CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1605|Reply: 17

Polis Siasat Laporan Zarina Anjoulie

  [Copy link]
Post time 2-7-2021 10:27 AM | Show all posts |Read mode
Polis mengesahkan telah membuka kertas siasatan berhubung dengan satu laporan yang telah dibuat oleh pelakon Zarina Anjoulie.


Ketua Polis Daerah Nilai, Supt Mohd Fazley Ab Rahman berkata, pihaknya telah menerima satu laporan polis dibuat pelakon itu berkenaan dakwaan imej gambarnya telah tersebar di media sosial dikatakan sedang berada di dalam bilik di bahagian siasatan jenayah narkotik IPD Nilai, Negeri Sembilan.




Kredit foto: IG Zarina




“Kertas siasatan telah dibuka dan siasatan dijalankan di bawah Seksyen 509 Kanun Keseksaan kerana mengaibkan kehormatan seseoran dan Seksyen 233 Akta Komunikasi Dan Multimedia 1998  kerana penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian.


“Selain itu, siasatan selari oleh pihak Jabatan Intergriti Dan Pematuhan Standard, Ibu Pejabat Polis Kontijen Negeri Sembilan turut dilakukan,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.


Jelasnya, pihak PDRM memandang serius terhadap laporan yang dibuat pengadu serta tindakan tegas akan diambil jika siasatan mendapati wujud sebarang bentuk pelanggaran undang-undang dan prosedur siasatan.


“Justeru, PDRM menasihati orang ramai agar tidak mensensasikan fakta isu ini dan memberikan ruang kepada PDRM menjalankan satu penyiasatan yang telus dan adil,” ujarnya.


Sebelum ini, pelakon berkenaan membuat satu laporan polis dan akan mengambil tindakan saman terhadap seorang anggota polis wanita.




Sumber: Suara Merdeka
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:30 AM | Show all posts
Buang masa je layan die ni la
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kecoh la dia ni..sapa la yg suka sokong dia ni..pastu lelaki berselera lg eh ngn dia ni..i curious jgk la sbb dia ni buruk sgt perangai pun buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
TT tak boleh sambung benang yg berksitan crita kena tangkap ke???

Banyak bunyi lah dia nie
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:10 PM | Show all posts
attention seeker manusia ni xyh nak layan sgt
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
whewwwwww anjuuuu dalam setahun tu duduk laa diam2 kejap
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:32 PM | Show all posts
Sapa la percy lg dkt minah hisap dadah…next pls..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
serius kaki pusing ni..pandai dia tk mengaku,kononya bukan dia...padahal ko tu positif dadah..lepas tu bila2 kes ko msuk mahkmah..masih ramai mnusia bodoh trmkn kaki pusing dia kaki ice lagi mmg otak gila lh..harap nanti polis dan mahkmah tu jatuhkn hukum pulan bagi lama msuk pnjara,d sabit salah mksimum 2 tahun kan..dia nk lawan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda remeh ni polis sibuk siasat..yg dia positif dadah g lepaskan apahal..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:38 PM | Show all posts
masa pkp 1.0 dulu aku follow ig dia... masa tu aku rasa dia ni sgt telus orang nyer.. mmg betul dia vokal tp rajin tolong org2 susah... masa tu dia masih couple ngan ex-husband dia... tapi tak tau la kenapa makin lama aku rasa dia makin hanyut... atas alasan transparent & jujur dia senang2 maki hamun orang.. tapi bila dia sndri diusik wahhh... dia mengamuk sakan....  semoga dia berubah lah
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu kemain nafi kata bukan dia. Dang nk bsiap kata nk buat live sb nama tgh trending. Pdhal mmg dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
jika fathia masih akrab dgn dia.. memang cari nahas
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 01:46 PM | Show all posts
silap bod laa..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 02:49 PM | Show all posts
orang baik ada indicator  dia

orang tak baik ada senarai  karektornya


baik xdenya sebgitu

kita yg waras , buat xnampak sudah

gasak buat apa dengan celaka tingtong ,mulut puaka ,otak kosong mcm ini.

spesis sampah yg xboleh dikitar semula
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu la kenapa forever rasa geli je tgk anju ni. Bukan geli jijik ke apa. Tah geli sbb bibir dia kot huhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
x silap aku 10+ tahun dulu ada artis wanita buat report pasal kes baling helmet ke apa. dia buat laporan tapi x cerita kat sesiapa. tapi lepas seminggu keluar kat melodi & berita artis. so x tau la kot reporter gi balai nak cedok if ada artis2 buat laporan pasal apa2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
better polis bukak siasatan kes yg lagi penting dr benda2 remeh mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 06:48 PM | Show all posts
edayildiz replied at 2-7-2021 10:35 AM
kecoh la dia ni..sapa la yg suka sokong dia ni..pastu lelaki berselera lg eh ngn dia ni..i curious j ...

maybe untuk stok gegeli kot...sebab ketet dia kan selambak, pastu sesuai untuk lelaki2 yang dahagakan pompuan birah ala pornstar gitulah agaknya banyak je kan lelaki selera macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 06:48 PM GMT+8 , Processed in 0.178095 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list