Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3909
View
28
Reply

"Rasa Macam Gagal Jadi Ibu," - Nabila Huda Sedih, Anak Bagi Surat Suruh Balik Awal

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-11-2020 12:17 PM | Show all posts |Read mode
Kehidupan anak seni ini kerjanya tidak kira masa. Ada ketika terpaksa pulang lewat malam untuk menghabiskan babak lakonan. Kalau sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), penggambaran berlangsung hingga ke awal pagi.


Kalau penggambaran dilangsungkan di luar kawasan, terpaksa pula berjauhan dengan keluarga. Mungkin itu yang dirasakan oleh pelakon dan pengacara Nabila Huda apabila membaca nota-nota yang dianggap seperti surat daripada anak perempuannya, Kesha Laila.


Nabila atau lebih mesra dipanggil Abil memuat naik satu entri di Instagram miliknya berkongsi surat daripada anaknya yang tercinta.


Foto: IG




"A letter from my gorgeous daughter.. Neighbours maksud dia, my room kan next to her! So every night dia akan dengar neighbour dia ni gelak kuat-kuat before sleep!


"Actually bila abil baca surat ni, abil automatically jadi sedih sebab you know my job is not easy sebab MASA dalam hidup abil bersama family is never enough," tulis Abil.


  



Tambahnya lagi, dia banyak berkorban pelbagai perkara demi kerjayanya termasuklah waktu bersama keluarga.


"Abil berkorban banyak benda demi kerjaya abil. And I am blessed to have her in my life sebab dia very supportive and sentiasa memahami yang mummy dia selalu tak cukup masa untuk buat benda lain dalam hidup.


"Kadang-kadang abil rasa abil failed as a mother sebab Im always away. Always on set, less sleep, less time. Thats the hardest part being me. I really love you so much babykash," tulis Abil lagi.


  



  



Kesha adalah cahaya mata hasil daripada perkahwinan Nabila yang pertama. Perkahwinannya yang kedua bersama Mohd Izwan Johar belum dianugerahkan dengan cahaya mata, malah Nabila pernah keguguran sebanyak dua kali. -CARI


Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-11-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
gagal jd ibu je ko pikir? ko tk pikir ko gagal sbg muslimah? mende la ko pakai seluar ketat colour skin . try hard sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:35 PM | Show all posts
Jadi? apa gosipnya kat sini penat aku cari
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:37 PM | Show all posts
irish_ieka replied at 27-11-2020 12:33 PM
gagal jd ibu je ko pikir? ko tk pikir ko gagal sbg muslimah? mende la ko pakai seluar ketat colour s ...

betul2 terkejut aku tgk dia pakai seluar tu
tau dia ni seksi tp tergamak eh post gitu kt ig
dah la skin colour pastu ketat dgn time tu bontot tala ke camera
ya Rabbiiiiiii

laki dia xtego keeeee sebijiiii nmpk bontot dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
So personal.   Knp nk share all this personal things.. Huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 27-11-2020 12:37 PM
betul2 terkejut aku tgk dia pakai seluar tu
tau dia ni seksi tp tergamak eh post gitu kt ig
dah  ...

Post yg mana? Kakyung xperasan pulak dia pakai seluar skin colour tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 01:29 PM | Show all posts
iols suka abil punya personaliti
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 01:37 PM | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-11-2020 01:25 PM
Post yg mana? Kakyung xperasan pulak dia pakai seluar skin colour tu

ig post tp xpasti still ada atau dia dh delete
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 01:40 PM | Show all posts
lifeline replied at 27-11-2020 12:37 PM
betul2 terkejut aku tgk dia pakai seluar tu
tau dia ni seksi tp tergamak eh post gitu kt ig
dah  ...

tak terkejut pun sbab dia ni memang ada sifat rebel dari kecik..mgkin sbab apak jnis kwen cerai kawen cerai je kojernyehh tu pasal perkembangan anak jadi negatif..mungkin hokeyhh

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
oooooo dh gitu hacik2 nk kena menggelabah tetkssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 02:06 PM | Show all posts
nyampah aku spesis mcm ni....dah tahu balik lambat lewat malam org dah tido...jgn la gelak kuat2...org nak tidur...hormat sikit
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp mmg betul pun mak2 bila kerjaya tgh top.. bila part spend time dgn anak terkesan mmg emo la.. serba salah.. bapak pulak asal bg duit belanja n ade time anak nikah da cukup dah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu stopla berlakon semua jadi tipikal surirumah je.

Biar suami aja mencari nafkah.

Kalau nak teruskan juga kerjaya kamu jangan penah rasa menyesal bagai.


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 02:14 PM | Show all posts
anak hang tegur hang gelak kuat sangat.

nak gelabah bubis ke camni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank dia ada unsur biadap dan x hormat org yg lbh tua. Jgn tnya aku knapa. Aku tertengok dgn mata aku sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 02:17 PM | Show all posts
Orix replied at 27-11-2020 01:29 PM
iols suka abil punya personaliti

Agreed ! dia punya personaliti sgt menyenangkan..

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia too loud. Rebel mcm mak dia jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 03:28 PM | Show all posts
Pandai juga anak dia luahkan dengan cara ni apa yang terpendam kat hati.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki baru kaya kan? Dedulu dia berlakon macam bagus, sekarang macam hampeh. Pastu aku nengok dia jadi face for Panda food, turned off ok, sanggup aku menapak pi kedai belakang rumah. Anyways, mak ngan anak aku tak minat,
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
I ols pulak kagum tulisan anak dia cantik dan kemas sedap mata memandang. Boleh la tampal surat ni dekat fridge.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list