CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2588|Reply: 27

"Bagi Peluang Kepada Mereka Yang Lebih Layak" - Remy Ishak Pun Tarik D

  [Copy link]
Post time 22-9-2021 03:14 PM | Show all posts |Read mode
Masih menikmati fasa pengantin baru, Remy Ishak mengejutkan ramai peminat apabila menarik diri daripada pencalonan Anugerah Bintang Popular BH ke-34 (ABPBH 34).




  



Remy, 39, menerusi Instastory menjelaskan tindakannya itu adalah bagi memberi ruang kepada mereka yang lebih layak untuk bertanding.




Kredit foto: IG



Kredit foto: IG



Malah, dia juga merasakan dirinya kurang layak dicalonkan dalam mana-mana kategori anugerah berprestij itu memandangkan kurang beraksi dalam filem atau drama tahun lepas.




Kredit foto: IG




Remy bagaimanapun berterima kasih kepada penganjur dan peminat yang memberi sokongan tidak berbelah bahagi kepadanya selama ini.


Siapakah yang mungkin akan menarik diri lagi selepas aktor kacak Zul Ariffin dan Remy? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla sedar diri.yg dah ada nama x heran anugerah merapu ni.lainla sskjp yg bertiga tu.bangga tercalon walaupun hauk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:13 PM | Show all posts

RE: "Bagi Peluang Kepada Mereka Yang Lebih Layak" - Remy Ishak

Tokeybundle replied at 22-9-2021 03:37 PM
Bagusla sedar diri.yg dah ada nama x heran anugerah merapu ni.lainla sskjp yg bertiga tu.bangga terc ...

siapa 3 insan tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis laki bes malaya da lama pupus.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:25 PM | Show all posts
ABPH dah hilang prestij sampai artis2 boleh decide tak bertanding sbb kalau bertanding pun x der added value sgt dlm career.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 22-9-2021 04:13 PM
siapa 3 insan tersebut

Syahmi ,asif ngn apa lg sorg tu.ada benang diorg aritu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokeybundle replied at 22-9-2021 03:37 PM
Bagusla sedar diri.yg dah ada nama x heran anugerah merapu ni.lainla sskjp yg bertiga tu.bangga terc ...

Pertama kali tercalon chouls.haruslah bangga masuk pencalonan walaupun baru pencalonan awal Sajo
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 22-9-2021 05:09 PM
Pertama kali tercalon chouls.haruslah bangga masuk pencalonan walaupun baru pencalonan awal Sajo

Hahaha....betul la tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Relevan lagi ke anugerah bagai ni semua?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pichee at 22-9-2021 07:17 PM

Remy mmg xde product thn lps...so elok tarik diri....bg la yg btl2 berkarya tme pkp...seperti mawar rashid ...haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak rugi pun xikut. Undian pun boleh dibeli.. so memana retis yg menang abpbh ni tayahle perasan vogeh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah begitu. Anugerah ni pun dah terpesong dari matlamat asal. Yang menang bukanlah bermakna dia paling popular, tapi disebabkan kegigihan 'seorang-dua' peminat yang mengundi secara pukal.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus wemy nie tahu diri dia tahu tahun lepas tak banyak lakonan, jadi awal2 tak payah dicalonkan..

Tahun lepas lockdiwn, ada ke filem atau drama2 yang bermutu untuk dicalonkan??
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Soon ABPH jd lah mcm AJL.. anugerah utk BBNU sajer... sbb senior2 semua s3gan nak masuk brtanding
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketahuila.. Pnganjur dah tatau nk buh sapo utk pull the crowd..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 22-9-2021 08:42 PM
Ketahuila.. Pnganjur dah tatau nk buh sapo utk pull the crowd..

Padan muka abpbh
Lagi ramai tarik diri, konfem sponsorship pun nanhado
Mampossss bebudak marketing abpbh lepas ni kena buang keja sesekor
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Undian pukal tu jd xbest dah.. kalau nak buat undian pun.. buat mcm zaman tick kt suratkhabar dulu... Kene undi semua kategori...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 09:24 PM | Show all posts
padahal bukan tarik diri sebab nak bagi kepada yang lebih layak... tapi sebab anugerah ni dah takde value macam dulu dah jadi taraf2 anugerah meletop yang ujung2nya dewi katik juga dapat bolot banyak anugerah sebab kebetulan memang ada kontrak dengan rancangan anugerah sendu tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lpas n kasi yg bodoh bodoh buat content j joint ...dah low class pon anugerah n..artis u tube pon dah blh terclon..mmg dah downgrade
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Anugerah dah x berprestij sekarang ni.. siannnn. Dlu zaman 90an mmg valid la keputusannya.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 04:11 AM GMT+8 , Processed in 0.078540 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list