CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 56088|Reply: 913

Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3

  [Copy link]
Post time 10-11-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by hotmak at 10-11-2022 11:29 AM

jemput semua meriahkan rumah





di mulakan dgn gambar kakyah kita beli beg cash

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 11:36 AM | Show all posts
tinyah dah start kumpul duit kepuk2 hasil scam acik2
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:03 PM | Show all posts
Awas Libassss
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:15 PM | Show all posts
mane si opie..
sile sambung tumpah teh
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak smbung psl adda..last week masa besday dia tu ada sape ntah erk buat ig story yg dia tempah baju kawen..pastu org tu pgil dia puan sri coming soon..lavish kot dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sambung la teh pasal dozah buat live tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Adui baru nak reply si opie psl sinopsis LIVE tokana tu...tgk2 thread dh katup. nak tnya kui berapa LIVE TU berlangsung?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 10-11-2022 12:19 PM
I nak smbung psl adda..last week masa besday dia tu ada sape ntah erk buat ig story yg dia tempah ba ...

Bak mai ig adda .. sapo plak adda ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakspek replied at 10-11-2022 11:36 AM
tinyah dah start kumpul duit kepuk2 hasil scam acik2

Pastu buat posing2 mcm org kagum dgn dia kot...? Aku nampak mcm pomouan lembam bodo2 alang je posing dia tu.... pakai p lah beg rega 129k pun.. tetap nampak vibes scammer ..... melenjan duit org demi 129k handbag
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
adda_baharuddin
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash 129k ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinyah kuar dgn mendoza terus nmpk mcm bohsia
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 10-11-2022 12:24 PM
adda_baharuddin

Ewwwww ni ke buat party x de duit Nk byr.... jijik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-11-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 12:24 PM
Cash 129k ke?

cmana dorang angkut cash byk2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 10-11-2022 12:43 PM
cmana dorang angkut cash byk2 ni

Klu tgk story sblm2 ni bodyguard tinya akan bwk luggage ke apa ntah nama utk letak duit tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis and influencer mcm fazura vivy yg sebelum ni kelek hermes dh boleh start kelek brand lain dh. Yg lg mewah.
Terase mcm same taraf dh bile bini scammer kelek handbag brand yg same
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I mmg dah lame rase si addda tu somebody jaga

Tunang ngn ewal tu pn mmg main2 je tu hahah
Dah putus pn kn
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-11-2022 12:24 PM
Cash 129k ke?

Pelik aku si dozah bangga kemain org shopping
Mcm la org x thu hasil duit si tinyah tu dr mane

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 10-11-2022 01:15 PM
Retis and influencer mcm fazura vivy yg sebelum ni kelek hermes dh boleh start kelek brand lain dh.  ...

Kene beli bijan plk hahaha
Setaraf kk ros
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2022 01:34 PM | Show all posts
Dosah ni nk jerut mmbe lg skali ke?
Kasi SPRM kumpul bukti byk2.
Ke yakin kebal abes itu yg pegi tnjuk cash, shopping ratus2 riban.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 06:52 AM GMT+8 , Processed in 0.224444 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list