CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1977|Reply: 18

Beranak Di Lapangan Terbang, Bunuh Bayi Guna Tisu Tandas

[Copy link]
Post time 17-9-2021 11:29 AM | Show all posts |Read mode
Tokyo: Seorang wanita di Jepun didakwa membunuh bayinya dengan melemaskan mangsa menggunakan tisu tandas di sebuah lapangan terbang.


Koyuri Kitai, 23, melahirkan bayi itu di Lapangan Terbang Haneda pada 2019.


Ketika kejadian, dia panik sebelum membunuh anaknya.


Dia menanam mayat bayi itu di kawasan taman berhampiran lapangan terbang berkenaan.




Gambar Hiasan




Ketika kejadian, bekas penuntut universiti itu dalam perjalanan ke Tokyo dari rumahnya di Kobe untuk menghadiri temu duga kerja.


Namun dia melahirkan bayinya sebaik tiba di lapangan terbang.


Dalam laporan stesen penyiaran Jepun, NHK, Kitai memaklumkan kepada Mahkamah Daerah Tokyo, dia tidak mahukan bayi itu dan tiada pilihan selain membunuhnya.


"Doktor memberitahu saya tidak boleh menggugurkan kandungan dan saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan.


"Jika saya beritahu keluarga sudah tentu mereka terkejut dan saya tidak berani bercerita mengenai kelahiran bayi ini," katanya.


Bayi perempuan itu ditemui ditanam di Minato, sebelum Kitai ditahan pada November tahun lalu. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu xleh abort, put up for adoption la
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mudahnya buat keja. Perbandingan mcm otw g iv, rasa sakit perut, singgah tandas utk membuang, flush, setel.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Main tepek citer jur reput cari ni. Endingnya iols kene gugel lagi part cana deyols jumpa mayat bebi tu..

Bagi yg curious cam iols, deyols jumpa mayat bebi tu tercongok keluar dari tanah bhampiran epot tu. Pasni iols nak carik lg cana deyols blh dpt tau sheols empunya bebi tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 12:25 PM | Show all posts
Dimana2 negara sama je perangainya bila jadi kes macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:19 PM | Show all posts
belilies replied at 17-9-2021 12:19 PM
Main tepek citer jur reput cari ni. Endingnya iols kene gugel lagi part cana deyols jumpa mayat bebi ...

nanti share cerita penuh kat board peristiwa!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-9-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 17-9-2021 11:33 AM
Klu xleh abort, put up for adoption la

Jepun ni lain la society depa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudah nau beranaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 17-9-2021 01:19 PM
nanti share cerita penuh kat board peristiwa!

Cikgu tadika jalan dekat situ yg jumpa, 5 hari lepas kejadian. Lepas siasat, deyols tengok kat cctv jumpa saspek mundar mandir bawak beg tgh fikir nak buat apa ngan mayat bebi nya masatu. Bapak bebi tu customer sheols, sheols keje jd salesgirl. Nak interview di tokyo, teberanak awal drp due. Panik bila bebi nanges pastu nak stopkan jadi terlampau sampai bebi mati. Deyols highlight betul sheols tu bekas pelajar universiti
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:56 PM | Show all posts
belilies replied at 17-9-2021 01:51 PM
Cikgu tadika jalan dekat situ yg jumpa, 5 hari lepas kejadian. Lepas siasat, deyols tengok kat cct ...

tragisnya kisah ibu dan baby tu.... tq chuols!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 02:12 PM | Show all posts
belilies replied at 17-9-2021 01:51 PM
Cikgu tadika jalan dekat situ yg jumpa, 5 hari lepas kejadian. Lepas siasat, deyols tengok kat cct ...

nape dorang highlight dia budak uni ye ... siannye baby ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
missus_meow replied at 17-9-2021 02:12 PM
nape dorang highlight dia budak uni ye ... siannye baby ...

Tatau, maybe nak kata yg educated pun pandai buang anak
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 02:27 PM | Show all posts
belilies replied at 17-9-2021 02:21 PM
Tatau, maybe nak kata yg educated pun pandai buang anak

bab buang anak tak kire educated ke tak kot ... or di jepun, educated ppl tak buat lagu tu ...?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
the baby don’t deserve this..why would u do that to ur own child
shoooo many parents dying to hv a child and she easily killed her baby..rip litte one
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 17-9-2021 12:19 PM
Main tepek citer jur reput cari ni. Endingnya iols kene gugel lagi part cana deyols jumpa mayat bebi ...

Uols baca website jepun ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
missus_meow replied at 17-9-2021 02:27 PM
bab buang anak tak kire educated ke tak kot ... or di jepun, educated ppl tak buat lagu tu ...?

Maybe lh kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 17-9-2021 06:55 PM
Uols baca website jepun ke

Ada 2,3 website yg ketara cam dh translated tp lintang pukanglh ayatnya. Jadi iols ambik yg blh fhm dr sumber tu, dptlh info secoet tu td
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
haiyoooo
lain kali ikku ikku itai itai pakai kondom yach
kesian beby tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnti ada le jumpa hantu bebi kat epot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-6-2023 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.107028 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list