Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
2870
View
17
Reply

Wajah Anak Kedua Kareena Kapoor Tak Sengaja 'Bocor' Dan Tular

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-4-2021 01:19 PM | Show all posts |Read mode
Berbeza dengan kelahiran anak pertama mereka, Taimur Ali Khan, lima tahun lalu, kini pelakon Kareena Kapoor bersama suami, Saif Ali Khan menutup rapat semua informasi mengenai anak kedua mereka.


Sehingga kini, bayi yang lahir pada 21 Februari lalu itu belum diperkenalkan kepada umum.


Biarpun telah kembali aktif dalam sosial media, Kareena masih tidak mendedahkan walau seinci kisah tentang anak keduanya. Dia cuma berkongsi tentang rutin senamannya selepas bersalin.


Kredit foto: Via Kosmo





Bagaimanapun, baru-baru ini, bapa kepada Kareena yang juga pelakon, Randhir Kapoor telah membuat satu hantaran dalam Instagramnya, @dabookapoor memaparkan sekeping foto bayi yang dikatakan anak kedua Kareena dan Saif.


Foto tersebut menampilkan dua orang bayi iaitu Taimur semasa kecil dan seorang lagi bayi yang dikatakan adiknya. Biarpun foto tersebut telah dipadam daripada Instagram Randhir, tangkap layar wajah cucunya itu telah tersebar secara meluas. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-4-2021 01:37 PM | Show all posts
Benda macam ni kadang agak sukar dikawal bila ada ahli keluarga amat teruja nak share kan nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Handsomenya lahh.... very fair pulak tu. Hidung dari kecik dah macung sebab aku hidung pesek hahahah {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah apa peliknya, mula lebih kurang si abang lah. Unless anak perempuan adalah sikit kelainannya. Tunggu jelah, berapa lama dia nak sorok. Just give them lil bit of time. Lagi diasak, lagi menjadi makpak pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Habeh la randhir kapoor kene marah dgn karina kapoor
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey la. Baby memang sentiasa comeyy
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
taimur tu subhanallah comel yg amat
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:14 PM | Show all posts
dah mak bapa nya lawa cantik hensem.anak nya lg lah..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya. Tapi taimur lagi helok
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Plisss veranak lg 10. Kaya n cantik n hensem. Pakej lengkap so x apa veranak byk pon
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada iras shahrukhkhan..hehehe. sbb mimik muka dan mata tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Besenye baby kalo kecik2 comey, da beso sikit tak berapa kecomelan. Tapi taimur memang comeyyy angattt sampai skang..

Adik taimur ni macam gen kari terlebih jer.. Kalau tu adik dia la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
omelnya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
handsomeeee
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 11:14 AM | Show all posts
Menjadi betol baka kareena ngn Saif ni compared to baka kakak dia c mata biru tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 11-5-2021 11:14 AM
Menjadi betol baka kareena ngn Saif ni compared to baka kakak dia c mata biru tuh.

Untung kn? Ank2 si kakak plk gelap ckit & npk biasa2..x menurun dari mak dorg yg cerah & mata biru. Xpe,esok2 dh bsr nt segak la dorg.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Elokkk ye kejadian anak deyols ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey2 gini...apa kata Kareena beranak lagi kot2 pasni dpt baby girl...leh jd ratu Bollywood satu hari nanti...tp jgn berlakon gedix n over cam Kareena plak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list