Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
560
View
11
Reply

The Rock Nak Bertanding Jawatan Presiden Amerika Syarikat

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-5-2021 01:59 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon The Rock, 49, tidak menolak ada terbit keinginan untuk bertanding jawatan presiden Amerika Syarikat (AS) jika mendapat sokongan padu ramai.


The Rock atau nama sebenarnya Dwayne Johnson berkata, dia memang memiliki cita-cita dalam politik dan melihat dirinya mungkin bertanding untuk jawatan itu kelak.


"Saya ada misi untuk menyatupadukan negara kita. Dan saya rasa, jika ini adalah apa yang orang mahukan, maka saya akan lakukannya," katanya.


Pelakon filem Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw itu berkata, dia semestinya tidak mahu mengecewakan sokongan orang ramai yang melihat potensi dirinya bergelar pemimpin negara.


Foto: nme.com




"Jika sampai satu masa nanti di mana sokongan yang saya terima sudah terlalu cukup, saya akan mempertimbangkannya," katanya.


Tahun lalu, Johnson menjadi penyokong terkuat John Biden dan Kamala Harris sewaktu pilihan raya dilangsungkan. Biden menang sekali gus menjadi Presiden baharu AS, manakala Harris sebagai Naib Presiden.


Untuk tujuan itu, dia juga mengakui sentiasa memantau bagaimana sokongan diterimanya daripada orang ramai di media sosial. Daripada situ, barulah dia akan memikirkan dengan lebih serius hasratnya itu.


"Apa yang orang mahukan akan mempengaruhi keputusan itu. Kalau memang mereka nak, maka saya sedia untuk lakukannya," katanya.


Johnson bukan satu-satunya selebriti yang mempertimbangkan hasrat untuk menceburi politik. Pelakon Matthew McConaughey turut menyatakan hasrat mahu bertanding jawatan gabenor di tempat kelahirannya, Texas. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2021 02:48 PM | Show all posts
shocking and nice
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
{:dot nak atau betul2 dah join
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 05:27 PM | Show all posts
"If you smell what the rock is cooking"  Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 09:08 PM | Show all posts
I'll definitely vote for you, Dwayne . Tapi aku passport Malaysian la pula
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni jauh lagi bagus dari biden, trump tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:39 PM | Show all posts
lantak ko la dwayne..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
My husband mesti excited bila i cerita psl ni sbb dia asyik mention dia nak the rock jadi president US
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 05:05 PM | Show all posts
the rock sangat kuat ah
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:49 AM | Show all posts
alaaaaa xyh laaaa jd President, jadi artis jer cukup.. mmg dah kaya pun kan hihihi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:40 PM | Show all posts
Uissh kalau THE ROCK jadi presiden harap2 tak jadikan negara2 tertentu nih***** jadi gelanggang WWF ye...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:06 PM | Show all posts
mcm afdlin shauki, join PKR
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list