CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 9792|Reply: 132

[Lain-Lain] SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)

  [Copy link]
Post time 24-8-2021 04:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by kakikuDibibirmu at 16-12-2021 12:30 PM






Hamagad! Hamagad! Hamagad!


OMFG! OMFG! OMFG!


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2021 04:49 PM | Show all posts
Following the events of Spider-Man: Far From Home, Peter Parker's life and his reputation is turned upside down following his identity being exposed at the hands of Mysterio. Seeking help from Stephen Strange to try and fix everything, things soon become much more dangerous and Parker must find what it really means to be Spider-Man.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2021 04:52 PM | Show all posts
Tazzabar nak tengok dekat panggung wayang, tapi akak belum cucuk vaksin lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 11:49 AM | Show all posts
Yasss!!!
X sabar nk tunggu cinema bukak weyh.
Tapi takut jugak nnti ramai yg gi pastu kluster baru lagi.
Dilemma betul!
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 11:15 AM | Show all posts
aku baru tau yg zendaya ni berlakon spider man sbb baru ni aku tgk malcom & marie terkejut aku dia baru umur 24.bagus budak ni ..boleh pegi jauh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Secara fitrahnya, akak lebih suka mencucuk daripada dicucuk

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
17 tahun sudah berlalu Dr. Octopus
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 26-8-2021 09:01 PM

19 tahun sudah berlalu Green Goblin, 'alaiha tis'ata 'asyar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tayang christmas nnt kan? meolls akan berkuntum depan cinema pagi2 buta hahaha. Dah lah black widow dgn shang chi x dpt tengok kat wayang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2021 03:04 AM | Show all posts
asalkan herlokkk iols akan tengok...
begitulah prinsip iolsss...
kalau pelakon kelindan lori dengan TV-TV dan panggung wayang layak di kambuihhh belakang rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Excited...sebb sbb ada Dr strange..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:40 PM | Show all posts
Edited by eragon at 12-10-2021 04:42 PM

Aku rasa pecah panggung movie ni.  most waited marvel movie.  dgn masuknya watak2 dari 3 franchise sam raimi dan 2 franschise marc webb.  dan yang dari MCU punya. tak sure ada tak cameo andrew garfield, tobey maguire, james franco dan kirsten dunst. yang confirm ada william dafoe, alfred molina, jamie foxx.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eragon replied at 12-10-2021 04:40 PM
Aku rasa pecah panggung movie ni.  most waited marvel movie.  dgn masuknya watak2 dari 3 franchise s ...

Sudah terang lagi berspotlight sis, ketiga-tiga Spider-Man ada dalam felem nim, depa jah yang nafi ke hulu ke hilir tak nak spoil felem nehhhh NDA lah sesangat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah Malaysia negara kecik ni juga akan tangguh release date Spider-Man: No Way Home, bukan lagi 17 Disember sebab nak tunggu keputusan PRN Sarawak?

Susah nak target release date Spider-Man: No Way Home ni makcik, negara Jepun yakni pemilik sebenar felem Spider-Man (Sony) pun tunda 7 Januari 2022, Kulumbia Labia Majora Pinoy Filipina pulak tunda release date 8 Januari, berterabur release date, bukan semuanya 17 Disember lagi dah, akak syak sebab geng Illuminati nak tunggu keputusan PRN Sarawak Sumber: Spider-Man: No Way Home Receives Delayed Release In International Regions
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-11-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 1.423544 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list