CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6162|Reply: 55

Pelakon Baru Lapar Perhatian? Buat Content Tengah Jalan Raya Sampai Menyusahkan

  [Copy link]
Post time 22-10-2021 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Aduhai nampaknya tak serik-serik walaupun dah kena kecam teruk sebelum ini.


Instafamous yang juga merupakan seorang pelakon baru ini buat rakaman tengah jalan raya pula.


Semuanya sebab content sampai menyusahkan pengguna jalan raya dan orang ramai.


Foto: via Murai.my







Menurut Murai.my, difahamkan kejadian berlaku di depan sebuah mall di Shah Alam.


Dalam video tersebut, kelihatan seorang pelakon lelaki sanggup merakam babak lakonan di  tengah jalan raya semasa pelbagai kenderaan sedang keluar masuk daripada pusat membeli belah dan sebuah apartment berhampiran.


Lagi teruk, jurugambarnya langsung tak pakai pelitup muka, malah kereta milik pelakonyang dipandu raknnya itu juga membahayakan pengguna lain dengan memandu laju.


Foto: murai.my




Tak pastilah apa masalah pelakon lelaki ini, otak tak dapat proses ke mana satu salah mana satu betul.


Sebelum ini dah kena kecam teruk sebab buat content pergi kubur artis meninggal.


Kata dah menyesal dan tak nak buat lagi, jadi apa ini semua? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
esar kaled le tu..... sejenis yg lapar perhatian... ????
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:36 AM | Show all posts
org lapar nasi, dia apar perhatian plak
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:14 AM | Show all posts
Mohon lori kat putrajaya semlm datang merafak sembah lalu lmelanggar kereta tsbt puii
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiru baim wong ke dak pun instafemes indonesia yang suka buat content kat jalanraya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang dia ni artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:50 AM | Show all posts
tersangkak
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Si mulut lebar tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Langsung takde rasa malu dan segan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lpas tu mtk maaf..apa la mslh dia..try hard sgt nk buat content..skali ok la..mybe kau xpkr pnjg..tp dh byk kali ni..mmg sengaja la kn..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:11 PM | Show all posts
Aisar la ni.
Semak weh.
Ramai nau2 BBNU minat die ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:14 PM | Show all posts
nasib baiklah me tak kenal langsung dia ni sapa...kalau selisih bahu pun, maybe jelingan pun me tak kuasa nak beri
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila dia jadi artist ya?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Desperado naw ko dek, kena langgar ngan budak foodpanda kang terus padam.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat camni dapat apa? Banyak ke viewnya?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hujung2 ade dpression gittuhh seng2 nk salahkan depression lak .. sndiri yg bukk ruang nk maki lepastu salhkn depression .. sian dgn org yg  btul2 ade depression yg x batak perhation org pun kotakkatikkan je nnti sakit tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia makin menjadi-jadi perangainya sebab takder langsung apa-apa tindakan..
Setakat kena kecam, apa la sangat bagi dia, janji view video dia tinggi, duit masuk..
Paling busuk pun, dia buat video mintak maaf..
Bukan kena bayar pun..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Si asarkalid ke wei? Dia ada belakon citer 5th ghost dengan kaklinakepom kan? Cringe giler lakonan nya, dah level2 logan/jake paul... montah
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kena pixelated kan gambar dia? Orang buat benda bodoh wajar diname and shame.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bt content menyusahkan org
Otak tercicir kat rmh ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:41 AM GMT+8 , Processed in 0.445262 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list