Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
743
View
8
Reply

Aishwarya Rai Dedah Cerita Lama, Punca Tolak Tawaran Berlakon Dengan Brad Pitt

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-4-2021 10:12 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon popular Bollywood, Aishwarya Rai mendedahkan dia pernah menolak tawaran membintangi filem Troy bergandingan bersama aktor Brad Pitt.


Menurut laporan Indian Express, Aishwarya berkata dia terpaksa melepaskan peluang itu kerana terikat dengan beberapa kontrak lakonan lain.


"Ada banyak hal yang saya tidak yakin dalam masa yang panjang... cara kerja di sana dan di sini berbeza, ada batas waktu tertentu.


"Seluruh jadual filem ini dibatasi dan itu merupakan satu perkara yang sangat baru untuk saya," katanya yang memaklumkan penggambaran itu mungkin mengambil masa sehingga sembilan bulan.





Foto:mStar




Troy arahan Wolfgang Petersen dibintangi oleh Eric Bana, Orlando Bloom dan Dian Kruger.


Watak yang ditawarkan kepada Aishwarya Rai akhirnya dilakonkan oleh Rose Byrne.


Filem ini ditayangkan di seluruh dunia pada tahun 2004.


Dalam temubual bersama program IANS, Brad Pitt mengakui tersinggung dengan tindakan Aishwarya menolak tawaran tersebut.


"Jika diberi kesempatan, saya ingin bekerja dengan Aishwarya Rai kerana dia seorang pelakon serba boleh.


"Dia adalah aktres popular di Bollywood yang menerima pujian hebat di barat... dia ada gaya, kecantikan dan lakonan yang cukup hebat," kata Brad Pitt.


Selepas menolak tawaran itu, Aishwarya membuat kemunculan pertama dalam industri perfileman Hollywood menerusi Bride and Prejudice pada tahun 2004.


Selain itu, dia terbabit dalam The Mistress of Spices (2005), The Last Legion (2007) dan The Pink Panther 2 (2009). -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat india 9 bulan tu boleh berlakon lagi 3-4 filem kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 01:12 PM | Show all posts
salah satu movie yg aku boleh tengok 2 3 kali jugakla. tapi aku rasa Rose berlakon mantap dah, xle imagine aish yg bawak watak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 01:54 PM | Show all posts
Macam tak sesuai je kalau dia yang melakunkan watak tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aish ni kalau berlakon citer omputih mmg off ...  tak tau naper.  Nak kata tak fluent, fluent jer ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ganti dia tu pun dha elok....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:13 PM | Show all posts
ok la alasannya tu..bukan mcm remilah begum
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols first tengok troy sbb bradpitt, repeat sbb rose bryne. Shes perfect. Yes Aish perfect dlm bolly tp a bit off dlm hollywood.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:08 PM | Show all posts
tapi tak pelik ke dalam greek  tiba-tiba ada muka india
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list