Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22409
View
194
Reply

"Private Wedding, No Cameras Allowed,"-Neelofa Nak Adakan Majlis Resepsi?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2021 01:16 PM | Show all posts |Read mode
Majlis pernikahan Neelofa sebelum ini memang mencetuskan kontroversi. Banyak pihak yang tak berpuas hati kerana didakwa tidak mematuhi SOP yang ditetapkan.


Bukan itu sahaja, kemarahan terhadap Neelofa berterusan apabila dia honeymoon pula bersama suami tercinta, PU Riz di Langkawi.




Foto: IG




Cerita tentang Neelofa nampkanya masih belum habis apabila selebriti ini apabila dilihat bergambar dengan perunding perkahwinan Rekateemor.


Disebabkan gambar ini ramai yang membuat spekulasi yang berkemungkinan besar Neelofa akan mengadakan majlis resepsi tak lama lagi.


  



Bukan itu sahaja Neelofa sempat meninggalkan komen, "rivate wedding, no cameras allowed."






Wah wah wah! Di ruangan komen dipenuhi dengan netizen yang kecoh dan memberi peringatan agar mengikuti SOP.


Malah ada yang yang lega Neelofa mengadakan majlis tertutup agar tidak dikecam dan dikritik netizen lagi.




  



Bagaimanapun Neelofa membalas lagi bahawa dia sebenarnya bergurau je.


Pulak! Apa pun kalau betul nak buat majlis resepsi pastinya gempak! Sayangnya tak dapatlah nak tengok kan. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kes blm selesai dah sibuk resepsi. ni mcm confirm takde tindakan lah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:26 PM | Show all posts
brotherhood & sisterhood...  yerla benda berbayor kan.. bukan servis free... haruslah claim hood hood...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengundang betul terpaling ni. Memang dalam diri tu suka sangat org kecam ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:29 PM | Show all posts
seronot geng kayangan enjoy life,
bebas ke sana ke mari, tak payah ikut SOP,
di kala rakyat marhaen di layan macam kambeng biri biri.   
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:30 PM | Show all posts
perempuan ni memang gila attention lah.. lopak = sajat same personality and traits
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:30 PM | Show all posts
Suka ati ko lah nak ptivate no camera allow bajet anak raja
Tapi
Sila polis bertunggu tangga kat situ
Bukan ke majlis ada bape limit tetamu? Sape tau ? 200ke 500 ke haperrrr.
Kangg ada plak cluster pupujah

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
minime88 replied at 19-4-2021 01:22 PM
kes blm selesai dah sibuk resepsi. ni mcm confirm takde tindakan lah tu.

Mmg takde pon .. citer dia dah minta maaf kan ...

Mahkamah x nak dakwa dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:50 PM | Show all posts
aiyorkk, kes lama lepas macam tu je ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:51 PM | Show all posts
adelea replied at 19-4-2021 01:30 PM
Mmg takde pon .. citer dia dah minta maaf kan ...

Mahkamah x nak dakwa dia ..

mmmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu nanti jemputan saudara mara ke majlis private tu nanti merentas negeri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLY replied at 19-4-2021 01:51 PM
mmmmmmmmmmmmmmm

Polis pon x leh nak buat apa ..
Kertas siasatan dah serah kat pendakwaraya .. pastu semua senyap je x bunyikkkk ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:02 PM | Show all posts
Maap ye lopak...minggu ni, kami nak sembang pasal Ellie cium kaki anak Tompel, citer anak TokTi dan citer Timah dah pandai berenang.....tak nak tau pun citer religion rider tanpa lesen ni....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:15 PM | Show all posts
SANKURIANG replied at 19-4-2021 02:02 PM
Maap ye lopak...minggu ni, kami nak sembang pasal Ellie cium kaki anak Tompel, citer anak TokTi dan  ...

manis nyer religion rider
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nsz1314 at 19-4-2021 02:18 PM

Payah laa nak wedding private
Confirm laa lofa nak tunjuk wedding dress dia wehh... Puak puak dia mesti nk tunjuk jgakk tu.. Tp xtahu laa klau dieorg reveal gmbr ats pelamin je. Yg rapat2 tuu sorok laa.. Nnti dikencam lg. Orang tunggu jee
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn smalam si jennie dh up tred psl ni tp dh kena katup sbb tuan pnya bdn kata gurau je
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena la jadi attention seeker untuk lakukan produk sendiri dan produk keluarga2 lain. Janji bukan theyols yang kambus mengambus tu, biar agen2 suri rumah serta student yang terkambus.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 19-4-2021 01:30 PM
Suka ati ko lah nak ptivate no camera allow bajet anak raja
Tapi
Sila polis bertunggu tangga kat s ...

Polisi tak berani der nk bertunggu tangga kat sinun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm faz buat mase tunang die dl kan? Cume ade 1 official camera sj..tp tahankah jah cume dipuji fmly members dan bukn lobenak nnti?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah berpatah arang dah dgn kerajaan aboh ko ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list