Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6285
View
60
Reply

Kembar Mira Filzah jadi tumpuan netizen di TikTok

[Copy link]

Author: pestol       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-3-2021 07:49 PM | Show all posts |Read mode
Amira Othman kongsi video TikTok, wanita mirip Mira Filzah jadi tumpuan netizen
Perkongsian daripada penyanyi dan pengacara jelita, Amira Othman diruangan Instagram menjadi perhatian ramai dengan menerima ribuan tanda suka daripada peminat dan pengikut apabila dia memuat naik sekeping foto berserta satu rakaman video TikTok.

Biarpun begitu, seorang wanita disamping Amira Othman juga menarik perhatian netizen. Selain kecantikannya dipuji, dia juga dikatakan mempunyai iras seperti pelakon popular, Mira Filzah.

Ada yang mengatakan, wajah wanita berbaju pink ini bukan sahaja dikatakan seperti Mira Filzah malah sangat mirip dengan pelakon Sweet Dreams itu.

Wanita mirip Mira Filzah jadi tumpuan netizen


  


Dalam pada itu, Amira Othman juga memuat naik satu rakaman video TikTok yang mana rasanya agak popular versi ini buat pengguna aplikasi terbabit namun versinya bersama rakan-rakan ini turut ditonton ribuan kali apabila peminat merasa terhibur.

  


Sehingga posting video itu juga ditonton berulang kali kerana geli hati dengan telatah mereka disamping menerusi ruangan komen juga bermacam-macam reaksi ditinggalkan warganet.


Ingatkan Mira tapi ada beza sikit. Bukan kau je perasan, betullah mirip



Macam Mira Filzah pun ada yang sebelah tu







Selain video TikTok terbabit menjadi bualan gara-gara wanita disamping Amira Othman dikatakan seperti Mira Filzah, kecantikan mereka berdua juga menerima pujian warganet.

Pretty






SUMBER : AMIRA OTHMAN

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 5-3-2021 07:50 PM | Show all posts
apasal ramai sgt nk sgt muka mcm mira filzah ni? adore sgt dgn minah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tak sama aku rasa.. Filter jer lebih
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:00 PM | Show all posts
rasanya budak ni model tudung
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh.. Budak ni model tudung. Salu keluar kat feed facebook. Memang lama dah perasan dia ni iras Mira + Tok ti sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Amira othman ni belum 30 kan.. Gaya dah macam makcik2
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tahun2 sudah bersusun nk jd kmbr jahlop..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Qasqass ni cantik. Aku suka bentuk muka dia jendul haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
edsassin replied at 5-3-2021 08:40 PM
Qasqass ni cantik. Aku suka bentuk muka dia jendul haha

Atok dia omputih kan???
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
adik kembar migha piljah abang kembar dafi
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama langsung..budak ni lagi lawa
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
edsassin replied at 5-3-2021 08:40 PM
Qasqass ni cantik. Aku suka bentuk muka dia jendul haha

Perasan tak orang jendul ni bila pakai tudung terbentul cantik ja
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:49 PM | Show all posts
https://www.instagram.com/qasqasss/

Dah lama follow dia, mmg cantik, suara sedap, boleh jadi host.  Rasa nya tak lama lagi akan akan popular, sebab ada di ig dia berlakon dengan Harith Iskandar, drama pendek kut..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama la...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pestol replied at 5-3-2021 07:50 PM
apasal ramai sgt nk sgt muka mcm mira filzah ni? adore sgt dgn minah ni..

dh muka pun basic.. berlambak lah yg sebasic dgnnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel cam mira filzah
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa muka basic je pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tgk yg video tik tok tu mcm muka nora danish pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 5-3-2021 08:32 PM
Amira othman ni belum 30 kan.. Gaya dah macam makcik2

Aah..cara tudung dia pakai tu nampak x kemas..serebeh
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain sgt muka mf
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list