CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6909|Reply: 26

Malique Akhirnya Keluar Gua Kerana Annuar Musa

[Copy link]
Post time 16-6-2021 11:52 AM | Show all posts |Read mode






Dia tiada tapi ada.


Itulah penyanyi rap yang pernah memeriahkan industri hiburan satu ketika dahulu dan masih dirindui oleh para peminatnya hingga kini.


Malique, yang sentiasa tampil dengan bait lirik puitis sepi tanpa sebarang berita darinya lagi.


Namun, bagi yang merindui hasil karya terbaharunya mungkin boleh mendengar lagu Wilayah Prihatin nyanyian Wany Hasrita, Hael Husaini manakala Malique melontarkan rap nya sebagai pengubat rindu peminat.


Hal ini membuatkan ada yang mengusiknya yang membuat lagu hanya apabila diminta oleh Menteri Wilayah, Tan Sri Annuar Musa sahaja.






Foto :Twitter

Dengan menyebut beberapa nama rakan artis, Aman Ra, Altimet dan Joe Flizow sendiri yang pernah menyeru supaya Malique bergiat aktif dalam dunia seni, namun tiada jawapan sehinggalah panggilan ini.






Foto : Twitter






Bagaimanapun, di Youtube, rata-rata yang membanjiri komen adalah peminat Malique  yang merinduinya walaupun hanya sekadar suara sahaja.






Foto : Youtube




Malique akhirnya keluar gua kerana Annuar Musa, jadi lah dari takda




Siapa peminat Malique atau kumpulan duo Thoo Phat di sini? - CARI












Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 dia dgn si mauren2 ape tu mesti dh besar2 kan.. eh melisa kan arghh aku xingat
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Annuar musa seru apa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa dia xaktif lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila plak anuar musa seru?
Bila plak dia kluar gua? Dia masih buat lagu dlm gua ape
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:15 PM | Show all posts
dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bior le die nak hermit...netizen ni teruja macam wow penampakan makhluk ajaib
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Smpai skrg xtau kenapa malique ni ttibe hlg dr dunia seni..sb toophat bpcah ke sbb lain yeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
anggunbeautee replied at 16-6-2021 12:20 PM
Smpai skrg xtau kenapa malique ni ttibe hlg dr dunia seni..sb toophat bpcah ke sbb lain yeh

Search nama dia dkt forum ini and baca thread lepas2. U’ll know why.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:39 PM | Show all posts
nak tgk muka bini dia la ni... melissa maureen ni segak sungguh dulu2... last2 laki bini senyap..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ada kes dgn kerabat bangsa selatan kan??
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
apoo eja thoo phat? too phat sudeh sayang oii.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari zaman belum baligh lagi iols berkenan dengan malique ni {:love{:love
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 16-6-2021 12:05 PM
Anak2 dia dgn si mauren2 ape tu mesti dh besar2 kan.. eh melisa kan arghh aku xingat

Dua2 nama wife dia melissa maureen.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tengok bini dan anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
X heran aku dgn si malik ni… trus x muncul pun xpe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagilah dia ruang.. Sibuk nak suh org tu muncul org ni muncul
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:04 PM | Show all posts
seru dengan duit baru kluar
bukan seru kosong2 cari gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:21 PM | Show all posts
bila nak turun gelanggang spit some rhyme?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla tak tunjuk muka tapi keluar produk, daripada muka bersepah sana sini tapi produk takde
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:22 PM GMT+8 , Processed in 0.111724 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list