Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6491
View
68
Reply

Sharifah Sakinah Tak Serik Belanja Foto Mengundang Laharan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-3-2021 07:16 AM | Show all posts |Read mode
Sharifah Sakinah tidak serik dihujani komen negatif mengecamnya berpakaian seksi.




Kredit foto: IG




Terbaru, Sakinah sekali lagi mengundang kecaman apabila 'membelanja' gambar mencolok mata usai bersenam.


Penampilannya hanya mengenakan pakaian senaman (sport bra) berwarna hitam dengan gaya manja membuat ruangan komennya dibanjiri komen negatif.




Kredit foto: IG




Enggan berdiam diri, Sakinah tampil mempertahankan dirinya dengan membalas komen berkenaan.






Kredit foto: IG




Sebelum ini, nama sakinah 'naik' selepas memuat naik foto berkemban dengan hanya berkain batik sambil menyepit sebatang rokok pada jarinya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 07:31 AM | Show all posts
bukan nak body shaming ker apa tapi dia ni trying too hard.. yes body dia fit but sexy nope !

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Siku kiri dia tu ada ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 07:46 AM | Show all posts
keding je... tak taste langsung... ada ke yang selera selain pada mat salleh tua yang kinah rasa bangga sangat bila dapat tu?

sape tag kinah dapat 10 juta... tc applies...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-3-2021 07:46 AM
Siku kiri dia tu ada ke tak?

Asal ngan siku kiri?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 8-3-2021 07:50 AM
Asal ngan siku kiri?

Double-jointed. Prasan tak dia bengkok arah yg pelik?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni paling tak menarik kan dalam adik beradik pompuam seleb dia. Bangga naw mat salleh skru ko kan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-3-2021 07:54 AM
Double-jointed. Prasan tak dia bengkok arah yg pelik?

Iyeke? Haha... i tgk mcm biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 8-3-2021 08:07 AM
Iyeke? Haha... i tgk mcm biasa je

Kaka, siku dia bengkok ke dalam.. cer kaka buat.. voley ke? Sbb iols tak voley..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-3-2021 08:08 AM
Kaka, siku dia bengkok ke dalam.. cer kaka buat.. voley ke? Sbb iols tak voley..

Bole buat sikit.. hahahhaha...
Tapi rasa sakit lah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 8-3-2021 08:16 AM
Bole buat sikit.. hahahhaha...
Tapi rasa sakit lah..

Hati2.. jgn sampai patah.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 8-3-2021 07:58 AM
Dia ni paling tak menarik kan dalam adik beradik pompuam seleb dia. Bangga naw mat salleh skru ko ka ...

Pencapaian tertinggi dalam kalangan retis kalau dpt matsaleh/minah saleh jd pasangan..hihihi..

Baidewei,flat mcm ni,muka pucat pelik,mata lebam,ada jgk y bt modal?maybe fetish flat kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-3-2021 08:17 AM
Hati2.. jgn sampai patah.. hahaha

Choy.... kalau patah, sapa nk cebok bontot i lepas berak? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7: Siku kiri dia tu ada ke tak?

Kenapa pelik benor? Macam berpusing.kalau bugil pun orang tak heran lahhh..takdo naikkan napsu ponggg.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Msa muda ni tayangla dh kertu mahunya dis tunjuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:06 AM | Show all posts
yujin replied at 8-3-2021 09:03 AM
Msa muda ni tayangla dh kertu mahunya dis tunjuk

klu dah ertu nanti dia cakap dia dah berubah.. insofff
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak more like manly rather than sexy

Patut try hard nk tunjuk ladies part

Baik pakai sopan lagi nmpk mcm pmpuan dik dari gigih gini tp nmpk mcm jantan
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kinah ni xstudy pasal supply and demand ke
Dah ko sua, org pun apa lg
Tp yg komen nak buat modal tu, hauknya taste ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:52 AM | Show all posts
dia belanja sbb dia tau netizen amek peduli ..
cer buat tak tau jer.. jgn ada 1 komen atau like pun kat posting dia .. mesti dia bosan dah nak belanja gambo mcm tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:04 AM | Show all posts
negative vibe jugak dia ni kan... asyik mengundang komen negative.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list