Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3490
View
30
Reply

Asyik Mengacau Je, Ada Yang Tak Senang Tengok Puteri Sarah Dan Syamsul Yusof Berbaik!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 03:52 PM | Show all posts |Read mode
Puteri Sarah Liyana bengang dengan individu yang  tak habis-habis menganggu rumah tangga dan keluarganya di media sosial.


Kaa Sarah, individu tersebut sanggup mencipta akaun palsu semata-mata untuk 'stalk' aktiviti harian isteri kepada Syamsul Yusof ini.


Malah menurut pelakon itu, individu tersebut seolah-olah tidak berpuas hati apabila Sarah dan suami berbaik semula.


Foto: IG




"Selamat pagi stalker, mesti hari-hari awak ingat saya kan? So sweet, setiap hari awak intip saya, tahu aktiviti saya, okay stalk la.


"Instagram saya tak private pun, maaf saya terlalu sibuk dengan keluarga, dengan kerja, dengan perniagaan. Saya tak ada masa untuk buat benda lain tak macam awak.


"Sampai terpaksa buat akaun palsu untuk kacau saya. Dah 2021 dear, terimalah kalau buat jahat Allah takkan izinkan awak menang, Allah tak tidur. Memang tak tenang ya tengok dah berbaik?" katanya melalui IG Story.


Bukan Sarah sahaja yang dikacau malah ahli keluarga dan kawan-kawan pun menerima nasib sama.




"Lepas tu kacau kakak ipar saya, kacau kawan-kawan saya, kacau stokis (perniagaan) saya. Malah ibu mentua pun awak menggila kacau.


"Nak kena report polis lagi ke awak ni? Tolong jaga maruah tu sikit. Tolong pergi berubat, teruk sangat dah awak ni.




  



  



"Kalau awak rasa tak tenang, selalulah tahajud dan solat taubat. InsyaAllah rasa berdosa yang menebal dalam diri tu akan terhapus sedikit demi sedikit. Hidup pun tenang. Tak adalah rasa insecure 24 jam. Good luck dear."


Siapalah agaknya yang kacau tu kan? Teringin nak jadi isteri Syamsul lah tu! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga rumahtangga sarah dan shamsul dijauhi dari manusia yg berniat jahat
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:08 PM | Show all posts
Terus terbayang anak Degawan
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:32 PM | Show all posts
dia cakap pasai ira kaza ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:38 PM | Show all posts
Suka tengok Summayah, lovely girl.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
5gk dia berbalas komen ngan biras dia pun over lahai. Mcm netizen jugak jari jemarinya. Terus nmpk tak lemah lembut
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sarah...Sarah.....kalo Sol tu jenis yg setia, dtg lah Miss Universe, Miss World hatta bidadari sekalipun, Sol takkan layan dan u tk perlu rs insecure....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:23 PM | Show all posts
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. no 1 bff dia masa kat sekolah. tapi apesal aku tgk dia skang tak hot masa mcm masa sekolah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-3-2021 05:23 PM
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. ...

Sebab dulu korang overhypekan dia ja. Ramai lagik cantik tapi korang tak nampak sebab tak menonjol. Sekarang baru mata korang melihat kebeneran.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:33 PM | Show all posts
Moga baik2 jer utk sarah sol..hati2 ye pencaras mmg ada dimana2
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:43 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 3-3-2021 05:28 PM
Sebab dulu korang overhypekan dia ja. Ramai lagik cantik tapi korang tak nampak sebab tak menonjol ...

masa sekolah dulu dia mmg lawa la. tapi bff dia masa sekolah dulu lagi cun. hihihi dia tak perlu utk seek attention pon mmg org akan notice dia kat sekolah tu. hahaha mungkin dalam gambar dia tak nampak cantik kot tak photogenic.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:48 PM | Show all posts
Sarah, kau suruh je Sol Sol Sol
warning pempuan tu
motif Sol Sol Sol diam diri?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-3-2021 05:43 PM
masa sekolah dulu dia mmg lawa la. tapi bff dia masa sekolah dulu lagi cun. hihihi dia tak perlu u ...

Mungkin la. Bagi ia, Sarah ni biasa saja. Mungkin kena tengok depan2 baru wowsze gituh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-3-2021 05:23 PM
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. ...

Skolah mane?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo yang insecure ni huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab sol tu tegar je mencurang walopon bini cun melecun anak come lote, so to sarah, just enjoy the calm for now.

Kalo stalker tu skandal laki ko, nampaknya dia belum surrender yach.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 3-3-2021 05:23 PM
dulu aku 1 sekolah dgn puteri sarah ni. dia ni student perempuan ke 2 paling cantik dlm sekolah aku. ...

Tak mustahil... sebab aku baru perasan ngan budak2 sekolah 13 tahun yg lalu... yg kira cantik2 masa sekolah dulu... sekarang ramai yg sememeh je... yg tak menonjol langsung masa kat kelas dulu... sekarang cantik yg amat...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:59 PM | Show all posts
tiesza169 replied at 3-3-2021 06:45 PM
Tak mustahil... sebab aku baru perasan ngan budak2 sekolah 13 tahun yg lalu... yg kira cantik2 mas ...

yeke. kawan sekolah i kebanyakkan nya mana yg perempuan popular & cun masa sekolah mmg maintain cun sampai la ni. yg mana sememeh je ada yg dah jadi cun ada juga yg kekal sememeh. yg lelaki je semua semakin kepam
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:00 PM | Show all posts

tijb. sama sekolah dengan ebit lew juga. tapi iol junior dia. sama batch dgn puteri sarah. dia masuk sekolah tu skejap dlm 1 thn je tak silap pastu dia pindah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:04 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 3-3-2021 06:02 PM
Mungkin la. Bagi ia, Sarah ni biasa saja. Mungkin kena tengok depan2 baru wowsze gituh.

dulu masa sekolah semua org igt dia ni pan asia. pastu baru tau melayu tulen rupanya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list