CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12197|Reply: 81

Semak Lah Hairul Azreen Tumpang Tuah Atlet Olimpik Lee Zii Jia, Lee Chong Wei

  [Copy link]
Post time 7-8-2021 01:54 PM | Show all posts |Read mode



Aktor, Hairul Azreen sekali lagi mengundang kejutan dalam kalangan peminatnya apabila mengajak tiga atlet kebanggaan negara untuk berbual di laman Instagram.



Lee Chong Wei, Lee Zii Jia dan Chan Pe Siong membuatkan trafik meningkat dek kerana penangan sukan olimpik.

Bagaimanapun, ada juga netizen menyatakan yang sebenarnya Hairul sekadar mahu menumpang tuah. Sudahlah perbualan hambar, ianya kelihatan janggal kerana perbualan menjadi tergantung dek Hairul yang tidak bijak mengendalikannya.






Foto :Twitter



Bagi para pengikut Hairul, mereka merasakan yang pelakon Paskal itu bijak kerana memahami apa yang dikehendaki oleh rakyat Malaysia sehingga menjayakan sesi live tersebut. Patutlah Instagram Hairul meningkat ke lima juta pengikut.




Foto : IG




Namun, rata-rata pengguna Twitter merasakan yang Hairul terlalu hambar, tidak pandai bergurau dan banyak awkward moment. Sangat membazir masa apabila tetamunya adalah wira negara tetapi tiada perbualan yang lebih bernas.





Foto : Twitter



Tapi, atlet negara pun okey dengan Hairul Azreen, netizen suka kecoh ya? Atau memang betul ambil kesempatan? - CARI


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 01:58 PM | Show all posts
kamu siapaaaaa..kamu siapaaaaaa....(version tik tok)
aahhh merapek laaa jantan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik xtgk live mau murung
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu jer dia bleh buat pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon pun dh kayu.. Acah2 Hollywood stars... So no wonder laaa jenis suke menempel di mana2 aja budak ni... Laki bini same iols xsuke dan xprnh nak amik tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:17 PM | Show all posts
so boleh ke nak panggil dia ni artis tempelan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tempel lagi boleh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are you kekrul? Acah2 femes ye. Ntah la ai dari dulu xminat depa laki bini. Masing2 cuba menempel.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblm followers dia 5 juta, brp jumlah sblm ni? Aku folo tp tak tgk pula jumlah followers
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit byk blh beli rumah, kereta, followers, bini etc sayangnya xboleh beli intelligence
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:21 PM | Show all posts
artis tempelan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya nak plak atlit2 tu melayan. Kalau aku ..huayuskan ja lah kekrul ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Keknis mesti menahan malu je kan Iols rasa lelaki idaman keknis sebenarnya mesti ala2 adik beradik naza mcm tu kan. Have2, speaking 24/7, classy..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanis sila sita handphone laki anda. Bagi limited screen time supaya tidak menempel dan berkelakuan annoying. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm mamat nieyh!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lembam ni mmg annoying pon… sepadan sgt laki bini… dedua bodoh x ngundi aku pangkah terus 2 mangkok ni…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii tinggi betoi harapan tt @Cari-Azza nih dgn bakat sampah kekrul
Ape laaaaa nak diharapkan dari si kekrul neh TT oiiii
Nak lontarkan skrip dlm drama pilem yg heshe belakon pun ke lautan pasifik
Apetah lagi nak jadi mediator utk hero2 sukan msia neh
Sengih je la yg heshe mampu ponnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencapub lah si encat nih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
geli kan.. siap bangga 5k tololwer die... sib baik alisya comel
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dasar laki bini bebal takda bakat. bodoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 07:16 PM GMT+8 , Processed in 0.134324 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list