kemenyan hantar sihir nak ilangkan sora heshe biao jadi mcm zamani tuari mengharap undi simpati jahhh bakat terkambus bersama kambeng perap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:36 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2021 09:34 AM
Perenggan last tu tiru ayat acik nampakkkk
Malam ni acik nak start perasap kemenyan hantar si ...

sedia menepis kejahatan2 acikkk directtt balik ke misai kontot *tempat yang sepatutnya*





Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:40 AM | Show all posts
Haaaaiiii mambang tanah mambang api

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:42 AM | Show all posts
Hambek kauuuu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:33 AM
pun boleh... sep sep tom tom
*bentang karpet merah*

Yeahhhh..! jgn tersungkur sudeee.. mau kak dud konar baring nnt team ngn acik.. kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
kau ni Bella Astilahh ke TT??
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:49 AM | Show all posts
amboiiiiiiiiii sepantas kilat kaka dud terus buat benang ya.. awal lagi ni kaka.. tapi ok laa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:49 AM | Show all posts
Acik nak jampi supaya sora heshe minggu depan tetukar dgn sora alepsokri
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:50 AM | Show all posts
Wacautttttt

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2021 09:42 AM
Hambek kauuuu

Hahahahahahaaa... Amikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:51 AM | Show all posts
aku pon join club ko la kak dud..bukan sebab aku taste kat alif..tapi sebab dia menang semalam..hahahah.makna dia ada bakat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
2007 ka 2008 lagu ni.... dia ada talent mcm adik dia si ecah.. cuma dia silap langkah...
iols skrg masih team rahim sepah eh azan scan.. sbb dulu iols peminat scan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 10:03 AM GMT+8 , Processed in 0.781739 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list