CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 8596|Reply: 63

Wah Nampak Baby Bump, Izreen Azminda Hamil Lagi?

  [Copy link]
Post time 30-3-2021 12:29 PM | Show all posts |Read mode
Izreen Azminda didakwa hamil anak ketiga selepas memuat naik videonya di Instagram.


Dalam rakaman tersebut, peminatnya mendakwa nampak perut pelakon tersebut yang kelihatan besar dari biasa.


Foto: IG




Izreen yang memakai sweater dilihat berjalan dan nampak baby bump kata mereka.


Di ruangan komen ramai yang dah mula mengucapkan tahniah.




  



Bagaimanapun setakat ini Izreen tidak memberikan sebarang respon dan membiarkan peminatnya tertanya-tanya.


Izreen dan Ude berkahwin secara rahsia pada 8 Ogos 2019.




  



  



  



Kalau betul hamin makin meriahlah keluarga Izreen dan Ude. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah xde job. Duduk rumah job dgn laki jer la. Dua2 biawak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:42 PM | Show all posts
eww gelinya tgk vid tu mcm buang tebiat je yizreen.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel anak2 izreen (walaupun tak minat maknya pengextend)
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cobaan kali berapa tahun ini utk mula nak jadi relevan balik dalam industri seni koh koh aku ban family sampai ke jiran sebelah taman aku untuk tengok drama yang ada muka hang
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berlaki apa lagi mengandung ler
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
wah die dh on comment section.. dlu lame jgk ek off..

baideway, udah terang lg berspotlight boncit berisi janin, bukn lemaks.. tp gigihla melentik cmtu nk bg obvious bump..

tetaplh annoyed dgn sheols, pencaras bermuka tebal.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Semak la pengextend nie..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 01:03 PM | Show all posts
bagusla..
takde la orang bagi watak bila dah gitu..
then takde la ko kluar tv...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nie masih nak buat comeback ke??camna crita dia??
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama ada mengalami hamil atau mengalami muncet tu jelaah

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Idup lagi biawak peng-extend nie
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA: Comel anak2 izreen (walaupun tak minat maknya pengextend)

Ada my neighbour. Tiga ank dia boys. Semua handsome handsome. My neighbour wajah dia maskulin (""seperti muka lelaki""), jadi anak lelaki dia berwajah maskulin handsome, back to jering ni, dia kan bermuka maskulin, tu yg dpt anak lelaki elok rupa tu. Mmg ank anak jering ni paras rupa handsome.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeewwww promote produk timbang kilo apo
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sengaja tunjuk baby bump lah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak la ko izreen, bukan x belaki pun..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:18 PM | Show all posts
Alhamdulillah kalau betoi..

And

alhamdulillah jugak ada thread lain selain thread pasangan yizlamik baru bernikoh ittewww...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg hamil le tuu..xdenye gigih gtu nk tnjuk perut muncit..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pencaras laki orang standard low class..tak berbaloi setakat jantan sengkek yg dia caras.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde job sgt ni smpai menjual bende2 mcm ni. Kemain dasat ayat ko menjual aku plak yg ngeri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 03:57 PM GMT+8 , Processed in 0.092381 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list