Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6932
View
77
Reply

aksi lentik Elizabeth Tan dipenuhi komen lucah

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-3-2021 03:33 PM | Show all posts |Read mode
aksi lentik Elizabeth Tan dipenuhi komen lucah

  


“Bakat rahsia saya hahaha awak boleh?,” soalnya ringkas pada ruangan kapsyen posting tersebut.
Menerusi rakaman berdurasi sembilan saat tersebut, penyanyi lagu Semua Sudah itu gigih menunjukkan ‘skill’ berkenaan sehingga terbaring ke belakang sekali gus menampakkan bentuk seluarnya yang ketat.



Posting tersebut mendapat lebih 1,000 komen warganet yang rata-rata mengusik selain meninggalkan komen-komen berbaur lucah terhadap pelakon berusia 28 tahun itu.

Rasa nak tolong pula



Lengokkan maut tu buat saya…



Terkoyak seluar, tak jadi anak dara



Ala sebelah je ke?



Untung siapa kahwin dengan Lizzy



Terdahulu, sebuah video dikongsi Lizzy yang tampil memakai baju singlet merah jambu dan seluar pendek sambil membuat kek turut meraih perhatian ramai.


Sumber: Instagram Elizabeth Tan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 8-3-2021 03:34 PM | Show all posts


rata2 melayu je yg gila seks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 03:35 PM | Show all posts
  



amoi DAP mcm ni pun korang selera
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 03:38 PM | Show all posts
pada i lawa mana pun dia orang tetap i terbau hancing..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 03:43 PM | Show all posts
piao replied at 8-3-2021 07:34 AM
rata2 melayu je yg gila seks

mcm manela org x kutuk lelaki melayu giler seks... tgk jela komen2 lucah dlm Ig minah sepet ni... melayu je kebanyakannye..yang minah sepet ni pon bukan main duk menjaja badan...dah x laku sgt ke smpi laparkan perhatian jantan2 gersang....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 03:55 PM | Show all posts
ramainya lelaki melayu murahan berkampung kt ig pmpuan cina seksi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 04:03 PM | Show all posts
piao replied at 8-3-2021 03:34 PM
rata2 melayu je yg gila seks

Diorang ni xmalu ke komen macam ni? Bencinya aku baca!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 8-3-2021 03:38 PM
pada i lawa mana pun dia orang tetap i terbau hancing..

Jantan fetish je bau hancing tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 04:09 PM | Show all posts
nuril86 replied at 8-3-2021 07:43 AM
mcm manela org x kutuk lelaki melayu giler seks... tgk jela komen2 lucah dlm Ig minah sepet ni...  ...

komen2 lelaki berbaur gila sex..

tp expect nak cari bini mcm tong sampah bergerak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesis yg sama jugak bertukar kulit bila bab sekolahkan org psl aurat , agama semua
Dasar hipokrit.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
memalukan je tgk komen jantan2 kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 04:18 PM | Show all posts
pinksarah replied at 8-3-2021 08:09 AM
komen2 lelaki berbaur gila sex..

tp expect nak cari bini mcm tong sampah bergerak...

kan... hipokrit sangat perangai masing2....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 04:26 PM | Show all posts
Redmyvi replied at 8-3-2021 03:55 PM
ramainya lelaki melayu murahan berkampung kt ig pmpuan cina seksi..

cina DAP  please dr komen berbau lucah baik komen berbau politik
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap lah ape je.. tetap i suka lizzie.. comel cute sexy semua ada
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka basic versi cainis..jantan skrg pn sama dgn betina skrg,y betina duk sebok komen gelenyar kt jantan filter pakai apron,y jantan gelenyar komen lucah kt betina cainis muka basic..ape nak jadi laa..bila kena troll,masing2 menggelupur beralasan "kalau xsuka jgn follow"..xpun pakat2 bwk troopers dtg serang n report..bodohnya lahaiii mereka itu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 05:13 PM | Show all posts
hahahahahahaha lelaki melayu skrg mmg miang. mata mcm boleh tembus je dgn mcm2 explicit scene.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 05:17 PM | Show all posts
budak2 zaman skrg,

nak main sabun pn citer kat mes sos,

kitorang dulu senyap2 jah,

ada sekali member aku tak g solat jumaat, aku tanya nape? tak mandi wajib..


jilake
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni nampak sedap laaa yummeh ...kalau kak kinah alahai kering naw
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 05:18 PM | Show all posts
sangapnya lelaki2 Melayu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 05:26 PM | Show all posts
Gianna111 replied at 8-3-2021 03:38 PM
pada i lawa mana pun dia orang tetap i terbau hancing..

HAHAHAHAHAHAA.. tersemburrrrrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list