CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1413|Reply: 10

Sepi Ditinggal Isteri Sampai Cabul Dua Anak Yatim

[Copy link]
Post time 20-11-2020 11:53 AM | Show all posts |Read mode
Akibat kesepian ditinggalkan isteri, lelaki berusia 58 tahun dari daerah Imogiri, Indonesia tergamak melampiaskan nafsu dengan mencabul dua budak perempuan yang juga penghuni rumah anak yatim.


Tribunnews melaporkan kejadian berlaku ketika mangsa bermain dengan rakannya di sebuah kawasan air terjun.


Bagi memastikan hajatnya tercapai, suspek dilaporkan mengumpan mangsa dengan wang.




Gambar hiasan




Jurucakap Polis Bantul, Aipdha Musthafa Kamal berkata, siasatan mendapati suspek sudah melakukan perbuatan terkutuk itu sebanyak dua kali.

"Suspek melakukan perbuatan itu kali pertama pada 1 November lalu dan kali kedua, lima hari berikutnya.

"Kejadian kedua berlaku ketika mangsa bermain dengan rakannya di kawasan air terjun yang dijaga oleh suspek.

"Selepas melakukan perbuatan itu, suspek mengugut mangsa supaya tidak menceritakan apa yang berlaku kepada sesiapa," katanya.


Namun, mangsa tidak berdiam diri, sebaliknya mengadu kepada ibu saudaranya yang datang melawatnya di rumah anak yatim.

"Keluarga mangsa memaklumkan perkara itu kepada pengurus rumah anak yatim sebelum melaporkannya kepada polis.

"Susulan aduan itu, polis menahan suspek untuk disoal siasat.

"akar psikologi turut dipanggil bagi memberi bimbingan terhadap suspek," katanya.


Menurut Musthafa, suspek didakwa mengikut Akta Perlindungan Kanak-Kanak.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Yishh kesiannya budak2 tu.. harap pedo tu mamp shj
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:26 PM | Show all posts
Dah tua2 macam tu pun nafsu masih bergelora dan mengeluh sepi. Mereput lah kat dalam penjara tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Syaiton punya manusia...selayaknya ko dimaki hamun dengan semua kata2 makian...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakar psikologi di panggil utk beri bimbingan terhadap suspek
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari mal ni suka ambik berita2 luar negara masuk dalam CI
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 09:51 AM | Show all posts
zuuu replied at 20-11-2020 12:28 PM
Syaiton punya manusia...selayaknya ko dimaki hamun dengan semua kata2 makian...

Yg ni mmg btul 100%.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 09:56 AM | Show all posts
Atata replied at 20-11-2020 11:51 PM
Cari mal ni suka ambik berita2 luar negara masuk dalam CI

Lbih baik dri Cari Saiful, asek psl Risteena & Ruhainies.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni dh kenapa back to back kes rogol ni? Kalo x yindia, yindon. Passing baton ke apa?

Ke acara rogol berganti2?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasan dia nak buat jahat aja ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
lahanat nyee..tak pasal budak2 tu jadi mangsa laki lahanat niii.. nasib baik budak2 ni tak senyap je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 26818 Replies : 1036
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1319 Replies : 29
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49420 Replies : 1120
Tajok Kontot Viral #44: Identiti Menantu Raje Terkaye Burjaye Ditebak Jurnalis Indon ~ Saudagar Kopi #rupenye
tumpanglalu74Tajok Kontot Viral #44: Identiti Menantu
Views : 2848 Replies : 48
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 24478 Replies : 191
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 27495 Replies : 357
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10230 Replies : 594
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 51825 Replies : 363
Tajok Kontot Viral #45: US ~ Peningkatan Kematian Umor 18-49
tumpanglalu74Tajok Kontot Viral #45: US ~ Peningkatan
Views : 167 Replies : 3



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 11:34 AM GMT+8 , Processed in 0.184194 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list