Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4059
View
29
Reply

Makin Kurus, Nadia Brian Makan Hati Lepas Bercerai?

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2021 11:33 AM | Show all posts |Read mode




Hampir sembilan bulan tidak duduk sebumbung, akhirnya ikatan suami isteri pelakon Nadia Brian terlerai pada 2 April lalu lalu selepas Muizz Nasruddin melafazkan talak luar mahkamah dengan disaksikan dua saksi di kawasan perumahan sekitar Puchong, Selangor.




Kredit foto - Berita Harian



Keputusan dibuat berikutan mahkamah syariah lambat menetapkan tarikh perceraian, selain tidak mahu membiarkan isu ini berlarutan tanpa ada keputusan terbaik.




  



Katanya, bebanan yang dipikul di bahu sejak sekian lama gugur satu demi satu.




  



"Saya bersyukur kerana ia berakhir dan dipermudahkan. Alhamdulillah, doa ibu dan ahli keluarga melembutkan hati bekas suami. Usaha mempercepatkan urusan lafaz cerai dilakukan di luar mahkamah. Lama menunggu saya, tertekan juga.

"Jiwa pun tidak tenteram kerana menunggu pengakhiran ini. Kesakitan ditanggung terhadap benda yang tidak dilepaskan cukup perit " katanya kepada BH Online.




  



Kemelut berpanjangan itu turut memberi kesan pada fizikalnya apabila dia dilihat semakin kurus.


"Mungkin juga disebabkan makan hati hingga tiada selera. Tetapi, saya memang menjaga badan dengan bersenam.

Jadi, semua faktor ini mendorong saya menjadi lebih bersemangat mahu jaga badan. Lagipun, saya seorang pelakon, jadi kenalah jaga penampilan," jawabnya.


Nadia dan Muizz mendirikan rumah tangga pada 9 November 2019 dan tidak dikurniakan anak. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Bln puasa ckp kurus lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh ganti ristenna kemut dlm seminggu 3 4 benang pasal c nadia ni... syabas beta; P
Pic close up tu nmpk bibir dia makin tebal..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
semalam tengok rancangan masak apatah. dia jadi artis jemputan. macam pandai bawak diri la masak & sembang dengan hos tu semua. tapi seksi la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 01:16 PM | Show all posts
alahhh... dia jaga badan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak suruh netizen puji lawa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka desa nan mundur dekat jawa tu pun nak letak nama bryan? Sama la dgn melvin kau ni. Muka tua sebelum usia, persis mbak2 clenaner pun nak letak nama barat semata nak tutup perangai pprt. Woi pompuan! Nak tutup perangai pprt bukan melalui nama la bod*h, tapi berubah menjadi manusia yg baik la lahn*t!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bentuk muka dah berubah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak seksi tak sah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
gambar first tu dah mcm nk terbogel dah aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 18-4-2021 03:04 PM
gambar first tu dah mcm nk terbogel dah aku tgk

Iklan..... Itulah iklan namanya, jenama the Brian.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:54 PM | Show all posts
makanla sikit walaupun SOSAGE
xnakla kurus2
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 11:12 PM | Show all posts
Ari2 ke citer pasai minah ni kena keluar..?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 18-4-2021 11:12 PM
Ari2 ke citer pasai minah ni kena keluar..?

Baru nak cakap, bosan den asik tgk cito pasal dio je. Ke dia porumer dekat sni??
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Seksi benau dia ni aihh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:25 AM | Show all posts
untung la dapat makan hati..
jiran sebelah tu makan tulang je..
buat sup..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:28 AM | Show all posts
Bagi meols dia ni bukan kategori tak cantik...sekadar menarik. Sesekali pandang cam nenek.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:03 PM | Show all posts
pompuan ni bayar CARI ke hari2 berita dia keluar? bukan lawa mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:06 PM | Show all posts
boringnya la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 01:09 PM | Show all posts
selalu orang yang sexy ni orang selalu salah anggap atas pakaian. kadang2 dorg lagi better dari yang diam bertudunv litup ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list