CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5094|Reply: 56

Hafiz Hamidun Dah Putus Dengan Instafamous Berstatus Janda

  [Copy link]
Post time 23-10-2021 04:15 PM | Show all posts |Read mode
Alahai kesian pula bila dengar Hafiz Hamidun dah putuskan hubungannya dengan Instafamous Indonesia berstatus janda.


Kata Hafiz, kekangan jarak membataskan komunikasi antara mereka.




Foto: IG




"Memandangkan kerajaan sebelum ini melancarkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi mengekang penularan Covid-19, menyukarkan saya untuk bertemu sesiapa.


"Manakala hubungan dengan si dia juga sudah berakhir kerana jarak. Komitmen jarak jauh ini bukan mudah.Jadi, saya memilih untuk memberikan fokus terhadap keluarga kecil dan kerjaya," kata Hafiz kepada mStar.




  



Tambah bekas suami kepada Joy Revfa ini, dia mengenali wanita tersebut melalui kawan rapatnya.


Hafiz kata siapa yang jadi isterinya selepas ini perlulah menerima anak angkatnya, Hamdee Hafiz.




  



  



"Sekarang bukan terima saya saja, tapi Hamdee juga. Harus tahu Hamdee lahir dan membesar dalam keadaan yang bagaimana kerana dia mempunyai sejarah tersendiri.


"Dia memang kena terima bukan saja saya, keluarga, tetapi paling penting Hamdee."


Semoga Hafiz bertemu jodoh dengan wanita idaman. Amin. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat bertemu jodoh.. Isteri yang solehah abg hafiz [em:14:]
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:39 PM | Show all posts
xpe...cari slow2...kang dpt repah 2.0 menangis oii
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la tu.. Ntah2 ummah lemari.. Ramai je gini.. Eh sowie.. HH ni jantanzzzz kekar khuenss
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tau dia dh ada anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat tered ni shenduuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada Anak angkat rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols folo ig hamdee ni sebab lebih kurang umo macam anak iols. Memang cerdik nampak. Btw berat jodoh pismidon ni takpela kumpul la harta dulu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ngetaste heols menjurus kpd instafamous janda saja ke?

Carilah org2 biasa bujang. Pastu duk dendiam, tak yah mencapub.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu jelah kerje ngko. Bercinta putus, tunang putus.
Cari jelah org biasa. Cikgu ke, nurse ke. Ni balik2 nak instafamous. Dulu dah terkena dgn Joyah Kaki Edit Gambar, tak serik2 lagi ke??
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia letak syarat gini, dia sendiri agaknya boleh ke x bebetul accept condition orang lain.. nmpk mcm sengaja nk susahkan keadaan utk diri sendiri je..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tkdenye dia akan kawen baru la. Ko percaya la propa gay ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 23-10-2021 02:44 PM
Ye la tu.. Ntah2 ummah lemari.. Ramai je gini.. Eh sowie.. HH ni jantanzzzz kekar khuenss

iols angkat tangan setuju jarang ye org bujang nak ambik anak angkat… melainkan tokRI
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:59 AM | Show all posts
royaldanish replied at 24-10-2021 02:57 AM
iols angkat tangan setuju  jarang ye org bujang nak ambik anak angkat… melainkan tokRI

jgn lupa HH yg kedua..tu pon gigih beranak angkat segala.

lagu terbaru dh kua..catchy tp nan hado..ayuh kelantung kelentung chuols...hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok sapa lagi retis jantan ada anak angkat, apakah persamaan deme. Jenjenjeng
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:13 AM | Show all posts
ecahaha replied at 24-10-2021 12:41 AM
Dia letak syarat gini, dia sendiri agaknya boleh ke x bebetul accept condition orang lain.. nmpk mcm ...

OT kjp, taik lalat kat display photo uol ni iol dh slh sngka habuk kat monitor iol hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 01:27 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya... kalau kes gini kan lelaki yg ambik anak angkat, kalau dia kawin, cemana nak jadikan bini dia tu mahram kepada anak angkat dia?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 24-10-2021 01:59 AM
jgn lupa HH yg kedua..tu pon gigih beranak angkat segala.

lagu terbaru dh kua..catchy tp nan hado ...


Kelentang kelentung tu dah rujuk dgn ezra k kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:25 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 24-10-2021 10:22 AM
Kelentang kelentung tu dah rujuk dgn ezra k kan.

oh dh rujuk ke..kaka xtau..tp lagu latest tu klaka namatey oiiii....apekah...ni budak spm xhbs blajar pon blh tulis...aiyaaaa...tandus ilham sungguh...keletang keletung pon bolehhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:42 AM GMT+8 , Processed in 0.084815 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list