CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4477|Reply: 29

"Masih Nak Cium, Belai,"-Anak Lelaki Dah Besar, Jasmin Hamid Tetap Lay

[Copy link]
Post time 6-4-2021 01:48 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon senior, Jasmin Hamid ada berkongsi cerita tentang kisah berkaitan permata hatinya anaknya bersama peminat di laman media sosial Instagram.


Menurut Jasmin, dia tetap memberi sepenuh perhatian kepada anaknya seperti bayi meski mereka kini sudah meningkat dewasa.




Foto: IG




“Sebagai Ibu ,saya masih rasa anak-anak saya macam baby juga..Padahal dah besar panjang.


“Masih nak cium, belai dan manjakan anak-anak..@jon_macquistan.


“Pada ibu-ibu yang lain, kalau uols pun ada rasa yang sama macam saya, kita geng Hebat Bukan?,” tulisnya.




  



  



Terdahulu Jasmin dan bekas suami, Ian Rashid Macquistan berpisah pada 4 Februari 2008 selepas mereka mendirikan rumah tangga pada 15 Disember 2000.


Mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Ian Haziq selain menjaga dua orang anak angkat iaitu Rohana dan Luqman Hakim. -CARI


Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:23 PM | Show all posts
Belai belai jugak, tapi kalau dah besaq panjang tua mcm tu masih nk dibelai, geli jugak baca nya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry tbayang milf plk. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Idok la smpai nk membelai lembik lotek
Usap2 rambut sekali lalu dahlah....
Aku pn tk kuasa nk peluk selalu anak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Errrr... Ew.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia yg perempuan tu anak betul ke anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama replied at 6-4-2021 03:12 PM
Anak dia yg perempuan tu anak betul ke anak angkat

anak angkat... anak kandung sheolss sorang je rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:27 PM | Show all posts
kalau hensem macam ni, @Kurex pun sanggup belai.. maknya pulak bagi kat @dudaberhias belai
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sanggup usap anaknya....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk bonding yg rapat antara ibu dgn anak lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:30 PM | Show all posts
agak dah mesti kurex masuk dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:12 PM | Show all posts
jurang asian dengan kokesen

affection macam ni dah takda bila anak membesar
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada sesetengah family still lagi peluk cium anak walaupon anak2 dah besar... orang melayu ni pantang bende2 pelik sket...kang mulalah mengumpat blakang...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 6-4-2021 03:34 PM
Iols sanggup usap anaknya....

uols layan sohai kepams gile seks tu dah le haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu bonding dgn anak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa ok je.. cuma xyah la post affection kat social media..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 07:00 PM | Show all posts
Kaka tak ler peluk2 dan belai anak2 bujang kaka selalu...peluk dan cium pipi masa special ocassion sajer...but anak bujang kaka yg kecik sekali still kaka pagi baby bila kat rmh lah...kat public panggil nama biasa jer...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cium pipi tu besa la..comolot baru pelik
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak sendiri mmg la rasa kecik aje.adik ai umur 21 pon ai masih peluk cium lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:55 PM | Show all posts
mak aku kalau nak mintak peluk tu, dia libas tangan dia bersilat-silat "Rimaslah! Panas!"

last-last adik perempuan aku tackle, lari-lari terus peluk tangan bagi tak bergerak
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 05:11 PM GMT+8 , Processed in 0.096282 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list